8

Анонимен

преди 6 години

Кевин Спейси Пидирасофф! Вече Доказано!

7

nina

преди 6 години

#4Точно пък в "Къща от карти " няма нищо наивно,даже напротив-двама психопата в битка а трона.В момента там има само един психопат,D Trump ;)

6

nina

преди 6 години

Кевин Спейси е култов актьор-справка "Обичайните заподозрени"...Някакви пичове се присетили след 30 години,че Спейси се опитал да ги свали и били получили стрес.Хелоуу ??

5

lol

преди 6 години

евала, брат. изгледа всички сезони на сезони от сериала и отсече - наивници, нищо не разбират :D голям си ***, голям, покажи на тия американци що е то политика и как се управлява държава :D

4

Ха Ха Хо Хо

преди 6 години

И къде е бил тоя "тинейджър" цели 30 години, че се е сетил да се оплаква чак сега ? В кома? На Марс ? Преди му е хаесвало , ама сега , не чак толкова ? Обвинения му е давал през всичките тези години по някой тлъст чек за да си мълчи ама сега е спрял щото грешно е решил че случая има давност и малкия веднага се е сетил че е бил насилван против волята му .....

3

Анонимен

преди 6 години

Този още ли не си е сложил въжето около врата? Човек без капка достойнство! Ако имаше грам морал да се беше метнал от някой небостъргач вече!

2

Анонимен

преди 6 години

В момента довършим последния за момента сезон. Мога да кажа - изключително наивен филм. Все едно тая 300 милионна държава се състои от 20 човека политици и изпълнителна власт общо. Никой нищо не знае и не разбира. Не си заслужава гледането.

1

Анонимен

преди 6 години

Позор и срам! Не знам този човек какви очи има да се покаже!