16

Таню

преди 6 години

Вероятно мнозина от вас не знаят, че това koпеленце е било сред организаторите на безредиците на "Максимир", както и по време на ексцесиите в Загреб, ден след като хърватската република гласува чрез референдум и законови мерки независимостта си. Проруският шyт не знае вече накъде да върти мазната гъзягa, така че да я опази от посегателства. Една идея по-прикрит от македонския боkлyк Груевски. Отнася го народа, живеят бедно, яко сива икономика и още по-сиви перспективи...

15

анонимен

преди 6 години

Сърбите искат да стоят на два стола-хем с ЕС, хем с Русия.Не става така, да избират.Накрая да не паднат на земята заради разкрачената си политика?

14

Анонимен

преди 6 години

Как един път сърбите не си признаха грешките в Югославия и да живеят в Мир ?:)) Сякаш света не е видял, какво ставаше. Нелепо е. Русия им подари Македония ...и пак невинни ...Все все все. Така няма да се пречистите и да продължите напред.

13

Анонимен

преди 6 години

Великите сили ги създадоха и ги направиха Сръбска империя за малко, както слагат царската корона на шута, за да му се смеят Големите, Великите сили. Ха-ха-ха.

12

Калеко Алеко

преди 6 години

За добро или за лошо, Сърбия все пак се намира в Европа, така че рано или късно ще хване и тя прекия път и ще се включи в европейската магистрала, защото другия път който и завеща Тито е по-заобиколен и води към едни мъртви сибирски полета, в евроАзия .... !!!

11

Анонимен

преди 6 години

Гледай какво став в *** дрогарю Вучич сега проруските сърби ще станат сепаратисти и ще вземат половин Сърбия, а другата половина ще остане за гейовете като тебе.

10

шматка

преди 6 години

Вучич не може да седиш на два стола бате.Не си ли го научил това.Как ще запазиш добри отношения с Русия когато ти наредят да наложиш санкции.Ние сме обекти в световната политика.Винаги е било така

9

Анонимен

преди 6 години

Никоя нормална държава не трябвада става васал на сащ . Идва моменткогато горчиво съжалява.

8

Анонимен

преди 6 години

И Вучич като Милошевич не е разбрал, че "лапата на великите сили" е навсякъде. Задачата на малките държави е да се определят къде им е по-добре. На по-тарикатите рано или късно "вълната" им пречи.

7

Зозо

преди 6 години

Яжте натовски уран, сръбски подлеци!

6

Анонимен

преди 6 години

"като се има предвид докладът на Атлантическия съвет, в който се отбелязва и необходимостта от помирение между Сърбия и Америка."САЩ бомбардираха Сърбия с над 15 тона обеднен уран, което по международните закони е военно престъпление. Хиляди църби умряха, умират или ще умрат от рак. Помирение може да има единствено, когато виновните за това бъдат изправени в Хага.

5

Анонимен

преди 6 години

Като идеш в ЕС и куфари с пари ли ще поникнат ? Hай-много да ти вкарат една камара *** и да ти направят народа гейове.

4

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

3

Анонимен

преди 6 години

Кадафи също имаше добри отношения със САЩ но изведнъж стана диктатор и янките го свитнаха. Със САЩ напред към гробищата.

2

Пулю

преди 6 години

Говори си Вучич, руснаците вкараха милиарди в Сърбия и сега ако си мислят, че толко лесно ще се отървът! То пък големия келепир от САЩ, един път ще ти помогнат , и пет пъти ще ти навредят!

1

Анонимен

преди 6 години

Нормално,все пак Сърбия винаги е била и ще си остане най-голямото руско протеже на Балканите,често и за наша сметка!