15

анонимен

преди 6 години

Тия сложни имена на органични съединения по номенклатурата на IUPAC кой ги разбира?Сигурно 0,00000000000000001 % от населението по света.Ама БГ-журналисти както винаги се правят на големи умници, колко са смешни, като са сложили тая снимка.

14

анонимен

преди 6 години

Казва се синтетична дрога.Терминът "дизайнерска дрога" е поредната журналистическа глупост.Казвам ви го като химик, който разбира малко от органична химия и отраничен синтез.

13

истина

преди 6 години

До хубава снимкаДрогата може да се закупи от всяко РПУ на МВР в България те са били винаги разпространителите на дрога и оръжие..............

12

Анонимен

преди 6 години

Затова биткойна скача.

11

go6o

преди 6 години

Трябва да спрем онлайн търговията и няма да има дизайнерска дрога

10

хубава снимка

преди 6 години

и който не е опитал и той ще го направи! а пишете и от къде може да се закупи - РЕКЛАМА открита!!!!!

9

пак облъчване

преди 6 години

младите българи не са чак толкова големи баламурници, като западните и руските връстници! е, има дедца които употребяват но те се броят на пръсти или са единици в класовете! естествено не броиме тревата, защото в западна европа тя е декриминализирана и се намира спокойно, което пък е предпоставка да не се посяга към твърдите наркотици! но ако я броиме България е рай в сравнение с Европа, Америка, Руссия,ллизкият и далечен изпок! спокойно деца, на некой му се иска да е обратното - не е познал!

8

Анонимен

преди 6 години

Точно да се търси помощ ан детски психолози и професионални нарко центрове е пълна грешка! Няма по-некомпетентни и арогантно хора, ако родител иска да помогне, най-добре да се осъвършенства като психотерапевт и без експериментални и рестриктивни мерки...

7

някой

преди 6 години

От коментарите разбирам,че в България е пълно с хора които не знаят родителските си задължения,мислейки си че могат да избягат "някакси"от отговорност.В живота ВИНАГИ и НАВСЯКЪДЕ по света възпитанието е дело преди всичко на родителите.Всеки оспорващ това твърдение косвено или директно е половин човек.

6

Анонимен

преди 6 години

Няма нищо по лошо от това да няма държава и органи които да изкоренят дилърите на дрога. Знаят ги кои са познават ги много добре но ловят само дребните рибки и на другият ден ги пускат. А тези дето вкрават дрогата са с много големи привилегии подържани от високи държавни места. Е как ще спре вноса на дрога като държавата си затваря очите за големите риби защото тя държавата или по точно тези за които гласувате не правят нищо по въпроса защото и те са там в кюпа с големите риби?!

5

Анонимен

преди 6 години

Всичко е навързано в бг .. дилърите никой не ги закача ..полицията не смее да влезе в заведение в което има дрога в промишлени количества, а се знае че вътре се друса и от вътре си я взимаш не можеш да си я вкараш щото ще те бият. Та драги "борещи се срещу дрогата" не на мене тия.....полицията си затваря очите защото по висши органи ще ги мъмряъ после!!

4

Анонимен

преди 6 години

Много западни страни са решили почти на 100% проблема с твърдите наркотици и наркомани. В нашата държава, няма интерес за този подход, защото ще загуби мафията. Затова децата ще се тъпчат с изключително опасни изкуствени ***.Да живее българския преход!

3

Политик

преди 6 години

....... КО ?!?! ... НЕ !!! .................

2

Анонимен

преди 6 години

Като има *** да купуват?За мен защо не е заплаха?Значи в ръцете да ми дават, дома да ми носят в торби, ще я хвърлям на сметището.Разни балами пари дават!?

1

Бау

преди 6 години

Вместо да се обяснявате гледайки 'умно', решението е просто - забранете я и всеки хванат да я продава да лежи поне 20 години. Много бързо дилърите ще загубят интерес да рискуват и цената й ще скочи до небето. Вместо това се правят на много умни и дават интервюта.