88

Анонимен

преди 6 години

От алчни неграмотни и необразовани управници какво може да се очаква освен кражби.

87

Андрешко

преди 6 години

Батко ви Разбойко няма наяване.

86

Андрешко

преди 6 години

Тази статия показва колко много крадат политиците ни,които окрадоха не само КТБ,а всичко което може да се открадне,но 80% овце мълчат. А защо в статията не пише и с колко Естония са намалили администрацията си,защото при нас тя се увеличава,нали за изборите на Герб им е необходим електорат.

85

абе

преди 6 години

Аз пък съм самонает и губя по около 1ч на месец за декларации и други неща... какви 500ч

84

Дсе

преди 6 години

И не само това - Естония предлага е-гражданство на всеки, който отговаря на условията. Плащаш 100 евро за 3 години и с картата можеш да си откриеш компания и да я менажираш през Интернет. Отделно, че ако не теглиш дивиденти, а само реинвестираш печалбата, данъка ти е 0%.

83

HeinrichHimmler

преди 6 години

Сънародници, докога ще четем само новини и ще търпим ?И на малките деца е ясно, че електоратът на ГЕРБ е изграден на базата на купени *** гласове. Публична тайна е колко много пари се крадат, всеки знае, всеки хули, никой не действа. Такива овце ли сте всички ? Не е ли време за промяна ? Докога ще робуваме на чужди интереси ? Защо сме либерални и слушаме как обстановката трябва да бъде спокойна, защото имаме прецедателство на ЕК в началото на годината ?То ще мине, а мутрите ще останат!

82

Назрала

преди 6 години

Дали са ги на чифутитe oт Герб произхождаща до 9-то коляно от БКП и производни *** партии ,които отровиха България и я превърнаха в кeнeф.Електронно управление няма ,това са подкупи ,раздавани на безроднатa измeт от БХК Фoндация Амeрика за България и институтa Oтворенo общество на чифутe Copoc.Естония не се управлява от евреи ние сме превърнати в Eвpeйски *** , затова Ивo Христoв казва Hад 90% ***...

81

Анонимен

преди 6 години

Това е резултатът, когато само се краде. А машините бяха купени още преди Бо(ч)ко да стъпи в МС...

80

Анонимен

преди 6 години

Най- ме кефи сайта на НАП, който е толкова *** направен, че не се отваря на Мак. За да си въведа данните, трябва да отида до апартамента на баща ми, защото компютърът му е стар и само от такъв може да се влезе в скапания сайт.Сайтът на Български Пощи, който пък дава системен ерър всеки път, в който пробвам да си проследя пратката, също е на ниво.

79

ЧОВЕК

преди 6 години

ДАВАЙТЕ ПАРИ НА ПОЛИЦАИ, ВОЕННИ И ЕАЗБОЙНИЦИ, А НЕ НА БАН И ТОВА ЩЕ Е ПОЛОЖЕНИЕТО ВИНАГИ У НАС.

78

До номер 14 "Мо

преди 6 години

Пич ако знаеш колко си прав. Чак ми достави настроение на деня .... :))))))Точно така е както казваш :))))И само допълвам ... "Край няма ..." -> подаръците ли ....

77

Анонимен

преди 6 години

До Блокиран в Дневник - 2 процента милионери, 98% пролетариат тръпнещ за заплатка.Това е нашата заветна цел, нали?Ти си "социалист", нали? 98% тръпнещ пролетариат-електорат е заветна цел на бсп, тяхна (ваша) цел!

76

АМАН

преди 6 години

Ограбените милиарди чрез НЕЗАКОННИЯ ДДС се крадат от нагли групировки маскирани като партии през Оперативни програми ..

75

ДДС НЕЗАКОНЕН

преди 6 години

ДДС Е НЕЗАКОНЕН .Чрез него ограбват 20% от недния БЪлгарски гражданин оставен без доходи за оцеляване. /65 евра пенсия на месец и средно до 300 евра месечно заплата на работещ в Армията и полицията/високоплатени спрямо другите/.Експерти да проверят филми от гласуването на ДДС през 1993 - 1994 година.Чрез него убиха българската индустрия НАГЛО..Щети за трилиони живи долари досега..

74

АМАН от терористи

преди 6 години

Ако тези 2 000 000 000 живи лева ограбени от народа бяха дадени за раждане и отглеждане на деца щяхме да сме добре..Поят БОрисов с наркотици "ШИроки пръсти" облъчват го през лична карта и КРАДАТ НАГЛО.Ползват парламента за Колективна безотговорност..

73

Крадат МИЛИАРДИ

преди 6 години

нагли престъпници на власт в София крадат десетки милиарди от народа БЪлгарски годишно през бюджета.Терористите на власт перфектно знаят че от ЗАПЛАТИ<ПЕНСИИ<ПОМОЩИ ЗА ДЕЦА <Стипендии не могат да откраднат и лев Затова крадат милиардите през нагло корупционни схеми като тази и през ОПЕрАТИВНИ ПРОГРАМКИ.НА пркатика ликвидрат НАРОДА БЪЛГАРСКИ

72

Анонимен

преди 6 години

Реално погледнато като шеф на фирма може би губя и повече време с данъчни глупости. Като се почне преглед на всички приходи и разходи всеки месец, заплати, трудова медицина, осигуровки, декларации, че сме платили осигуровки, данък ДДС, декларация за данък ДДС, годишно приключване, годишен данък, годишна данъчна декларация, уведлония за започване и спиране на работа на служители..... Понякога имам чувството, че работя за данъчните - бумаги бумаги и пак бумаги. Така, че не е измислена статията.

71

hm

преди 6 години

453 часа годишно пък са необходими на средностатистическия българин, за да се подготви и плати данъците си 9 пъти повече, отколкото в ЕстонияСтатията напипва нещата - да в е-управление сме назад... но 453ч или 56 работни дни или по-точно около два месеца и половина да си попълваме една данъчна декларация... айде бе :D От там нататък ставя ясно, че статията е фалшива...

70

Анонимен

преди 6 години

До КАК , КЪДЕ СМЕ , БЕ. БКП днес ГЕРБ се зове !

69

Анонимен

преди 6 години

За 2 милярда могат да си наемат програмисти да им пренапишат и костюмизират всичко, което им трябва за отворени системи. Не знбам как са ги харчили тези пари, но са "усвоени" тотално ;)-