43

Armagedon

преди 6 години

До Анонимен 43Правилно.Никакви емигранти от Германия,не трябва да ни бъдат натрапени.Защото при тях оставят"годното"а при нас "отпадъка",като този сириец,дето организирал престъпната схема за износа на лекарствата и остави български граждани да умират поради липсата им в БГ-то.България не трябва да се превръща в гето на Европа.Прием само на тези които наистина са застрашени от изтезания,смърт или каторга,само при условие,че не са престъпници.Пак някой бивш агент на ЩАЗИ го е измисли този ход.

42

Анонимен

преди 6 години

Господине,недеи да учиш България да влиза в коловоза АМИ сърбайте си кашата с мигрантите ,които вашата канцлерка покани в Европа.И много моля недеите да си ги разселвате из цяла Европа по квотен принцип ,ами си ги интегрираите щом ги каните

41

Armagedon

преди 6 години

За оградата. Ами не само Левски а и Стефка Костадинова може да я прескочи. Акъл всеки може да дава. Ама и пари трябват.

40

EVROPOL

преди 6 години

Правителството на ГЕРБ и Патриотите разрешава копи-пействане тоест крадене на Новини от която и да е била местна или чужда Медия

39

До:Авторката крадла

преди 6 години

Закона за Медиите разрешава ли да се крадът Новини от друга Медия

38

Анонимен

преди 6 години

Пак ли краде готови Новини от Дойче веле

37

Анонимен

преди 6 години

99 В Германия като са измислили нов модел за имигрантите - да го приложат първо на себе си. Франция 20 години ни учеха как да се отнасяем с ромите, а се тресат от атентати на араби.

36

Рик

преди 6 години

До ?!?Абе един от коментиращите който е чел статията ( но само я е чел ) не разбра ли че трябва да се търсят причините , а не да се замазват последствията . И какво значи препоръката - Регулирайте ......... Те как си ги регулират - със служби на мосюлмански по официалната телевизия в Християнска ( Белгия ) държава . И всичко това - За малко . Малко Бременен Няма !!!!

35

Поручика Балканец

преди 6 години

Мигранти - може, но без мюсюлмани! Може арменци, грузинци, руснаци, украинци, молдовци, мексиканци, никарагуанци, перуанци, еквадорци, чилийци, хондурасци, аржентинци, бразилци, парагвайци, уругвайци, японци, монголци, непалци, китайци, НЕ НЕ МЮСЮЛМАНИ!!!!!!!!!!!!

34

Анонимен

преди 6 години

До 44Кой ще интегрираш ти бе, бедняк!! Ние с цциганите не можем да се оправим, дето си нямат държава и религия - ти ще интегрираш араби и ннегри които имат родина и събствена религия! Наивник си като германец.

33

анон

преди 6 години

стигам до извода, че немците са потомствени власи

32

Анонимен

преди 6 години

Трябва да ги интегрираме, че това гнило племе изчезва скоро.Няма друг начин.

31

?!?

преди 6 години

Абе тука нито един от коментиращите ли не разбра как днес.бг за пореден път подвеждат?Човекът изобщо не е казвал такова нещо. Както става дума от статията, ако някой си е направил труда да прочете, трябва нов модел за бежанците, защото сегашния не работи, преди всичко ЕС трябва да опази границите си и бежанците, които получават убежище, след това трябва да си тръгнат.

30

Анонимен

преди 6 години

тоя да види, че Меркелица не може вече да състави правителство и на немците да ги продава тия?

29

Рик

преди 6 години

До АнонименИма - но веднага ги дамгосват като Диктатори . Орбан например .

28

Рик

преди 6 години

Защо не препоръча на Тръмп да отвори границите за тях . Ние такъв генетичен материал не искаме , нито за много , нито за малко . Толкова зле чак не сме . Като гледам " мъдрите " европейски решения напоследък - в известен смисъл добре сме си .

27

Анонимен

преди 6 години

Как да ги вкара България в коловоза,след като при вас в Германия ги правите да дерайлират??

26

ДЖИПСИ

преди 6 години

Германците като искат да се правят на интересни с емигрантският проблем в ЕС, то нека издадат закон само за германците:да се женят само за тъмнокожи. По този начин няма да има терористи да им правят атентати, защото ще бъдат едно.

25

възмутен

преди 6 години

Тези бежанци които пристигат и нямат документи да бъдат глобявани с огромни суми пари. Тези които нямат пари за да си платят глобата да им сложат чип за место нахождението им и да работят най тежката и *** работа. Съмнителните бежанци че са терористи или криминално проявени да ги изпращат на приятелите ни от ЕС за да създават сексуални връзки с тях и да облагородяват нацията им. Те точно това искат, да имат повече афро европейци.

24

гост

преди 6 години

Правителството на България трябва да приема само образовани и богати бежанци. Защото както те се възползват от държавата ни, така и тя трябва да се възползва от тях. Останалите да ги пращат в Германия, Франция, Америка и други желаещи. Тези които получават статут за бежанец в България да плащат огромни суми на държавата и да създават някакъв легален бизнес и да създават работни места. Така правят вече и краварите с бежанците. Приемат само тези от които имат облаги.