21

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете, че през 2030-та ще е останал един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник, плюс драматични планетарни промени? Капитализмът/масонството/егозизмът предстои да бъдат заличени от Земята, ако трябва това ще стане и с хората, това знаете ли го, това е план на един друг "архитект", който предстои да заличи масонския такъв на тази Вселена, която е само една от многото. Ако познавате масон, кажете му, че след 20 години няма да е жив ;)

20

Анонимен

преди 6 години

Аз си мислех, че повечето родни фирми ще се чудят как да си връщат дълговете към банките и да избегнат фалита за тази година, то коледни бонуси щели да дават, брей, брей, кои са тия :D Български фирми ли са?

19

Фармацевтка

преди 6 години

Работя в чужда компания с български шеф. На нас ни дадоха миналата година ваучери за храна за коледно пазаруване на стойност 200 лв., така че масата беше отрупана. Ядене имаше, което за българина е най-важното, понеже спазва традициите. При заплата 2 бона щеше да е ненужно разхищение да бутат още пари.

18

The big щепсел

преди 6 години

След като парламентарните талибани орязаха де що може и ни уредиха с нови пакети от мерки, забрани и глоби, сега ни поръчаха и фалшива новина за коледни бонуси!Замаян народ от реклами, потребление, и VIP Brother.... а мислите на вожда му се веят като роклята на мис България.

17

Кор за Адеко

преди 6 години

Работя в голяма западна компания - Адеко, от години. Там никой не е чувал за коледни бонуси. Веднъж дадоха по 1 бутилка вино за 7 лв и една поздравителна картичка. Да знаете да не бачкате там никога. Пълни ***, които се чудят от къде да намалят разходи и да съкратят хора. Дори хартия от принтера искаха по едно време да пестим. *** за Адеко.

16

Анонимен

преди 6 години

По една чепка банани и 2кг. портокали дават за Коледа при нас

15

Анонимен

преди 6 години

Нищо не предвиждам. Да не съм Петричката врачка!

14

Петя

преди 6 години

В Австрия се взима по 14 заплати двойна за отпуска юли и двойна за Коледа декември. Това си е съвсем нормално и европейско, затова си позволяват хората почивка в чужбина през лятото и големи подаръци или ски отпуска през зимата.

13

работник

преди 6 години

Дано вземем и ние поне една минимална заплата за бонус ,защото гърците си взимат по една нормална 13 та.

12

Недоволен

преди 6 години

На мен лично миналата година ми дадоха бонус 50лв, което си беше гавра, по-добре да не ми ги бяха давали. Тук чета за некви бонуси по 500лв, което вече е друга работа.

11

Богата нация

преди 6 години

Българина се видя с пари.Пътува,купува скъпи стоки,по празниците всички отиват в чужбина.В България е рай и благоденствие за всички.Това е държавата с най висок стандарт в Европа .ПоздравиБ.Б.

10

Анонимен

преди 6 години

За Баце няма ли да има бонус ,бая лентички преряза тая година. Дайте и един хубав тлъст бонус и за WS Симеонов за тоалетната дето я откри тъй де таз година една догодина 2 и повече тоалетни.

9

Фреди

преди 6 години

Къде са тия бонуси, всичко мои познати и те никога не са вземали, а много от фирмите са със седемцифрена печалба. Ако банкета в долнопробна кръчма е бонус , и то да им слушам тъпите нагли изказвания колко сме важни за фирмата :)))

8

Анонимен

преди 6 години

Не щем бонуси а искаме Европейски заплати

7

до ит

преди 6 години

Е ша вкарваш обзавеждането бра

6

az

преди 6 години

май повечето като бонус ще вземат безплатна работа по празниците за фирмите си , други бонуси не се предвиждат.А за държавната администрация и някои други изключения бонусите са ясни

5

ИТ

преди 6 години

13-тата я взехмш вече.Тази година се говори, че и 14 -та ще има заради високите постигнати резултати от екипа ни!

4

Anonimen

преди 6 години

Xleb da ni dadyt pyk bonusite za sopstvenicite da ostanet te da se radvat Ako pyk ne im stigne Ni da ni dadem Koledni bonusi

3

Анонимен

преди 6 години

Започваме да приличаме на европеици увеличават се постепенно доходите

2

Анонимен

преди 6 години

У нашта фирма ще взимаме 13 заплата ама приятели се оплакват че само бонус 500лв ще им дадът и толкоз