10

Анонимен

преди 6 години

Вместо излишни небосъргачи да се строят детски градини.Децата трябва да израстват с връстниците си.собствените баби -детегледачки разглезват и угояват подрастващите.

9

Анонимен

преди 6 години

Не става въпрос за постоянни грижи от бабите, без родителски надзор. Прочетете преди да пишете глупости- няма нищо общо с агресията в децата. Това са съвсем малки деца, които дори не са на детска градина или ясла. Гледането е дневно,а не целогодишно.

8

Анонимен

преди 6 години

Да защо да не може моята маика да гледа сина ми кво като е на 93г на друг не се доверявам пра баба си е наи добра

7

анонимна

преди 6 години

Неправилно сте сложили минуси за възпитанието от бабите - точно така си е - аз съм свидетел за това - да не се мине, да бъде хитър, ако може и да лъже и пр., това мислене е абсолютно грешно, макар и да знам какво ще кажете - ами че и големите лъжат и крадат, защо да се прекарваме?

6

Анонимен

преди 6 години

След толкова години в ЕС и пазарна икономика нашите работодатели частни или държавни не се научиха да плащат достойни заплати на хората . В момента по данни на КНСБ на човек за скромна издръжка са необходими по 600 лв. или реално по 800 лв. по моя сметка . Значи четири членно семейство му трябват около 3 000 до 4 000 лв. за нормален живот. Е къде ги тези заплати .

5

Анонимен

преди 6 години

Нови социални схеми по които се крадат милиони и се дават жълти стотинки.

4

ИВан

преди 6 години

Повръща ми се от "съвременния човек"! Какви бавачки, какви 5 лв.? Детето си иска майката и таткото!

3

Анонимен

преди 6 години

Всичко превърнахте в бизнес- живота, болестите, радостите, смъртта...Всичко.

2

анонимен

преди 6 години

като идея е добре бабите да гледат внуците но има един огромен и фаталенпроблем вьзпитанието което ще предадат бабите на малките всички престьплениякоито наблюдаваме с млади хора са плод на псевдоотглеждането от баби и дядовци

1

Анонимен

преди 6 години

За тези година и половина да вземат да построят поне 50 детски заведения във Варна и София. Сега се строи бързо. Ще е по-дълготрайно и полезно решение. Ще им бъде проблем теренът, защото големите общини лакомят да ги продават за търговски обекти. Лакомията се връща тъпкано с усилването на други проблеми.