14

до 10

преди 6 години

"Статията" не само е просташка, но е насочена към тинейджъри. Най-лошото в случая е, че авторите на това нещо дори не се усещат. Същите автори след някоя друга година ще поостареят и ще кажат "Това днешните млади са...". Ами такива сте ги направили, бе!

13

Роки

преди 6 години

Аз съм на 33 и продължавам да го правим в колата :) Просто чувството от тясното пространство е много яко :) Ама само не мога да разбера какво ми казват какви дрехи да обличам и какво да правя, всеки сам си решава

12

:)

преди 6 години

Кой не го е правил в най-ранната си младост?...

11

Зависи

преди 6 години

Задната седалка на мойто комби, не е като задната седалка на клиото, като изпразня багажника, като я съборя и матрак персон и половина събирам вътре.

10

Анонимен

преди 6 години

Толкова ли нямате 10 лева за хостел ми ...

9

123

преди 6 години

До Красавица неземнакато се има напред вид че не само повечето мъже но и повечето жени шофират ША со стоиш девствена дъгоо

8

анализатор

преди 6 години

напишете и за в тоалетната на самолет как е, плюс и минус, че при дълги полети, не се издържа без кекс!

7

Анонимен

преди 6 години

Mинусите са, че да се допираш до шофер е точно толкова гнусно, колкото и да ядеш храна, дъвкана от гибон. Шофьорите са отделен клас непотребни и вредни, смрадливи и спрели ***. Не им давайте да ви чукат, моля ви.

6

Анонимен

преди 6 години

Шаране, от ножките съвсем си смесил маслото, брат! Това, дето си го мислиш, докато здраво стискаш шепата, жулиш нагоре-надолу и ти изпъкват очите, скоро няма да ти се случи наяве...

5

Анонимен

преди 6 години

Защо не напишеш една книга.Много те бива в словореда на развинтената ти фантазия.Само пропусна да кажеш в заучена фраза" и забиват токчета в купето на тавана на колата". Ми....лъжеш измисляш си.Минко поне е правдоподобен.В движение му правят дълбок реверанс.Ми...измисляш си..., не е вярно.Нереален си.

4

ШибиРиби

преди 6 години

Последната ми беше леко старо моме обаче спортен тип миньон. Седна на шиша и завъртя грамофона на бързи обороти. Изпразних пълнителя за минута две. Натисна ме към облегалката и не ми даде да го извадя докато не омекна напълно. После пихме Шардоне.

3

ШибиРиби

преди 6 години

Това е най големия кеф в живота. Muнeт в движение и другите шофьори дса пукат от завис, и яко лашкане на задната седалка. Чупя им главите в дръжката на вратата обаче са кат заклещени котета и викат и мяучат и им цвъкат минджоците цвъкат цвъкат фърлят цвъкани малко ми цапат седалките после чистят.

2

Анонимен

преди 6 години

Правих секс на задната седалка преди няколко месеца ,гадно е Не може да се отпуснете ,нито психически нито физически ,и постоянно някво сте нащрек да не дойде някой а още повече както в моя случай ако сте в УСА щото това излиза някво голямо престъпление тука ...но като няма къде

1

Прочетете..

преди 6 години

...и останалите съвети. Свеждат се до два: 1. Паркирайте 2. Носете си презервативи.Уникално полезен текст, ще се обогатите своевременно!;)