84

,.,.

преди 6 години

Станислав и Алек пуснаха Гечо по пързалката без да се усети.

83

ван дам

преди 6 години

Прав е Гечо това е пълната истина

82

Анонимен

преди 6 години

Гечо,Станислав и Алек откачиха от злоба и завист,че въпреки двете седмици мазнене пред старите фермери те не дадоха амулета на никой от тях.Трима жалки "мъже",клюкари,интриганти и злобари повече от мързеливите жени от фермата.Гечо работлив но когато му е угодно,иначе саботьор,Станислав интригант,селски неграмотен алчен тарикат,Алек се лепна като дъвка за гимнастичката,натрапчиво обсебващ егоист,да се добутат със сълзливо сополивата сапунка до финал.Да не са ти в къщата.Това не е ново начало,това е тиня.

81

Анонимен

преди 6 години

До майорски"НАЙ ГОЛЕМИТЕ РОДОЛЮБЦИ БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА !!!!" Хехехехе. Разсмя ме. Това звучи като анекдот. По-скоро искаш да кажеш,че най-големите български продажници живеят в чужбина! Ако щете и на луната да отидете,човеци няма да станете-все същите продажници и пишман българи ще си бъдете. Новото ви място и положение няма да ви направи по-приятни и по-добри и човечни ,нито ще ви огрее.

80

Анонимен

преди 6 години

човека е напълно прав - политиците са тези,които ще ни унищожат като нация,те,тяхната лакомия и кръговете които хранят около себе си,това са най-низшите същества на земята от морална гледна точка,иначе акъл имат ама само за себе си

79

ЦК на Либерастите

преди 6 години

Българските политици повечето са слуги на корпокрацията каквото им се каже това правят! Все пак добрия запад има нужда от милиони миячи на чинии и човешки ресурс за лични нужди!Спомням си ,че като дойде Костов 1 милион се изнесоха за две години!

78

До т.п Жокер

преди 6 години

Мислене кат твето на оскотелите от липса на образование,некадърност и склонност към далавери на голяма част от "българите" докараха народа ни до пълно отчаяние, мизерия и в крайкна сметка,,, изселване!

77

Анонимен

преди 6 години

Президентска република е решението. Парламентаризма е рай за *** по върховете на властта. Има хора, които всичко им е само с връзки, не са положили грам усилие за нищо, и си живеят младините царски - купони, жени, коли, пари и т.н. Моите родители са никои и аз съм никой. Колкото и усилия да полагам, все не съм достатъчно добър, и не ходя никъде, защото нямам възможност. Ей това ме вбесява! Иначе на избори гласувам "Не гласувам за никого!", и така. А обичам България и българското.

76

Жокер

преди 6 години

Ако не бяха отворени границите и всичкото това недоволство беше останало тук, политиците нямаше да си позволят да бъдат "такива". Отдавна отдавна щяха да ги изметат. В момента капака на тенджерата е отворен, народа се скита по света немил-недраг. Заблуждаваме се че много са просперирали навън ама кой ги е виждал и колко много са не се знае. Положението ще остане такова засега защото политиците направиха поне един верен ход - отвориха границите.

75

Анонимен

преди 6 години

Aбе тези политици от къде се дянаха. Нали всички ние/вие сме ги избирали. Дори като не гласуваш, пак индиректно повлияваш на крайния вот. Значи, ако не сме доволни от тях, трябва да се сърдим на себе си. Каъвто народа - такива управляващите. Ето защо в Германия са отдруго тесто, в Белгия от друго, и т.н.

74

Кривондел

преди 6 години

До ДойчландИ още нещо. Няма евро, което да може да ми купи една седмица из Родопите с най-близките ми приятели, с които сме израснали, страдали и радвали. Предпочитам по-беден сред свои пред това да съм богат, но самотен като куче.

73

Кривондел

преди 6 години

До ДойчландНапълно точно мнение. Само някой да не ми казва, че с 4 000 лева на месец едно семейство вегетирало.оттук нататък - ако на кантара близките, приятелите, родната стряха, старите родители, които ще стареят и боледуват на хиляди километри, РОДИНАТА - ако всичко това е по-маловажно от повечето евро и желанието не да оправиш ***, а да идеш наготово на почистено - заминаваш.Вече не сме 90-те. Вече ИМАМЕ ИЗБОР.

72

майорски

преди 6 години

който е гледал предаването .... змае много добре какво каза човека ...И ДОБРЕ ГО КАЗА !!!колко пъти и на мен ми е минавало през главата ....все същите мисли !"и в българия работех в сервиз...и тук в Германия работя в сервиз ..."и само едно да кажа на всички ...НАЙ ГОЛЕМИТЕ РОДОЛЮБЦИ БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА !!!!Едно е да седиш,да гледаш телевизия и да викаш че си родолюбец ..Друго е да излезнеш навън, да го видиш, ..и пак да си останеш горд че си българин !

71

asdf

преди 6 години

Политиците са само едната страна на нещата. Народа не иска да се бори. Предпочита да отиде и да паразитира в-у друго общество, което си е извоювало правото на висок стандарт. Друго си е на готово да се настаниш на сложената трапеза, нали? Това ни е проблема, манталитета на готованци. Манталитета на тарикати, които ще прецакат системата и ще облажат. Нежеланието, сами да се справим с проблемите си.

70

Анонимен

преди 6 години

Stiga s taq Rusiq we zakyrneli mozyci , govorim za Gecho. Govorim za kosmos te she vkarat Boiko i Rusiq.

69

До 67

преди 6 години

Ами заминавай, навсякъде са така отворени като теб. На летището те чакат с баница и ти дават от дъщерите им. Бегай гастарбайтер. И да оставиш семейството си да умрат сами.

68

До 68

преди 6 години

До Плащате сиКакъв Костов, кви 5 лева. Имаше шанс да измете комунистите, но нищо не направи, само вилата в Драгалевци. Кьорфишек с база по марксистка политикономия...

67

Плащате си

преди 6 години

Махнахте Костов от власт, защото ДС ви подлъга с царя. И паднахте в ръчичките им. Не че съм фен на Костов, но си е факт. Щяхме да сме на нивото на Унгария, Чехия - ама се полакомихме за по бърз резултат и царя ни продаде.

66

Боко Тиквата

преди 6 години

Говорете и си пишете , не ми пречите. Дас съм ви и тази свобода, но като дойде време за избори обаче не забравяйте че аз нямам алтернатива.

65

Анонимен

преди 6 години

татко ще ми купи колело ама друг път