47

Анонимен

преди 6 години

Ей тъй като си правя сметка за около 20 г.активно люскане на ракия-всяка вечер около 400-500 гр. съм изпоркал значи около 3 тона и половина концентрат или 35 000 ракийки.По 2,50 кинта едната е равно на 82 000 мили български левчета.Ако тура и мезелъка направо стига за един луксозен апартамент в центъра на София!

46

Анонимен

преди 6 години

Айде,айде,според Евростат ние пием по 5 л.вино на година и по окло 2 литра ракия.Де да беше вярно,щяхме да бъдем трезвениците на Европа.Направо за пример дори в света.Как ги правят тия стъкмистики,та направо ни разсмиват не знам.Аз познавам една жена,която като седне на масата по една бутилка ракия си изпива и нищо и няма.За мъжете да не говорим.Май са сбъркали държавата,когато са правили изследването.

45

Анонимен

преди 6 години

Много жалко, но това е действителността. За съжаление в България е гордост да кажеш колко много пиеш и, че всякавечер си сипваш ракия пък било то и без салат. И само факта, че някой се хвали колко много пие всеки ден може да покаже колко пропаднала държавица сме станали.

44

Анонимен

преди 6 години

Кви 200 лв. годишно бре? Аз само съм изпил повече миналата седмица.

43

Анонимен

преди 6 години

Ако пиенето ти пречи на работата,зарежи работата!

42

Анонимен

преди 6 години

Ами то и лекарство предлага женицата - отива провинциалистът да живее в столицата и хоп - предразположението си отишло!Не ни разсмивайте с изследването на Евростат - българинът дава малко пари за алкохол, защото той е евтин и хората могат и си го произвеждат сами. Тази статистика абсолютно нищо не показва и е напълно безполезна.

41

до 41

преди 6 години

Прав си, София е направо Глазгоу. Евала. В София не се пие, щото само парижани.

40

Анонимен

преди 6 години

Какво лошо има хората да се събират и да ходят на природа,заведение или някъде другаде и да си къркат? Употребата е едно злоупотребата- съвсем друго. Алкохолът развеселява,ободрява и премахва лошите чувства.

39

Шопо

преди 6 години

В провинцията !!! Че 80% в София сте ,,Селтик,, бе....

38

Анонимен

преди 6 години

Хората не пият от хубаво. В тази разнебитена държава, за да се избяга от действителността, човек удря по две-три водки/ракии или уиски, за да му стане по-кеф. Какво? Няма да им гледаме само суратите на нашите управляващи по ТВ, кое окрали, кое приватизирали и т.н.

37

момчил

преди 6 години

Алкохолът е много опасно нещо.На мен ми съсипа живота и то без да съм бил алкохолик или пияница.На една Нова година изпих 3-4 ракии/подчертавам маркови, а не ментета /, което доведо до остро възпаление на панкреса.Едвам оживях и сега цял живот имам болки.Ако знаех нямаше да пийна и грам алкохол.

36

Володя

преди 6 години

Считать по нашему, мы выпили немного.Не вру, ей-богу. Скажи, Серега!И если б водку гнать не из опилок,То что б нам было с пяти бутылок?

35

Анонимен

преди 6 години

Моля, погледнете мнението на нископлатения прoстак: "Българите затова работят за да могат да си пийнат ракийката на спокоиствие". Работел, за да пийнел ракийка. После реве, че му била ниска заплатата. Е как да ти е висока, като ти нямаш базова ценностна система?! Ти не можеш да пишеш правилно дори... Сядай там пред телевизора със салатата и започвай да мразиш успелите и се самозалъгвай как всички нови коли по улиците ги карат крадци с връзки. Пий ракийката, докато другите градят живот и кариера.

34

Анонимен

преди 6 години

Да, всичко дето е на 50км от морето, е Провинция.

33

Анонимен

преди 6 години

почерпете нещо от богатия русски опит! е, не сме изпаднали чак толкова, като русняците и скандинавците, в руссия водката значи всичко - без водка не може, няма живот! продължителноста на живота при русняците е под 60 год., трагедия!!! ние сме много далече от тях, нищо, че от време на време ни облъчват и ни вкарват в мисли! /както в този саит/

32

Анонимен

преди 6 години

На мен доктор Радева ми е казала вода да не близвам! Само алХохол!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Интересна дума ''Зависимост''(време, пари, закони, алкохол, наркотици).

30

Анонимен

преди 6 години

Или както се пееше в една песничка на Владимир Висоцки:"А гадость пют из економии..."

29

Анонимен

преди 6 години

Това не си е чиста генетика. Това си е жива мизepия!

28

Жулвио Текилас

преди 6 години

Станала е грешка при отпечатването на материала. 200 лв. на година да се чете 200 лв. на месец.