76

РОССИЯ

преди 6 години

До русия=джудже.колко дългове има сащ те са и по бедни от нас политиците им водят воини разбиват държави и ги крадат.и народа им живеят хиляди пъти по добре в света политиката им е раздели и владей както в украйна сирия либия и много прочие.беден и богат може ли да дружят.най великата страна е русия ако беше слаба държава до сега да са я нападнали сащ нато.не им държи да нападат русия

75

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

в русия пенсионерите плащат битови услуги 50% ток вода гоеща и студена парно отопление медицината е безплатна които иска отива на платна медицина а българският пенсионер чисто просто гладува едвам едвам си позволява да си купи лекарствата.при богато земеделие не могат да си позволяват килограм ягоди и череши.какво му е хубавото на българия.климат и плодове имате останалото са ви минуси.защото сте вайсали на сащ и запад сатаната идва от запад и зад океана.а вие сте слепи не виждате

74

РОССИЯ

преди 6 години

До jddn.по пияна нация от българина няма всяко семейство произвежда 200л ракия и 500 л вино до пролета ги няма а що се отнася рашките толкова са бедни че всяка година на лятната ваканция са по света а бг черноморие гъмжи от рашки туристи и купуват недвижим и имоти.що се отнася за учението имат пари учат където си искат бг ще намери изход да ги обижда.след като котката неможе да достигне пастърмата и си казва тя е развалена миризлива тека е и българина застанахте на колене пред сащ вайсали

73

анонимен

преди 6 години

До jddnХората в САЩ, Англия и Франция са богати и имат висок стандарт *** живот, защото векове тия държави са крали ресурси от половината свят-нефт, газ, злато, диаманти, уран и др.(старите империи Англия и Франция).За САЩ бещата са по-сложни, ама това е друга тема.

72

Колобър

преди 6 години

Продадоха Майка България на Америка - полезни изкопаеми ,енергийната ни независимост ,територията ни , политически труп е Народното събрание! Народа се разбяга,остава само тези които немогат ...Какво е светлото бъдеще?

71

айде бе

преди 6 години

Не се излагайте . РУСИЯ НАПРЕДВА САМО В СЕВЕРНА КОРЕЯ И ВЕНЕЦУЕЛА !!! *** СА ВЪВ ФАЛИТ ...

70

БАБА БУНА

преди 6 години

ЧЕ ТО В БЛИЗКИЯ ИЗТОК ИМА НЕФТ,ГАЗ,И ДР ПРИРОДНИ БОГАТСТВА, А НА БАЛКАНИТЕ КАКВО ИМА ОСВЕН ПРОДАЖНИЦИ,ПРИСВОИТЕЛИ НА НАРОДНИ БЛАГА,ЕТО ЦАРЯ ПАК ДОЙДЕ ДА ВЗЕМА,ТО ОТ КРАЙ ВРЕМЕ НЯКОИ ВЗЕМА С ШЕПИТЕ,ЗЛАТО,ЦИНК,ДИАМАНТИ,ОЛОВО,УРАН,КАТО СМЕ СЛАБА ДЪРЖАВА ЩЕ НИ ДОЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ И ТЕХНИТЕ САТЕЛИТИ.ПРИЯТЕЛИ СА НИ,АМА СИ ВЗЕМАТ КОЛОНИАЛНОТО,А НА НАС СРЕДНИЯ ПРЪСТЗАБРАНИХА НИ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ,ЮЖЕН ПОТОК,БУРГАС НЕФТА,ИЗОБЩО КОЛОНИЯ ЗА УСЛУГИ И НАРКОТИЦИ.

69

jddn

преди 6 години

До anonymousПромитият мозък си ти. Погледни как живее руския народ и го сравни със западните нации. Стандарт на живот, удовлетвореност, щастие. Ако бяха много добре нямаше да се наливат с водка (в най-добрия случай). Нямаше и да бягат на запад. Защо според теб на всички висши руски чиновници децата им учат и живят в чужбина? Включително и на бога-слънце Путин? Руския народ е по-беден и от нас и да не дава господ да ни се месят руснаците, че сме я закъсали. Още ближем рани от комунизма..

