53

Мнение 2

преди 6 години

Разбирам, че 3.8 млн. лева са много пари. Но 13 сметки са неимоверно голям брой сметки за частен клиент физически лице на една банка. Големи компании юридически лица, със специализиран финансов мениджмънт и с активен cash pooling в различни валути имат по-малко сметки в една банка.Броят на сметките на Мартин Петров в УниКредит Булбанк е съмнителен. Това е доста добра диверсионна схема за отклоняване на вниманието на собственика на парите и явно УниКредит Булбанк я прилага за ЦЕЛЕВИ КЛИЕНТИ.

52

Мнение

преди 6 години

Разбирам, че 3.8 млн. лева са много пари. Но 13 сметки са неимоверно голям брой сметки за частен клиент физически лице на една банка. Големи компании, със специализиран финансов мениджмънт и с активен cash pooling в различни валути имат по-малко сметки.

51

Анонимен

преди 6 години

В тази статия въобще не се съобщава как Сираков, Михайлов и Лечков се напечелиха от сладки сделки с имоти. Как Пенев -младши превърташе пари чрез Валенсианата. Дори Стоичков успя да се облажи. Само Туньо се оказа балама и изгоря с вересиите. Ако вярваш на тази статия живи да ожалиш футболиститите ни.

50

Анонимен

преди 6 години

до 37 - Мартин е спортист .Нормалон е да не кипи от интелект извън спорта. Оставил се е в ръцете на хора които разбират -банкери, а от банката го лъжат. Най-малкото парите в банката трябва винаги да са защитени, иначе няма смисъл да ги влагаш там.

49

Анонимен

преди 6 години

доста слаба статия. ОСвен че на Мартин П. са му източили пари и че Туньо бе балама, не стана ясно какво е общото между тях, между мо-шеника Камата, между Бербатов и между Стилиян? да не би да са "ужилени" Бербатов или Стилян? АВторът си е изсмуквал от пръстите разин неща.

48

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Банката е виновна повече, но и Марто е виновен. Разбирам да имаш по сметката 50-100 лв., ама ти имаш МИЛИОНИ и да се доверяваш на банков служител. Хората са казали:"Проверката най - висша форма на доверието!".

47

до 45

преди 6 години

Ми дори и депозит да е, това не означава, че 10 г. не трябва да си знаеш къде са ти парите. И като е депозит какво? Не може някой да ти го изтегли ли? Освен това депозита се подновява всяка година, а той 10 г. не е гледал.

46

Анонимен

преди 6 години

Мартин ще си върне парите, защото още не е направена акция срещу банката в публичното пространство. Освен това, тази пацавретина го е лъгала и когато не е била на работа в банката, така че максимално лесно ще я опандизят. Марто е известен в Англия и в Европа - доастатъчно е само едно интервю с него в голяма европейска медия, където да каже името на банката и ще се изредят една сурия банкери да му лижат Д-то.

45

Моруна

преди 6 години

Но има и примери за добили финансов просперитет и след края на спортната кариера от същото поколение - бивш вратар-настоящ президент; бивш кмет и настоящ вицепрезидент, т.е никакво проклятие няма в парите, проклетията си е в хората

44

Анонимен

преди 6 години

До 41Какво "движение" по сметка да гледаш, ако имаш например 1, 2 или 3 годишен депозит, бе.... Ако наистина е била разплащателна сметка е трябвало да следи движението, да прецени дали да упълномощи някой да се разпорежда със средствата и т.н., но на дългосрочен депозит... хипотези много, но нека да видим фактите и резултатите от разследването! Май тук си плямпате и раздавате квалификации на чужд гръб без да сте наясно с фактите?!

43

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 37 *** той от къде да знае, какво е това он лайн банкиране?

42

Питам

преди 6 години

А за проклятието на бедния целекупен народ от соце, нещо да кажете?

41

Анонимен

преди 6 години

това, че са футболисти, не ги прави различни. същата участ е сполетяла хиляди българи, в т.ч. финансово и икономически грамотни хора. просто пазарът у нас е малък, с бедни клиенти - когато говорим за 'бизнес начинанията' в нашата страна. дотук май само този пиано бар е имал някакъв шанс, кой знае откъде са намирани колите на този арабин в испания и с какви номера са били пренабивани.

40

до 39

преди 6 години

Според това, което пише в статията по-горе, не просто са си седели парите, а е имало 450 транзакции в периода 2007-2017 година. Т.е. той поне 10 г. изобщо не си е следял движението по сметките. Отделно банкерката му е напуснала преди 10 мес., което означава, че поне 10 мес. дори и с банкерката си не е кореспондирал или ако е кореспондирал е било само по телефона.Не го съдя, всеки си знае себе си, но това 10 г. да не си следиш наличността за мен е пълно безхаберие.

39

Анонимен

преди 6 години

tova nqma kak da se sluchi na parvanov,borisov,dogan,kostov,peevski

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Преди да съдиш Марто, че бил не знам какъв си - знаеш ли какви са точно фактите? Знаем само, че имал близо 4 млн., но на какво - депозит, разплащателни, влог и т.н. не е много ясно! Ако са били на някакъв дългосрочен депозит за чиф му е онлайн банкиране - да ги следи дали са си на мястото ли?! И да видиш, че не са там днес или.... след 10 месеца ефекта е един и същ - ще има ходене по мъките! Та нека оставим разследването да си свърши работа!

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37А ти сигурен ли си,че Мартин го може нищо чудно това да му е тъмна Индия.

36

Анонимен

преди 6 години

Мартин Петров пък толкова ли не може да си направи едно онлайн банкиране? Не оправдавам банкерката, но същата работа той можеше да си я върши с няколко клика, без да рискува да го оберат. Не е толкова сложно. Аз като нямам банкер, да не би да не мога да си следя по всяко време наличността и да нареждам преводи? В 21. век живеем все пак.

35

Анонимен

преди 6 години

"И все пак бившият играч някъде е сбъркал, след като позволява от сметката му да бъдат източени 3,8 млн. лева."Да- вложил ги е в банка.

34

зайчето бъни

преди 6 години

СЛУЧАЯТ НА М.ПЕТРОВ Е МАЛКО ПО-СЛОЖЕН.ТОЙ ОТИВА В БАНКАТА И ТАМ РАЗБИРА,ЧЕ ЛИЧНАТА МУ БАНКЕРКА Е УВОЛНЕНА ПРЕДИ 10 МЕСЕЦА.ТОВА ЗНАЧИ,ЧЕ 10 МЕСЕЦА ТОЙ НЕ СЕ Е ВЯСВАЛ В БАНКАТА,НИТО Е ПОТЪРСИЛ БАНКЕРКАТА.И ТОВА ВЪВ ВРЕМЕ,КОГАТО ДОКАТО ПЪТУВАШ В МЕТРОТО,ПРЕЗ ТЕЛЕФОНА СИ ПЛАЩАШ СМЕТКИТЕ,ИЛИ ПРОВЕРЯВАШ ПАРИТЕ СИ.