26

Голям прос

преди 6 години

Супервайзора се е напил и ето последствията от тежък махмурлук. Не се знае как е бърникал по програмите за прием на децата.

25

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Зорница - звездата на Луцифер

24

Анонимен

преди 6 години

Доста *** заглавие.Изцяло в стил Верчето.

23

Анонимен

преди 6 години

Ми обучете ги за сапьори като са парашутисти бря . Ах гаменчета малки как са се намърдали ейййййй

22

э23

преди 6 години

:))) Хванали една детска градина. Ами я вижте в училищата как е! Засечете колко е приема и наесен колко деца има в групите! Тогава ще ви стане ясно закакво става въпрос.

21

Анонимен

преди 6 години

Ние сме виновни, че търпим да ни дерат и будалкат. Какъв е проблемът да се организира един комитет на родители?(1) Искат справка за броя на децата в София(2) Искат справка за местата в детските градини(3) Правят питане какво да се прави с децата за които няма детски градиниТогава вместо да корумпират шепа директорки, всичко ще е ясно. Контрола се поема от комитета на родителите и корупцията се изпарява

20

Анонимен

преди 6 години

1000 лева е таксата за влизане в детска градина или ясла в София. Колкото две дипломи от УНСС.

19

Анонимен

преди 6 години

Ето ви корупция, която я имаме от десетилетие. Всички участваме и не правим нищо, защото всеки си казва, аз да се уредя пък другите будали да се оправят. Само че в крайна сметка всички сме будали и грухтим в *** си.

18

Анонимен

преди 6 години

А добър ден! Че то във 99% от градините практиката е същата.

17

БКП до ss

преди 6 години

НЕ, не съм наивен. Това е факт. Естествено , че са били в БКП. Нали и ТИКВАТА е оттам. Да ходиш на църква и да си вярващ НЕ Е ЕДНО И СЪЩО. Да си КОМУНИСТ по убеждения или заради кариеризъм ... Нали всички от СДС се метнаха в НДСВ, а когато дъртия КРАДЕЦ падна се прекръстиха на ГЕРБАДЖИИ верни на ТИКВОНТИЙ

16

sante_dog

преди 6 години

Във ВСЯКА градина в столицата го има прием по втория начин. Добре е, че са направили проверка на тази, но нека направят на всяка друга! Но в градината на моята дъщеря има снимки на директорката с Б.Б. окачени по стената как реже лентички. Там дали ще направят проверка като е кадър на партията?Истината е проста - или директорката не е внесла процента навреме, или търсят място за правилния човек.А приетите по втория начин деца - ако има нещо нередно да ги махнат и да приемат по редовния ред!!!

15

ss

преди 6 години

До РЕСТИТУТКИТЕ от СДСТолкова ли си наивен/наивна да вярваш, че сдс не е б отборът на бкп?

14

Анонимен

преди 6 години

Сега е момента да се направим на изненадани, и че за първи път виждаме/чуваме за такава практика. Да разкажа ли за Варна как е ... Хаха ... Тези дето се водят че ни управляват, определено не живеят в тая страна

13

РЕСТИТУТКИТЕ от СДС

преди 6 години

взеха поне 50 детски градини, построени по времето на социлизма. В Младост на местото на бъдеща детска градина изникнаха НОВИ 4 блокчета в междублоковото пространство. Вместо да строят ДЕТСКИ ГРАДИНИ КАПИТАЛИСТИТЕ на власт се мъчат да зстроят и малкото тревни площи. Естествено с благословията на ГЕРБ в Столичнната община и главния архитект , който "научно" обяснява за разни проценти и ОНАЗИ КМЕТИЦА пак от ГЕРБ , дето НИЩО НЕ ЧУВА И НЕ ВИЖДА

12

Анонимен

преди 6 години

Така е с всичко в София. Чиновниците в общината нарочно не откриват достатъчно места в детските градини, за да има недостиг. Недостига на места води до корупция. Корупцията до парички в ръцете на чиновниците. Кръговрат. А една детска градина да се построи струва колкото 20 метра от околовръстното примерно, да не си помислите, че е повече.

11

Алеко Константинов

преди 6 години

Ха ха ха .. С тази статия направо открихте "топлата вода" ! :) ;) :) .. Само които НЕ живее в България и НЕ Е Българин НЕ знае за какво става дума из Абсурдистан и с каква колосална бюрокрация , връзкарщина и корупция се сблъскваш при всеки досег с всякакъв вид учреждения и администрации ! .. Особено пък - ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ! .. А някой скоро да е търсил работа , а ?! .. Там пък е още по - брутално ! .. Ако НЕ си роднина , "правилно политически ориентиран" или НЕ дадеш пари - НЯМАШ ШАНС !

10

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗащото съвсем не е заблудена :) Взима пари просто, да записва деца

9

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименЗаконът за предучилищното и училищно образование и Наредбата към него, ясно казват какво може и какво не може. Лично и аз бях засегнат от случай да се погазят тези закони и правила. Най-лошото за Бойко в случая е, че неговите калинки (защото директорите за мене са партийни назначения) погазват сами законите написани от ГЕРБ;)))

8

Анонимен

преди 6 години

Извинете, кой написа това гениално заглавие???

7

Срамота

преди 6 години

Каква медия сте вие? Авторът на това има ли средно.... Закривай