18

РККА

преди 6 години

до преди 15/20 год бяха на мода историите за срещи с НЛО днес са ракетите на Ким ...аре стига сте се боцкали,шмъркали напушвали де....те онези с два самолета ви разпориха утопичната демокрация ,тез де имат ракети ли ще спрете...тва да не е *** Ибрикчиев,де си реже ракетите щом на ефендито от Истамбула му се заклати феса...

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен12Американското ПВО ,няма да позволи ракетата да падне на американска територия!Граничарите ли ще я спрат след като няма виза?

16

Анонимен

преди 6 години

Те американците дано не я видят в Америка , защото и там има много свестни хора!

15

Анонимен

преди 6 години

Едните пилоти видяли нещо, което прилича на ракета.Другите-нещо, което прилича на светкавица...Изобщо нещо като нищо на света.

14

Един от Северозапада

преди 6 години

Те, американските анализатори анализираха, че Садам има химическо и биологично оръжие, е отидоха да го търсят на място там.Анализираха и че севернокорейците пасат трева от глад, докато произвеждат ракетите си, Сега май и ракетата са хванали, и са успяли да анаризират покритието и.Браво! Сега ми е ясно, защо пропадат навсякъде, където се намесят, или затъват до шия в проблеми, такива са им анализаторите.Афганистан, Ирак, Сирия, Бивша Югославия, Украина, Черно Море, какво ли следва...

13

историк

преди 6 години

До Kr Ами който иска да опита, бай Ким е готов и с удоволствие ще се отзове. Само че навлезе ли от космоса ракетата вече ще се движи с такава скорост, че никакви прихващачи и аероплани няма да могат да я спрат-демек ситуация "Няма не искам". Може да я спре само някоя глупост измислена от Селджиков, за когото 4км са равни на 4500км/отвъд орбитата на МКС между другото/.

12

Анонимен

преди 6 години

Американското ПВО ,няма да позволи ракетата да падне на американска територия!

11

Kr

преди 6 години

Анализатори обаче не са убедени, че Северна Корея разполага с необходимите технологии, за да гарантира оцеляване на бойните заряди при загряването в момента на повторното навлизане на ракета в атмосферата при завръщане от космическото пространство.Хм...Вероятно Тръмп е готов да постави истински експеримент. )))

10

Анонимен

преди 6 години

До #1Много сте зле. 4 000 км е височината до която е стигнала ракетата. Което, при подходяща треактория, прави 13 000 км хоризонтално....

9

историк

преди 6 години

До Ц. СелджиковАми да, то американците затова треска ги тресе, защото не ги разбират тия работи. Трябва да питат "СПЕЦИАЛИСТА" Селджиков и да дишат спокойно.Те със своите 44 прехващача на балистични ракети, разположени в Калифорния и Аляска /за прихващане на една ракета са необходими между 2 и 4 прехващача/се притесняват, че сев.корейците изстрелят десетина и повече ракети/ако си направят/ще дойде мъката, ама голямата мъка.А то колко просто било-ще ги свалат като круши с допотопни аероплани.

8

Батьо

преди 6 години

Той и бай Дончо я видя,ама само цъкаше с език,докато прелиташе над Белия дом.

7

Жиб.

преди 6 години

Това значи,че всеки от кабината е можел да я гръмне с подръчно пищовче по време на полет

6

Анонимен

преди 6 години

Анализаторите дали са сигурни, че ако падне една /само една/ ракета в Йелостоун ще има оцелели от точно тия въпросните анализатори?

5

Аз

преди 6 години

В края на юли самолет на Ер Франс извършващ, редовен полет от Токио за Париж се размина със северно-корейска ракета на косъм, малко след излитането си. От авиокомпанията отказаха коментар.

4

Анонимен

преди 6 години

До Ц. СелджиковА как ракетата е изминала 4 500 км разстояние общо ? На СК дори не им трябва ракета, но ще си направят за престиж. СК има нaпример 200 самолета АН-2 да много стари тия самолети могат да летят бавно и ниско и радар не ги лови.

3

Анонимен

преди 6 години

Само, че човека с мнението, където каьва, че може да се прохване е така, но изтребителя се вдига до 10 км., може и малко повече, а тази ракета лети над атмосферата, където изтребител не може да стигне, говорим за първите 10-20 км. Тогава може, но после в извън атмосферното пространство, как ше я свали, чак като ве връща вече обратно и отново е в атмосферата, но там е по-бърза според мен. ок

2

Анонимен

преди 6 години

Нека гледат, а Южна Корея може да изстреля едни розови бикини към небето и да седне върху един памперс.

1

Ц. Селджиков

преди 6 години

Според данните които дадоха, ракетата се е движила към 900 км на височина 4км и нещо за време 40 мин което ще рече към 1300 км/ч, което ще рече че всеки допотопен реактивен изтребител може да я прихване без проблеми.