Ами саламите им ги купувам по 35 - 45 долара килото. Зехтина им е по 12 долара за половин литър. Да се чудя ли що не стават нещата или да не се чудя? Колко повече да я отвързвам тая кесия? Аз да отида до Италия сам да си отгледам животното и да си изцедя зехтина ще ми дойде по - евтино. Приятелче.
До АнонименПриятелче - има десетки хиляди видове сирена, салами и зехтини в Италия. Да, взимаш неща за по 5 лева на килограм и 2 лева литъра и се чудиш, що не става ... Отвърци малко кисията.
По кирливи и отровни от италианските салами не съм ял. Сиренето поне им е добро. Не ги купувам нещата в България, да спомена...Зехтина им е пълен фалшификат. Също като гръцкия. А купувам от по - скъпия. Избягвайте италианските храни. От някои от тях ми избиватт пъпки и ме сърби тялото.
Италианска кухня в Космоса... Астронавти си направиха пици