133

Анонимен

преди 6 години

Кво значи ***

132

Боби

преди 6 години

До ПацuНе Паци всяка медия която се финансира от някой в Чужбина е враг на РусияЗнаеш приказката: Който плаща той и поръчва музиката.

131

Анонимен

преди 6 години

До Тинтири Минтириподпомагат далечните и откъснати области със суров климат. А тук у нас на властта в Софийката и дреме на ***, че Северозападът мизерства------------Че ти некъф суров климат ли имаш, какво?Дунавската равнина е една от най-плодородните области на Европа, ибахва!

130

Анонимен

преди 6 години

До ХХХизчистиха фашизма от Европа ,и затова че недопуснаха да разсипят Сирия-----------------За твое сведение, Сирия е повече от разсипана, а съвременният представител на фашизма е Руската федерация.

129

анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли?

128

ХХХ

преди 6 години

До Анонимен 129 На всички са им виновни руснаците - и за това,че гинеха за свободата на България ,и затова че изчистиха фашизма от Европа ,и затова че недопуснаха да разсипят Сирия и Т.н. Това че сме благодарни за тези неща ли ни прави русофили? Тогава ти какъв си - османлия?фашист?талибан?***?американофил? Всички тях ги ненавиждам,това не са люде!

127

Тежък Сокол

преди 6 години

125 Никой не подпомага нищо , просто там се копат петрол и други полезни изкопаеми и е нормално заплатите да са най-високи Кво ще копаш във Видин И тук в Стара Загора заради мините и Мариците заплатите са Софийски

126

Анонимен

преди 6 години

Русофилите сравняват най-бедната страна в ЕС (БГ) с Русия. Мен лично щеше да ме е срам ама това са русофили. Най-голямото достижение на любимата им страна е, че от дупки със слама заживяха в комуналки. Още в далечната 1878г. руските войници са се хванали за главата като са видели спретнатите къщурки и стадата, които са ПРИТЕЖАВАЛИ българите. Дойде комунизма, взехте собствеността и земята на хората и ги набутахте в панелени блокове в София. А после имате наглостта да сравнявате двете мизерии..

125

Тежък Сокол

преди 6 години

125 Което значи че и там има голям толеранс между най-високата и най-ниската СРЗ

124

Тинтири Минтири

преди 6 години

До Анонимен (123)Хайде сега и аз да попитам - откъде ги извади тези 300 000 руски имота?

123

Тинтири Минтири

преди 6 години

До Анонимен (122)Разбира се, че не са най-високите в Москва, не съм го и твърдял! Точно така, подпомагат далечните и откъснати области със суров климат. А тук у нас на властта в Софийката и дреме на ***, че Северозападът мизерства.

122

Тинтири Минтири

преди 6 години

До 118Ами ако си под наем в центъра, няма да ти е лесно :)Но същото важи за Лондон при 2000 паунда. Само, че UK не е под "санкции" от ЕС и САЩ.

121

Анонимен

преди 6 години

Затова ли рускините емигрират на талази в БГ (над 300 000 руски имота), защото в Русия е много хубаво? Лъжете като дърти комунисти както дядовците ви са лъгали хората на село колко велик е комунизма.

120

Анонимен

преди 6 години

121 Много лесно , влизаш в Росстат и виждаш в рублиМежду другото в Москва не са най-високите а в Тюмен , Чукотка и в Ненецка област

119

Тинтири Минтири

преди 6 години

До Анонимен (121)Тези заплати са официални данни (РОССТАТ). Цитират се и се обсъждат от всички руски медии - включително опозиционни. Или чакаш да го чуеш от "по-надеждни" източници като CNN или BBC...

118

До 115

преди 6 години

До АнонименВие- бг муурзилките не сте българи, а руснаци.Така че...не се пишете "истински българи". И не обвързвайте българщината с русофилството.Не се ли усещате, поне малко??!? То, бива....

117

Анонимен

преди 6 години

До Тинтири МинтириТея заплати по РТ ли ги съобщиха?

116

До 117

преди 6 години

До Тинтири МинтириОтиди в Мослва с 1100Е и се пробвай да преживееш 2 седмици.Ама, много говорите всички муурзилки, така от далече. Отидете там да живеете като е толкова хубаво.

115

До 113

преди 6 години

До АнонименТи вярваш ли си, че Русия няма влияние в България???Ами, Гоце, Волен, Псевдопатриотите, ами ДПС - Доган и Пеевски?? Мислете с тези глави!!

114

Тинтири Минтири

преди 6 години

Средната заплата в Русия за 2017 година е около 600 евро (1100 - 1200 лв.), а за Москва е около 1100 евро (2200 лв.). Колко да е зле Русия в сравнение с България, където "средната" заплата била 1000 лв. Само дето единствено Софийска област е над "средната"...Така, че русохейтърите - гледайте си в наaканата паница и оставете руснаците на мира. На техните санкции да сме банкрутирали 100 пъти. Гнoмска кoмплексарщина и злоба...