37

долу РБ

преди 6 години

Ванко гологлавия син *** и светило в глупостите само това може да измисли. Лиза *** докато го назначихая на длъжност на която *** мамата на целия народ. Сините изчадия.

36

Анонимен

преди 6 години

Скоро по цените ще стигнем до центъра на Галактиката. а ще се връщаме по доходите!

35

Капачка от буркан

преди 6 години

До Тато из ПравецТова ли е този при който, капачките за буркан бяха по-ценни парите?

34

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

водата се произвежда а не са от дъждовете затова трябва да платите и за въздуха които го дишаме трябва да се плати и затова че сме живи също да се плаща моля простете ми и това плащаме осигуровки и още закакво трябва да плащаме без проблем измислете и още нещо за което да плащаме .а после ревете че бг остава безлюдна ще си вземете афганистанци за граждани на бг за вас политиците не е проблем само само да може да се краде от народа си.забравихте ли за протестите и какво обещахте че няма да се

33

Анонимен

преди 6 години

Който не иска плаща-да граби тубите и на чешмата. Като бях малък в селото на баба ми, цяло лято беше режим и мътно/кална вода през ден. Тогава се зареждаше и един голям резервоар около 1м3. Сега всички имат топла и студена направо в къщи и пак са недоволни. Много места по-света още са без течаща вода ...скъпи ми съграждани

32

Анонимен

преди 6 години

От веолия още пред 5-6 години бяха казали, че извършват само аварийни ремонти, а ако искаме подмяна и поддръжка на тръбите, кубика вода трябва да стане минимум 5-6 лева. А при лошия комунизъм как имаше пари и да строят водопроводи, тогава водоснабдиха почти всички села в България, и за вода да се плащаха стотинки, а сега хем плащаме всички загуби и течове , на мен сметката ми за вода е минимум 50 лева на месец за четирима, отделно на тримесечие ми разпределят още по сто лева отгоре, хем няма пари да се подменят тръбите, да не говорим да се поддържат язовирите, нали уж станахме европейци, а?

31

Анонимен

преди 6 години

Докато има ***,ще има и касапи!!

30

Анонимен

преди 6 години

Веолия ще експлоатира тръбите в София и ще изнася печалбата докато може, а като се скапят тръбите съвсем, ще се изнесе от България.Следват милиарди заеми за нови тръби,а водата от чешмата ще си позволяват само баровците, другите ще се редят с туби на Халите и ням да се къпят.Честит ви капитализъм и пазарна демокрация, и не забравяйте да скачате! И преди 9.9. 44 сте носили вода с менци от чешмата, и пак ще носите.

29

Анонимен

преди 6 години

Ще ревете вие за бай ви Тошо, когато водата беше 14 ст. кубика, тока 1 ст. киловатчас, билетчето 6 ст., купон за първо , второ и трето 50 ст., образованието и здравеопазването напълно безплатни, лекарствата безплатни или на символични цени, почивката- на символична цена, жилищата по себестойност, сигурна работа, и се пенсионирахте на 55 г. Живота поскъпна поне 10 пъти, а доходите на работещите са се качили максимум три пъти,а чорбаджиите ревът че няма работници за 400 лева месечно на 3 смен

28

М.Калинова

преди 6 години

Водата поскъпва,добре,а пречиствателните станции не са в действие! Във Варна водата е 2.76 лв.Най варовитата ,скъпа и *** вода!?

27

стига сте мрънкали

преди 6 години

Всички "ревящи" от цени, да знаят че подмяна на инфраструктура става с ПАРИ + още пари за т.нар. допълнителни разходи. На най мърморещите предлагам, да си направят частни водопроводи и каптаж и да плащат само една концесия, нали била от природата водата..... Като трябва да се действа става така- предлагам в блока да сменим вертикалните тръби от 5-6г които са наша собственост и като има подходяща оферта, все някой се прави на ударен и времето си върви...

26

Анонимен

преди 6 години

брях, тези и бизнес планове ли имали?!? Сигурно са от 1 изречние. местим в нашите джобове, колкот можем, без да инвестираме и стотинка и инфраструктура.

25

az

преди 6 години

Ужасяващо престъпна върхушка управлява държавата! До кога ще търпим? Каква е тази наглост? Какви са тези цени? Оставка!!!

24

Нина

преди 6 години

В шумен водата струва 3.28 лева за кубик.Водата не става за пиене и почти всички пият минерална вода. Когато инкасаторите не могат да засекат използваните кубици от някои съседи,веднага ти пишат вода от общ водомер, въпреки че имаме работещи водомери.

23

Тато из Правец

преди 6 години

Помните ли колко плащахте при мен,а ? Помните ли:,,КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН,, а? Скача ли ви се още,а?

22

Анонимен

преди 6 години

Докога ще плащаме огромните течове на вода, а концесионера да прибира парите без да прави инвестиции? Скоро ще направят водата колкото бензина!

21

Анонимен

преди 6 години

АКО ПАК Я ВДИГНАТ ВОДАТА ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ДСТАНЕ СТРАШНО ЗА СЕЛЯНЖЪРИТЕ У ПАРЛАМАТА. В МОМЕНТА В СОФИЯ ВОДАТА Е НА 2.80 ЗА КУБИК. А Е ТОЛКОВА ЗАЩОТО СА НИ СЛОЖИЛИ ДОНАСЯНЕ ПРЕНАСЯНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПИТЕЙНА ВОДА. И ТЕ КАТО ТОКАЖИИТЕ ДЕТО НИ ДОКАРВАТ ТОКА С ТИРОВЕ ПРИЗ ВИСОКО ПРЕЗ НИСКО И ПАК ПРЕЗ ВИСОКИ НАПРЕЖЕНИЯ. ЗА ТОЛКОВА ЛИ ГЛУПАВИ НИ ИМАТ ТЕЗИ СЕЛЯНЖЪРИ ЧЕ НИ ПРАВЯТ НА ОЛИГО.ФРЕНИ!?

20

анонимен

преди 6 години

гласуваите за герб и плащаите

19

Анонимен

преди 6 години

До Воден духНе, водата никак не е евтина!За пенсионер с 200лв.пенсия не е. Водата трябва да БЕЗПЛАТНА. Това е природно богатство за което не трябва да се искат пари. То пренадлежи на всички. Водата да се плаща само от фирмите, предприятията, учрежденията. За хората трябва да бъде без пари до определено количество. Примерно първите 3 куб.м. на член от сем. да са безплатни, а надхвърлиш ли ги да си плащаш тогава. Така хем ще се стимулира пестенето на вода, хем и хората ще са добре.

18

Анонимен

преди 6 години

Водата Поскъпва В 15 ГРАДА.ДОКАТО ИМА ОВЦИ ЩЕ ИМА Мечки.Лошото е че Овците си плащат на ОХРАНЕНИТЕ Кучетата да ги пазят.А те са Партия с Мечките.Така че нещата са взаимно свързани това се нарича МАФИЯ.