36

Анонимен

преди 6 години

За всичко са си виновни участниците е движението! Ако караш според ограничението на скоростта ,всички те псуват и ти свирката! Като си изчакваш реда ,все се намират тарикати ,които ще се престоят неправилно и ще те изпреварят за да са първи на светофара! Всеки се мисли за най-велик и недосегаем ! Липсва всякакво уважение към другият на пътя! Липсва самосъзнание и отговорност! Че нещо не трябва да се прави ,защото е опасно за теб и другите около теб ,а не защото ще те глобят!!

35

евро-простотия

преди 6 години

понеже трият думата п р ост о ти я многоо е обиднокакто и да е техен е саита

34

евро-простотия

преди 6 години

не МОЖЕ ЕДИН *** ,без нищо в тиквата и даже не може да мисли ,да вози пътници ,,даа пътници за останалата *** не коментирам като им с случи поспри, и ги попитаи добре ли са не са пътищата нито държавата хората са си виновни,видиш ли го че е ЛУД пускаи го да пасе

33

Анонимен

преди 6 години

свалете им номерата на умрелите

32

Коки

преди 6 години

Да сложат 10-тина стационарни камери в района и веднага ще има ефект.

31

ники

преди 6 години

Там от години стават ужасни катастрофи. Всички знаят, че там има хранилка за пътни полицаи.Най-глупаво е постоянно да се търси вината само в шофьорите.

30

Анонимен

преди 6 години

Това е просто поредният случай на тежко произшествие там. Кога ли ще започнат да си вършат работа дeб.илитe в униформа? КАТ трябва да бъде закрит. Хранилка за "наши" хора, в повечето случаи и неграмотни.

29

Tr

преди 6 години

Oste takiva hubavi *** da se chuvatMoje pak da iztriete komentara no radosta nikogaVrashta vi se

28

Анонимен

преди 6 години

Превишена скорост или изнервени шофьори - кат съблюдава за нарушения на пътя - ограничение на скоростта и интензивен трафик. Инфраструктура от комунизмът, колкото за едно МПС на час, не е предназначена за натовареният трафик на демокрацията - хиляди МПС на час. Тук все още не можем да се променим. Трагедия!!! Мир на прахта им и кураж за оцелелите. Но освен шофьорите има много други за обвинения - и това е неадекватна инфраструктура, неадекватен контрол на трафика/уикенд забрана/ и още и още.

27

Анонимен

преди 6 години

"Факт е, че смъртта се опитва да сложи ръка над българските пътища, да унищожи, да убие да открадне живот, здраве, човешки съдби, да потопи в скръб семейства.".... Пълни глуспости са това ,смъртта и така нататък . Ние сме слабоумни , превишената скорост е ежедневие за всички нас , дори и градския транспорт карат с превишена , а извън града ,там е ясно. Пиене , наркотици , скорост и какво ли още не ,това води до черната статистика . НИЕ го правим,НИЕ! Затвор ,конфискация на мпс-то , актове ...

26

Таню

преди 6 години

До художникаМного добро, браво!Моя поклон на хората, помогнали на тези незрящи люде, които са толкова незлобливи и изтерзани създания. Няма по-голям ужас от това всичко да те боли, да си заклещен и да не знаеш как и накъде да хванеш.

25

Анонимен

преди 6 години

За какво са ни ислямисти като си имаме български-шофери камикадзета? Тия са по-страшни от всеки ислямист. От ИД да дойдат да се учат как се избиват хора по пътищата.

24

Стар тираджия

преди 6 години

Народ който 5 века се е возил на магаре и още 100 години на каруци и жигули не мож го научи да шофира и да спазва правила. Едва от 20 години народа има коли. Хората в нормалните страни имат от 100! Купило си най-после БМВ и ако не я изпържи до дупка по магистралата няма да се чувства човек бе! Пък и нали никой няма да го глоби!? А след некой месец му видиш некролога. Моя съвет към младите е да учат за да не им се налага да карат... некой да ги кара тях или самолетчето!

23

УБиват с камери

преди 6 години

Експерти да проверят по записи какви тежки увреждания причиняват инсталирани нагло престъпни НЕЗАКОННИ КАмери по пътищата.ОСвен видими АНОМАЛНИ ЗОНИ причинени от тежко терористични съоръжения в камерите виждат с еи трайни повреди по лицата и очите на сниманите и пресканираните.НАгли престъпници в София прокарват УДАРНО НЕЗАКОННИ проекти през парламента..Няма арестувани и обесени засега.

22

тираджия

преди 6 години

12,.....И как авторът да го опише?Че всички са били щастливи, като на сбор?Ами честит сбор, другарче!!!Опиши този случай ти , другарче.....Опиши го с успехите на соцоциализма, че всичко е добре....Хората да не се притисняват, защото Бацето се грижи за всичко. Тича наляво и дясно, а ние всичките трябва само да си ,,живуркаме"....Да. на първо място сме по катастрофи. Бацето е виновен. Ние сме.....най-ама най дисци

21

УБиват с камери

преди 6 години

Застрахователите д а проверят имали камери по трасето и да съдят з а поне 70 000 000 нанесени щети виновните длъжностни лица.НАгли престъпници на власт крадат милиарди от народа и ги перат през нагло престъпни яко корупционни обекти. случая системи за видео терор ЗАБРАНЕНИ СА ОТ ЗАКОНА вкл чл32.чл28 и чл 29.КАмерите нанасят поименни ,групови увреждания като се ползват комбинирано с тежко терористични съоръжения в лични документи и талони..КАТ НЕ работи за БЕЗОПАСНО ДВИЖЕНИЕ Обратно убиват

20

до аз

преди 6 години

ако беше прочел внимателно статията, щеше да забележиш, че е имало мъгла, мокър път и текло машинно масло. едва ли някой е карал с 200.

19

Факт

преди 6 години

Не виждам разлика между българските шофьори и шофьорите от останалите държави в Европа, когато шофират при еднакви условия. Някои без много ум в главата сравняват несравними неща - как шофирали българските шофьори в България и как шофирали примерно немските шофори в Германия. Защо не сравнят и как шофират българите в Германия и немските шофьори в България, за да схванат, че такива сравнения са безмислени. Начинът на шофиране се определя от КАТ или съответната на КАТ структура в другите държави.

18

az

преди 6 години

Karate kato bezumni ,i kakvo o4akvate?

17

Анонимен

преди 6 години

Основни цели на медиите в България - 1.всяване на паника, 2.обстойно отразяване на всеки инцидент, с колкото се може повече детайли за начина, по който са загинали жертвите, интервюта с всички близки и роднини на жертвите с въпроси от типа на "как се чувствате, като знаете, че вашите близки са мъртви, разчленени, размазани, премазани, обезобразени?", 3.PR на простотията