9

до бившия учител

преди 6 години

"сякъде"???...и си бил " учител"???

8

Бивш учител

преди 6 години

Отменете принципа "Парите следват ученика", отворете правилниците за вътрешен ред от преди1989-та и препишете от тях частта за дисциплината и отсъствията, и всичко ще си дойде по местата.Който иска да учи-да учи. Който не иска-светът е пред него, спасение дебне от сякъде.

7

съсед на училище

преди 6 години

На тия кога ще им построят шатри покрай училищата да се крият в тях докато пушат, че се пъхат по входовете и ни изтровиха. Аман от 15 годишни недорасли и ***, не могат да пишат грамотно, но закоравели пушачи.

6

Анонимен

преди 6 години

Някои студенти си купуват дипломи а учениците медицински бележки. Ето това е България.

5

Aнонимен

преди 6 години

Смятам,че по строгите мерки няма да доведат до привличане на учениците в училище.Тези които отсъстват по "уважителни" причини пак ще закъсняват и пак ще имат безброй много закъснения.Всичкия този тормоз ще е за децата,които ходят редовно на училище,и случайно им се наложи да закъснеят.А между другото,кое ще мотивира децата да са в час,а не на улицата като установят,че закъсняват въобще няма да влизат в час.Защо 3 дни,ако класния разреши,това да не езатвор-нали в молбата има подпис на родител.

4

Анонимен

преди 6 години

1/2 отсъствие за закъснение и 1/2 2-ка за малко незнание а за повече цяла 2-ка

3

Анонимен

преди 6 години

Много бързо отучих учителката на детето да му пише отсъствие за закъснение. Казал съм веднага да и казва, че му е лошо и да си тръгва и да му пишат отсъствие за целия ден. После доктора си знае работата. Изведнъж закъсненията секнаха.

2

Анонимен

преди 6 години

ЗА ВСЯКО ОТСЪСТВИЕ РОДИТЕЛЧЕТО ДА ПЛАЩА ГЛОБА 100 ЛЕВА.

1

zeus

преди 6 години

Разбира се, отсъствия се пишат само на белите ученици, неприкосновените изобщо не стъпват в даскалото, ама не ги санкционират, че хем не е толерантно, хем да не загубят финансирането.