98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 102Повечето от резултатите вероятно се реализират някъде далеч от България.

97

Анонимен

преди 6 години

До До Анонимен 100През последните 70 години никаква не я свършиха. И какво постигнаха след всичко. Какви са им резултатите от "следстудентските" години ? Защото виждам, че от 1989 насама, лиспват над 2 милиона души.

96

До Анонимен 100

преди 6 години

Грешиш.В напрегнати политически моменти студентите имат думата, поинтересувай се от фактите от българската история през последните 100 години.Възможно е в отделни моменти техните изяви да са били инспирирани от определени политически среди, но не рядко студентите са действали и по своя инициатива.

95

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам нищо, от това, което казват тези студенти, но ако седно съм научил, то е, че студентите в България са безгласна и безполезна карта :)

94

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам да викнат гриша ганчев да изнесе лекция за ддсто и контрабандата

93

наблюдател

преди 6 години

Поканете и бат Цецо да говори за претенциите за справяне с банковите фалити.

92

anonymous

преди 6 години

Ако студентите от УНСС са бъдещият елит на България, тежко й на тая държавица.Познавам една бивша студентка от УНСС, не учеше за изпити, ама в студентската книжка редовно слагаше по 150-200 лева за изпит и завърши като отличничка.Ама сега тарифите може да са скочили, знам ли?

91

Горките студенти!

преди 6 години

Подиграват се на Бареков, но в сферата на МИО слушат лекциите на бай Митре, който взе научна степен със сърцераздирателен текст относно съдбата на Африка в лапите на империализма, като аспирант в Москва по съветско време.И сега с този акъл и това ниво на знания преподава в УНСС като "експерт по европейска икономика", така се представя!В УНСС странни лектори говорят за едно, а са специалисти по друго. Тази традиция е създадена по времето, когато бащата и чичото на бай Митре бяха професори там.

90

Ядосан

преди 6 години

Органично не понасям Баареков, но бих отишъл да чуя и видя какво е лицемерие.Бих задал въпрос-"Що е аферата Костиброд и има ли тя почва от тебе,Бареков?" уффф?Този *** в съучастие с други такива, обедни страната ни със стотици милиони за избори и загубени ползи.И сега доволства в Брюксел с огромна заплата , безплатни екстри без да си мърда пръста.Които сте го избрали, немой да стенете колко ви е зле.П.П. Правописът мой.

89

ЦСКА

преди 6 години

Киро гела и Боби перуката ще четат лекция "Как се става шампион в България"

88

анонимен

преди 6 години

УНСС е един от университетите, където има най-голяма корупция, това всеки го знае.

87

анонимен

преди 6 години

Много са ми смешни тия студенти от тоя измислен университет УНСС-"утре носете съответната сума".

86

От Германия

преди 6 години

Браво на студентите за тези колажи...явно са умни,добре ориентирани в политическата обстановка и със страхотно чувство за хумор...И незнам как може да има уважаващо учебно заведени ,което да кани такова *** като Бареков...за него негативните епитети не могат да ми стигнат

85

Анонимен

преди 6 години

NYAKAKV SI ,,GENIALEN" KONPOZIZONER G-GA KIPROF-A POLUCAVA DOHOT OD DARGAVATA I NEGUDUVA SRESHTU BALGARSKATA DARGAVA-MALKO MU BILI 200 LV.,A KOGATO NAPIASA PESEN SRESHTU KOMUNISTITE NE BESHE BEDEN,NE V PRUKSEL SI HVARLYAI PASHIPORTA, A AKO ISKASH I F CERNO MORE .AZ SAM BEZ RABOTA,A NIKOI NE MI PODARYAVA 200 LV.

84

Анонимен

преди 6 години

Абе това с Бареков го оставете.Кажете защо УНСС праща студентите си да търчат като изоглави по училищата в страната и да агитират зрелостниците да кандидатстват там.Ами защото заетостта в УНСС тази година е малко над 40%.Нещо нормално за един ВУЗ,в който нивото на учебния процес е за слаб-2,а това на корупцията за отличен-6.

83

Анонимен

преди 6 години

BARALEKOV E NARODEN TRIBUN--ZELIAT BALGARSKI NAROD GO OBICA.

82

аз

преди 6 години

Щом може Деса Радева да изнася нерегламентирани лекции пред ученици.защо да не може и Бареков!

81

С

преди 6 години

До Обикновен гражданинИма истина в това.. Но при желание от страна на студента може много да се постигне - със знания и много добър успех може да се реализира още по време на следването си и да бъде поканен на работа. Успех на всички, които имат желание да учат и постигнат кариерно развитие.

80

толераЗД

преди 6 години

Интересно ми е тези от Студентския Съвет дали са направили допитване до студентите, които представляват дали одобряват Бареков като лектор? Явно има недоволни при положение, че са се навъдили колажи от такова естество. А и университетът е място за свободен обмен на идеи - какво значи заплашване с полиция?! Бой с пръчки за Студентския Съвет и у лево! И аз не бих се радвал особено - пътувал съм в самолет с господина, които няма особено чаровно и/или академично излъчване.

79

Обикновен гражданин

преди 6 години

Едно време УНСС беше класа ......... жалко за родителите, които се заробват за да издържат пишман икономисти без грам шанс за реализация. Трябва да се ограничи приема в тези вузове.