34

Анонимен

преди 6 години

Хайде пак гей простотии! Това е война, там няма място за ревливи женички, емоционална страна няма, важното е да унищожиш врага, преди той да е направил същото с теб. На който не му понася да бяга, крие или предава както правят женчовците.

33

ГАДОСТ

преди 6 години

МРЪСНИ ПОЛИТИЦИ - ИЗТРЕПВАТ ХОРАТА ЗА ДА ИМА КАКВО ДА ЗАГРАБВАТ

32

Анонимен

преди 6 години

днес.бг бетер гьобелсоват пропагадна сте.Победили са американците некому дедовия в Сирия.Избиха гражданите на Мосул и Рака със самолетни бомби.Кого са победили - джихадистите от Рака дето бяха евакуирани с американски въртолети ли?ама важното е да се повтаря една и съща матра за кой бил победил.Това фалшива новина - американците били победили ИДИЛ-нали се борим с фалшивите новини.

31

НАТО

преди 6 години

Платените *** *** пикаят кръв.Истината е в това че Америка си отива от политическата сцена заедно със Сорос и сие.Бъдещето е в Китай,Русия,Индия и Бразилия.Америка води след втората световна война 37 локални войни.Всичките започнати с лъжа и измама.(Тонкинския залив-Виетнам; химически оръжия в Ирак и Сирия; Афганистан и т.н и т.н.)Най важното е че всички завършват с поражение за Америка.Влизат ограбват и си заминават.Трябва да се отбележи че в Америка капитализмът умря заедно със златното покритие на долара.В момента там си е чисто олигархично управление.Не случайно националните бог

30

Бастун

преди 6 години

И какво разбираме от горния пасквил - че борбата и победата над ИДИЛ е била само в Мосул и Ракка. ХАХАХАХААХАХАХА

29

Анонимен

преди 6 години

Сделано в СССР

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимени благодарности за подкрепата на Путин над Алепо

27

Hellios

преди 6 години

Тук някой хора на правят разлика между Ройтерс и ПИК, били нагласени снимките.Абе разбирачи...

26

Анонимен

преди 6 години

От статията трябва да разбираме, че са били подобре под ИД управление ли? Сякаш имаше една "умерена опозиция" в Сирия дето половината си бяха от ИД. А какво направиха за Кюрдистан, защото в сраженията срещу ИД на терен участваха техни бойци? Меркел за какво ги кани? Саудитска Арабия, ОАЕ, Катар, Бахрейн, Кувейт, Дубай, защо не ги приютиха, а трябваше да търсят път към Европа?

25

Анонимен

преди 6 години

Какви "братушки" бре? Само се огледай наоколо.Като започнеш от Кока Колата, през филмите, доларите,начина ти на живот? Кой контролира света?Твойте "братушки" от времето на Петър Първи се опитват да бъдат империалисти, но не могат горките. Генетични алкохолици, дъхтящи на водка и чесън.

24

Анонимен

преди 6 години

Велик е братския американски народ, който ни освободи от руското робство и ще освободи света от руския тумор. Децата ми са американци и се гордея с това.

23

МНЕНИЕ

преди 6 години

Повечето снимки са статични , нагласени със статисти .И мое мнение - Историята доказва че Роми , Турци и Араби не могат да правят Демокрация . Този етнос носи в себе си диващина и се нуждае от Диктатор да ги държи в Мир .

22

анонимен

преди 6 години

Башар Асад е законен президент на Сирия, свикнахте ли?

21

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Слава на Русия !Путин е велик !Братушките убиха Франкенщайна на САЩ.

20

Питър

преди 6 години

Айде стига намеци и опити за манипулация. Всички знаем кое как беше- Освен че помагаха на брадатите, САЩ нямаха репортери на терен - затова и всичките им снимки са все от разни бежански лагери. В същото време руските медии имаха и продължават да имат кореспонденти в най-гъстата навалица на боевете.... Еврогейовете освен че са нагли, са и страхливи!

19

анонимен

преди 6 години

Американците са като зелените скакалци, след тях само войни, страдания и тероризъм.И след янките не никне трева.

18

анонимен

преди 6 години

Човечеството никога няма да прости на САЩ и винаги ще е благодарно на Русия.

17

анонимен

преди 6 години

Докато САЩ ги има като държава, ще има войни и цветни революции по света.

16

анонимен

преди 6 години

ИДИЛ е продукт на САЩ и на западните тайни служби - на САЩ, Англия и Франция.Целта на тези т.нар. "велики сили" е да крадат нефта, газта и др.ресурси от Близкия Изток и Африка.

15

Анонимен

преди 6 години

Докато съществува русия ще има конфликти в света. Ние имаме опит с руската "обич". Няма българин който да не мрази руснаците.