14

ДО 19

преди 6 години

Ти май си Първия ?

13

Гошо...Тъпото

преди 6 години

В страната на Ердоган,само ислямистите са...радетели за мир и...просперитет.Другите са презряни,те са западни...агенти-***,или гюленисти.Няма да им е лесно на цивилизованите комшии които още ги има,бая зор ще видят,ако не стане нещо...извънредно.

12

Василев

преди 6 години

Ураз Айдън е един полезен *** за великите и всемогъщи мултинационални корпорации и банки, които трябва да делят пазари с турските корпорации и банки!!!Живота е жесток ,селяни прости, това не е холивудска приказка с очакван край!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Арчи Бенинг!ЦРУ!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Абе Ердоган е диктатор, но хич не ми идва отвътре да съчувствам на някакъв ***. Те са родени за да страдат, също като гейовете. :-)

10

Анонимен

преди 6 години

Абе щом тези кюрди им създават толкова проблеми, защо не им дадат независимост, че да мирясат?!

9

Трамп

преди 6 години

аз им завиждам на Турските власти и турския народа за търпението. Това което ПКК прави в Турция, беше в САЩ , Франция или Германия, досега бяха изртули от лицето на земята заедно с ПКК и всички кюрди на света...

8

luckyman

преди 6 години

До Анонимен 9Мухахахха... Аз съм агата бе партнер! И не е нужно да споделяш публично сексуалните си терзания!

7

Анонимен

преди 6 години

Това е нормално за страните от третия свят!

6

Анонимен

преди 6 години

До luckymanпак ще имаш, заради агите

5

АМИ В БГ-ТО КАК Е ?

преди 6 години

А България е рай, бачкаш за 500 кинта по 12 часа плюс събота, пенсионираш се на 65 и взимаш 200 кинт които не ти стигат за лекарства, ток, вод и ядеш хляб и сол - ако останат стинки за солта разбира се ! Раждаемоста е страхотна, очаква се да е най - ниска за последните 50 години през 2017 г. от около 60000 родени 30000 са шведи, 4000-5000 турци, 1000-2000 други и останаха около 22222 родени българи срещу над 100000 мортясали българи и поне още 50000 емигрирали !

4

luckyman

преди 6 години

До Анонимен 4Очевидно ти идваш от това място! Наскоро имах разстройство...

3

aa

преди 6 години

Ако този човек беше направил това да подкрепя терористична организация чрез събиране на подписи в САЩ или Друга европейска държава. Не само че щяхаа да го уволнят от работа, но сега щеше да е к---ва на някой пандизчия и да лежи доживот. Последно видяхме демокрациярата как работи в Испания.

2

luckyman

преди 6 години

Тепърва ще има новини... ..това е само прелюдия на всичкото дето ще става... ....и не само там!

1

до 1

преди 6 години

До АнонименТака е!!!