68

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-далеч от сащ толковапо-добре . Бойко трябва да бъдеразследван за зависимост от сащ.

67

Анонимен

преди 6 години

Западът няма право да иска от суверенна държава да "" се самоопределя "" към него иликъм Русия . Тука важи правилото интересът клати феса . Никойне е длъжен да му слугува .

66

русия=джудже

преди 6 години

До 71 :Не пиши глупости бе,неграмотен ***.САЩ са най-богатата и влиятелна държава с най-модернизираната армия за всички времена,с най-много съюзници по света в лицето на най-силните държави и икономиката им е два пъти по-силна от тази на Китай.САЩ просто могат да заличат *** икономически,даже без война.Руските пияници изглеждат като джуджета пред САЩ.Спестяванията на россия дори са в щатски долари бе ***.Россия е велика само в мозъците на жалките платени русофили.

65

Анонимен

преди 6 години

САМО ЕЛЧЕТО МОЖЕ ДА НАПИШЕ ТАКАВА ИДИОТИЯ,ЧЕ ФАЩ БИЛИ (ВОДЕЩА СВЕТОВНА СИЛА)...АЛО *** ,ФАЛИРАЛИЯ КАШЕРЕН ГОВЕДАРНИК ОТДАВНА НЕ СА ВОДЕЩА СВЕТОВНА СИЛА,,ЗАЩОТО КИТАЙ ГИ СГАЗИ ИКОНОМИЧЕСКИ,А ВОЕННО РАША ГИ ДОВЪРШИ ТА ДОРИ И МАЛКИЯ ДЕБЕЛ КИМЧО СЕ ГАВРИ ЖЕСТОКО С КРАВИТЕ ,ЗАТОВА НА ГОВЕДАТА ИМ ОСТАНА САМО ЕДНО ДА ИЗПОЛЗВАТ ЕВРЕЙСКИТЕ МЕДИИ В КОИТО ДА СЕ ПУСКАТ ТАКИВА ПОРЪЧКОВИ ПУБЛИКАЦИИ И ЕВРЕЙСКИЯ ХОЛИВУД ДА БЪЛВА БОЗИ ОТ РОДА НА РАМБО И САЩ СА ДОТАМ.

64

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Колкото по-далеч от Рассия-толкова по-добре за България...А близкия изток-халал да им е на руснаците ! Голям берикет дето се вика...

63

Анонимен

преди 6 години

Не виждам ромчето Московски на снимката , е тва вече е Дискриминация

62

Анонимен

преди 6 години

До 63 Анонимен" промит мозък" май сте вие, по всичко личи. Желателно е да не употребявате наркотични вещества преди да пишете тук

61

Анонимен

преди 6 години

Авторе, как си представяш хитрия китаец дето с огромно темпо купува в целия свят и даже кредитира сащ да танцува по свирката на тъ п и те американци ? Проучи първо какви са китайците и тогава пиши евроатлантически тъ по ти и

60

кой е по-по-най?

преди 6 години

"ЕС и САЩ напредват на Балканите, Русия в Близкия изток"на балканите няма петролв близкия изток има....

59

Анонимен

преди 6 години

това ли ни е напредъка, борисов да унищожава нацията а младите да емигрират ,това ли е целта на борисов/ЕС/сащ ?

58

Анонимен

преди 6 години

Рашките са едни от най-подлите играчи в световен мащаб. Старата им империалистическа мечта за излаз на проливите никога няма да умре. Изкупили са черноморието ни и ако стане ситуация като в Крим набързо ще бъдем окупирани за пореден път и анексирани /за радост на многобройните промити червени мозъци/ под предлог да си защитят интересите на "малцинството".

57

anonymous

преди 6 години

Русия е велика сила, затова западните лицемери треперят само като чуят името на Русия. И измислят приказки за руските хакери.САЩ и Западна Европа са меки китки, а тия глупости за икономиката може да ги казвате на бабите си.Защото цялата финансова и банкова система в целия свят е една огромна манипулация.Но тия неща ваште промити пилешки мозъчета няма как да ги разбират.