9

Анонимен

преди 6 години

Само роби за колонията не останаха. Всичко се подобрява, само дето доходите са като от третия свят, но това са подробности. Важното е велики вождове да има.

8

До №6

преди 6 години

Същия.Само не знам защо ти пишат минуси,кото всичко написано е факт.

7

оле

преди 6 години

И аз не го харесвам тоя, ама понякога се изтърва да каже нещо вярно.За северна България е прав,че е забравена от ББ и ГЕРБ.В статията не е писано но по ТВ-то каза,че по негово време за Хемус е имало избран строител,но поради факта ,че е пуснат сигнал за картел,строителството е спряно и от тогава там не се прави нищо,т.е. ако не са нашите хора няма да се строи.Каза още,че ни предстоят още 3-4 добри години,не обясни,че това е до 2022г.,когато спират еврофондовете,тогава ББ ще се махне-няма лапачка

6

Анонимен

преди 6 години

Тоя не беше ли дето Борисов го доведе навремето от Америка с шумна ПР акция по медиите, колко кадърен бил.Но след като двамата ограбиха Здравния, Сребърния и Пенсионния фонд на българите, нещо посви платната.

5

-10

преди 6 години

Провален, непровален, Горанов е пълен некадърник пред него.

4

рррррррррр

преди 6 години

Защо давате думата на този провалил се във всичко и навсякъде "експерт"? Защо не го питате какво търси пак тук? Далавера или е дошъл да заеме мястото на някой по-кадърен срещу много по-голямо заплащане?

3

Анонимен

преди 6 години

Ох, 80 процента неставащи за затискол за зеле. Йосиф го е казал и посъветвал египтяните да се запасяват по време на плодородните години, че след тях идват тежки. Всичко е циклично. И Маркс и Енгелс са стъпили на терията на Хегел. Този е некадърен в България, но в Англия преподава. Ами не Ви говори просто като ББ. Как ще го разберете него и такива като него. Елементарно Уотсън!

2

Анонимен

преди 6 години

Защо, защо, защо цитирате този из..мекяр? Няма ли някой по-малък ид..иот от Дянков? Даже руснаците го разбраха що за некадърник е за няколко месеца, само вие продължавате да го цитирате. Просто го забравете .

1

Анонимен

преди 6 години

Дянков е като Мойсей - да тръгва да ходи през морето без да се притеснява.