70

Дедо Ванго

преди 6 години

Говедарят на снимката гледа като обречен човек, предусетил неизбежната си гибел.

69

Анонимен

преди 6 години

Ирак - поредната геолокация където говедарските *** ще бъдат мощно наритани. Това вече е ежедневие и стандартна ситуация. Говедата няма да източват нефта на Ирак. Язък че хвърлиха толкова труд и ресурс и жалко за избитите стотици хиляди невинни хора.

68

Гост+

преди 6 години

Нов световен ред: директори на трибуквени организации заплашват държави, че нарушават интересите им.

67

Анонимен

преди 6 години

Наистина света има нужда от Трета Световна Война. Просто някои станаха прекалено нагли. Трябва всичко да бъде сринато с няколко милиарди жертви, за да започне да се строи на ново.

66

Анонимен

преди 6 години

71 Няма санкции върху зърнопроизводството на Русия

65

Анонимен

преди 6 години

71 Нямат по-голям БВП от България , това е фейк

64

Анонимен

преди 6 години

Куба има санкции от над 60 години и има по - голям БВП от ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА България. Северна Корея и тя, а имат собствени заводи за смартфони и лаптопи, освен ядрените бомби и балистичните ракети. Русия и тя е със санкции, но тая година разби пазарите за зърнени храни по цял свят. Изглежда, всочко което е под американски санкции, се чувства по - добре, отколкодо "доброволно" демократизиралите се държави.

63

Анонимен

преди 6 години

Ако САЩ прекарат Иран за ядрената програма, много вероятно е иранчетата и севернокорейчетата да обменят опит. Северна Корея има действащи ядрени заряди, а Иран има действащи ракети. Ще се получи идеален стартъп ;)И с много голяма вероятност тоя стартъп ще поиска да си пласира продукцията в САЩ ;)

62

1071

преди 6 години

Американците да се върщат зад атлантика и да се занимават с мексико и куба, а Ирак да го оставят на мира, че от както влязоха там през 2004 само кръв се лее по тези места, затова да си събират партакежите и да се омитат от там че все ще се намери някой който да ги омете по един или друг начин

61

Анонимен

преди 6 години

66 хахахахаахаха ***

60

А бе

преди 6 години

То целия свят е обект на американски интереси!Мнооого нагли тия!Напълно заслужават това,което ще ги сполети и то в недалечно бъдеще(под 20г)!

59

ТHE Патриот

преди 6 години

След десетилетия краварски санкции Иран стана една от най-мощните сили в региона съперник на Саудитска Арабия вече и не се цепи басма изобщо от ФАЩ заедно с Русия и Китай вече разпределят новият свят а те краварите още си живеят в миналия век и не могат да понесът реалностите !

58

САЩ - баща на терора

преди 6 години

САЩ потдържа тероризма и пречи на борещите се с тероризма.

57

Нагли окупатори -САЩ

преди 6 години

Откъде накъде ще имат интереси на хиляди километри, а ще забраняват на съседните държави да имат интерес?

56

Анонимен

преди 6 години

До 62 САЩ най-голям съюзник на Сауд.Арабия,О.А.Емирства,Оман,Бахрейн,Катар,Пакистан,Бангладеш,Албания,Косово ,мюселманите в Босна,до скоро и на Турция!Русия съюзник на Сирия и Иран.Май САЩ са крепителите на мюселманския свят!

55

русия=джудже

преди 6 години

Кремълското джудже се обряза и прие исляма.Също така ,ясно се вижда ,че россия е най-големия защитник на мюсюлманския свят,това се вижда и от факта,че джуджето поддържа връзка само с мюфтии.Руснаците също така са против християнските,модернизирани и развити държави.Россия си остава държавата с най-голям процент,мюсюлманско малцинство..строят най-голямата джамия в света и честват курбан байрям-а в центъра на Москва с над 1млн души.Россия е враг на развития и християнски свят !

54

Анонимен

преди 6 години

60 Ще им запука, както ги прекараха за ядрената програма

53

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

АЗ НЕЗНАЕХ, ЧЕ НА ИРАН ИМ ПУКА ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ :)))ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ, ВЕЧЕ НЯМАТЕ СИЛА ДА ИЗПУСНЕТЕ СТОМАШНИТЕ СИ ГАЗОВЕ :)))ЕРДОГАН ПАК СЕ РАЗВИХРИ, СЕГА КОНФИСКУВА ИМОТИТЕ И ЗАПОРИРА ПАРИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ АГЕНТИ В ТУРЦИЯ, А СНОЩИ АРЕСТУВА 85 ВОЕННИ ЗА ВРЪЗКИ С ГЮЛЕН, ЩО НЕ СИ ЗАЩИТИТЕ ИНТЕРЕСА ?А, САМИЯ ИРАК ПРОКАРА 2 ПЕТРОЛОПРОВОДА ПРЕЗ ТУРЦИЯ, ЗАЩИТЕТЕ СИ ИНТЕРЕСА :)))МИНА ВРЕМЕТО НА ПИСМАТА И ЗАПЛАХИТЕ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ :)))ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААА

52

Анонимен

преди 6 години

57 Потрес си наистина

51

Анонимен

преди 6 години

56 Дядо ми е слушал радио Лондон само , после слушаше по време на комунизма ББС