62

БиБи командва

преди 6 години

Струва ми се, че съдбата на царските имоти е в ръцете на Пожарникаря от Банкя, който владее и НС чрез гербаджийското+ Опитомени Патриоти мнозинство, и Темида - чрез послушни съдии. Второ, струва ми се, че след падане на това правителство литналият в облаците БиБи ще има много да пати. Този човек в стремежа си да владее всички власти очевидно не е на себе си.

61

Реалист

преди 6 години

Въпроса за царските имоти е приключен отдавна , както и за приватизацията. Забравете!

60

Имоти ли, нож трябва

преди 6 години

На 9 юни 1923-та Стамболийски е обграден във вилата му край Славовица, заловен, измъчван и обезглавен. Злодеянието е извършено по заповед на Борис III.

59

Симоооо,

преди 6 години

вместо да ламтиш за имоти които не са твои, вземи се погрижи за гроба на втората си баба, Елеонора- царица българска в Бояна. Тя е направила всичко за да опази древната църква от разрушаване 1912г., полагала е усилия да помогне на много сираци и ранени от войните на простия си съпруг.

58

Анонимен

преди 6 години

Фердинант е бил нахален некадърник с големи амбиции и малко мозък и никой не го иска. Защо княз Ал. Батемберг е погребан в София, мавзолеят му е опазен и подържан дори от комунистите? Защото не е извършил нищо подло като предшественика си!!!

57

Анонимен

преди 6 години

Какви имоти бе, той Фердинант още не е погребан, а лежи в дървен ковчег до саркофазите на родителите си и не е полаган в земята. Чака да го докарат , ама ядец, много е навредил на България и не му се полага. Дядо Фердо съсипа обединението на българите, предизвика две национални катастрофи и се размина на косъм от бесилката но Ал. СтамболийскиНищо чудно днешните прода жници и да клекнат, нали са си слуги начело с главния маркуч.

56

Armagedon

преди 6 години

До ами Какъв цар ? Вие чел ли сте КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ? Да се споменава нещо за цар и другите глупости дето ги пишат сега за царски имоти и т.н. в нея?Пак повтарям , короната е държавна институция при монархията , така както Президентството е Държавна институция при Републиката.Ще е престъпление срещу Държавата и нейната собственост ако на гражданина Симеон Кобургодски бъде дадена Държавна собственост безвъзмездно, независимо по кой начин.Наследствена е само частната собственост.

55

а

преди 6 години

а в крайна сметка Дянковската правна школа ще завърши като с Белене - ще си платим всичко и ще върнем всичко!

54

ами

преди 6 години

Армагедоне, щом с Царя си позволявате подобна гавра и изопачения, значи България отдавна е една диктатура. Това което на Царя отнемате, отдавна го приложихте към народа - рекет, изнудване и отнемане на имуществото и парите! По-нагли сте и от Сидеров.

53

Armagedon

преди 6 години

Какъв цар,какви царски имоти?България е Република а не Монархия.Всичко е принадлежало и принадлежи на Държавата.Днес Симеон иска имоти а утре може да поиска трон и корона,ако сега изкопчи нещо от Държавата.Наследствено е само онова за което има нотариален акт на името на баща му,Борис.Короната е институция на Държавната власт при Монархията,така както Президентството е институция при Републиката.Все едно е Президента да поиска Президентството като наследство след време.Позор за Републиката е .

52

Анонимен

преди 6 години

Накрая ще принуди хората да направят като гърците - шут,марш навън и крака му да не стъпва на българска земя,мошеник от класа,а два пъти твърдо заяви,че няма претенции за имоти или друго спрямо българската държава лъжеца!Освен това,имотите не са негови и се поддържат,ремонтират от години от българската държава.Мошеник!

51

Антимонархист

преди 6 години

Тоа царин що си не такова адета долен! И кой му каза , че е цар, като никога не е обявяван, полагал клетва или утвърждаван за такъв! То само с амбиции не става. *** гладуват ли бабеците дека галасуваа за него, кеееф!

50

Анонимен

преди 6 години

Наследникът на човечето загубило половината от територията на България -вън от страната .Крайно време е българите да се обединим поне за това .Симеон т.нар втори няма нищо общо със Симеон първи и българските владетели .Този германски клоун защо не си поиска и Версай. А дали Бойко е прочел нещо по история на България Бъл.конституция или поне една от книгите на ИВАН ЙОВКОВ за Кобургите и дали е корумпиран ще проличи от решението на парламента Чиста и свята Република е заветът на ЛЕВСКИ!!!!

49

Анонимен

преди 6 години

Боко и царо докато игреха балет със саби са се договорили.

48

БАБА КУНА

преди 6 години

ДОКАТО СЕ МОТАЕХА В САУДИТСКА АРАБИЯ БОКО И ЦАРЯ ЯВНО СА СЕ ДОГОВОРИЛИ НА ЧЕТИРИ ОЧИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЦАРСКИТЕ ИМОТИ И СЕГА НИ ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ !!!

47

До царелизачите

преди 6 години

Във вашата любима Търновска конституция записано ли е, че царят има право на собственост?Като намерите този пасаж моля да ни го покажете.

46

Републиканец

преди 6 години

С тези искания за имоти само се до налива гориво в огъня на антимонархистите.Ще умрат всички царски партии, както и всички цареслуги.За следващата 1000 години цар и монархия ще бъдат най-мразените думи в речника ни.

45

Тинев

преди 6 години

БЪЛГАРСКАТА земя на БЪЛГАРИТЕ.Натрапените ни чужденци ВЪН от родината.

44

ха ха ха

преди 6 години

"в ръцете на съда и нс " - вече са се разбрали - ти на мене аз на тебе . пръв Другар Дедо ,дето го водят и на визити като какъв ? а,Уфцето блее ли блееееее и чатка по клавиатурите

43

Аршин с две яки

преди 6 години

a с пресидентските имоти на Росен Плювнев кой ще се занимава. имаше предложение всички хирнорога които е получил по време на президенството да бъдат предадени в националния Исторически Музей. И нищо! оди си нашио Росен насам натам, изнася без митническо разрешение рога и хорни ,,,Най-отговорни си миля, че казусът с царските имоти се раздува зада не пита Народът за имотите на Росен. това е така наречениа двуяк аршин!