10

Бандит

преди 6 години

До Анонимен 9Заради отстъпките,които си ползвал по време на договора.

9

Анонимен

преди 6 години

Трябва да премахнат и тези 3 месечни такси. Достатъчно е 1-месечно предизвестие. Не искаш да използваш услугата им, прекратяваш. За какво са тези наказателни такси?! Зашо наказват?

8

ДС

преди 6 години

Телен.... е оператора. Но не се притеснявайте. Пускате жалба до КЗП (комисията за защита на потребителя) с копие до КРС (комисията за регулиране на съобщенията). И да видите дали няма да развалят договора приемайки 3-те такси. В ЕС сме. Може да има доста негативни неща от което но си има и ползи.....

7

Пешо кура

преди 6 години

Аз затова им набих шута на "Теленор"

6

(-_-)

преди 6 години

Като не приемат - да го дуxат! Какво въобще означава приемат!? Има закони и разпоредби, които трябва да спазват всички.. Преди няколко години си прехвърлих номера от Глобул към виваком и цъpвулите ми начислиха 115 лв. за оставащите 2 месеца от договора при 15 лв/месец.. Е, просто няма как да си ги получат.

5

Я, па Я

преди 6 години

В ЕС няма такова нещо. Но там тези тарикати не се и опитват. В Италия например си избираш план и плащаш предварително за месеца. Ако не платиш ти се замразява за 6 месеца ако след това пак не платиш се прекратява и никои не си позволява да те изнудва за наказателни такси. Такива обвързващи договори има само ако вземеш телефон на изплащане. Но все пак ние сме свикнали да ни стрижат и щом им позволяваме те ще го правят.

4

TELENOR

преди 6 години

Гробул са тези,които не спазват правилото при предсрочно прекратяване да се плаща неустойка от само три месечни такси.Гробул-пишете го и ДА СЕ ЗНАЕ!

3

???

преди 6 години

Мерси.

2

Анонимен

преди 6 години

Започва с tele.

1

???

преди 6 години

И кой мобилен не ги приема, споделете!?