7

Бръчков

преди 6 години

Професорът деликатно е пропуснал в рецептата най-важното с кисело домашно зеле -РАКИЯ !!! Пак домашна , разбира се ....

6

зевзек

преди 6 години

много обичам кисело зеле и кисели краставички. излезнаха първите по пазара и си купих по едно пликче, нали така ги продават. ейййй ... така не ме е болял корем от години ... не знам какви гадости слагат в тези туршии. кой знае с какво са ги набухали. хора , пазете си стомаха, да си ги ядат те. правете си сами туршиите! нема да ти казвам в един магазин ги питах имат ли копие на сертификат за съдържание на нитрати в зеленчуците , никой не е виждал такова нещо :)))

5

Бай Танас

преди 6 години

На фона на темата за откраднатите лекарства изявленията на смахнатия професор Мермерски да наблягаме на киселото зеле къртят :)

4

Анонимен

преди 6 години

"...което помага за неутрализирането на така наречените свободни радикали, които увреждат на клетъчно ниво и водят до рак.."Причината за генезиса на онкологичните заболявания все още не е открит! Ако вярвате, че някой, който е завършил селскостопанска академия го е направил, това означава че сте изпаднали в животозастрашаващо заблуждение.

3

Анонимен

преди 6 години

Пак добре платена реклама на безскрупулния пишман-лечител!

2

Веригата

преди 6 години

Мермерски е професор, ама по земеделие. Той не е медицинско лице, и такива съвети на всеослушание не са добра идея. Да се грижи за здравето на зелките, а за човеците има други.

1

радев

преди 6 години

тоя такива съвети дава все едно е сключил договор с гробарите