17

Ludoto Lenche

преди 6 години

...kakva e tazi be ?...zashto shitate za nujno da ni izvestiavate za takiva neshta ?...naistina li smiatate ,che tova e novina ?...dokoga shte se balva poshlost ot balgarskite SMI ?!?...kogo go interesuva tova ?!?...vse edno chgeta jalt vestnik !!!

16

Анонимен

преди 6 години

Биг Брадърс. Почти всички участници са ***. Ники Кънчев води колоната. Мислех го за нормален българин, но той успешно драпа към 80-те %.

15

Анонимен

преди 6 години

Га яде кИфтета, нИ рИва...

14

Гацо Бацов

преди 6 години

А га са мандръса у палатката немаше паник атаки!Имаш ли приятелка?Дай да та цунем!

13

Анонимен

преди 6 години

Насила ли я вкара някой там? След като е знаела, че получава паник атаки .... защо бре аджеба влезе

12

Анонимен

преди 6 години

О, я стига с тези нацупени муцки с лек отвор в устенцата. Каква чест, какво достойнство?! Влизаш в цирка с подписан договор и хонорар, после се освинваш и си показваш простотиияата, а накрая друг е виновен. Ходи да работиш, моме и стига си търсила мекото на хляба. Не всички пръчки стават Николети - има и прецакани...

11

Батман

преди 6 години

Ама какво им става на днешната младеж? На 25 години паник атаки, депресии, пият успокоителни и алкохол ........ От какво е депресирана?

10

80%

преди 6 години

Не де ебил, а трябва да си оли гофрен за да гледаш това предаване

9

Гацо Бацов

преди 6 години

Иначе не съм пияница язе съм един депресиран стресняк!

8

Гацо Бацов

преди 6 години

И язе имам паник атаки куту ми свърши пийнието!Като се напия на куче се управям депресирам се куту са утрезва след зейевия сок!

7

Анонимен

преди 6 години

Как едно предаване си позволи да и измисля прякор??Никой няма право да раздава прякори, що за селяния е тази държава?

6

Пешо

преди 6 години

Че тя незнае ли какво е Биг Брадър?Формат в кайто ти намират слабите черти и срещу някой лев те правят за резил!

5

Язека до 1

преди 6 години

Тая е единствената дето си жертва хонорара, за да каже на Биг Брадър това, което всички около него тайно (и останалите пред малкия екран - явно) си мислят за него. Достойнството заслужава адмирации, защото стана рядка стока в наши дни...

4

Lina

преди 6 години

Мъка,мъка.... Оправдания. Тази женица има очевидни проблеми, датиращи явно отпреди брадъра ( проблем с алкохола, проблем с избора на мъже,с агресията в нея и около нея. Паник атаките също, защо не си е задала някои въпроси, преди да влезе в тизи формат. Не подкрепям агресията, но да обвинява за пиянството си, за това, че не знаеше къде се намира и с кой ляга един формат, а не чалгарския си начин на живот е малко в повече.

3

някой

преди 6 години

За съжаление това лечение явно няма да има ефект. При такива проблеми първо трябва да ОСЪЗНАЕШ, че имаш проблем, да го приемеш, споделиш и тогава да се лекуваш. Докато си мислиш, че някой друг ти е виновен за ситуацията, в която се намираш няма смисъл да се лекуваш изобщо... ефект няма да има. Ще излезе от болницата в по-добро състояние, но пак ще се докара до тук.

2

не гледам Биг Брадър

преди 6 години

Господи, колко си проста! Някой насила ли те кара да ходиш там?!

1

qwe

преди 6 години

Тази коя е? И защо ни занимавате с болните бъбреци на дивото куче динго?