159

потърпевш

преди 6 години

До Анонимен Ами те са отнети. Не е по силите на инвалид да обикаля България за медицинско заради кефа на Московски.Абе то сие далавера на неговите три болници.

158

Анонимен

преди 6 години

Срам нямат вече. Народа загива, държавата загива, а на тях им пречат диабетиците. Само едно се казва тук " Ние няма да станем като вас, но дано вие станете като нас!"

157

Анонимен

преди 6 години

По същата логика трябва да отнемат и книжките на инвалидите... Бaси мaлоумниците!

156

Анонимен

преди 6 години

Ххха а аА хх, Вожда няма да може да шофира заради високо кръвно. Смехх Х. Ама никой не знае, че той не може да получи мозъчен удар. По обективни причини. Затова ще му я оставят - книжката за шофйорлък, не другата книжка.

155

Николай

преди 6 години

Това е предложение от некомпетентни и аморални държавни чиновници,които нямат абсолютно никакво право да отнемат правото на хора със здравословен проблем да живеят нормално.Обърнете внимание на кого,и по какъв начин ,и с какво образование се продават свидетелства за правоуправление!!!Не може на неграмотен,с 10 часа кормуване да го допускаш да шофира.Там е основната причина!!!Не може на водач с няколко броя акта и фиша да го допускаш да шофира!!

154

Анонимен

преди 6 години

Ей са ми текна, взимам си карта за градския транспорт и апарат за кръвно, а ако и шофира с високо кръвно викам К.А.Т. И искам обезщетение от общината, че закъснявам за работа. Три заплати, добре ли е обезщетение?

153

Анонимен

преди 6 години

ха , спира те мильо и ти мери кръвното, обаче ако е мильовка с къса пола.....кръвното ми си дига и .....ми взема книжката

152

---

преди 6 години

Фалшива новина - кръвното налягане е динамично - неприложимо - медиите си измислят фавли - не, че и депутатите не обсъждат също такива фавли............

151

Анонимен

преди 6 години

До Факти да допълня... за полицай и хора от сектор сигурност, дето вика Цв.Цв. , съдебна система и прокуратура, наказанията трябва да са двойни по строгост и да са неотменими и необжалваеми. мдаа еле па за отрочетата на такива...

150

До Факт

преди 6 години

С две ръце подкрепям написаното. Търсят под вола теле за да симулират дейност. Точно самонадеяните и знаещи, че няма релевантни наказания шофьори са виновни за катастрофите. Например винаги съм се чудел с кой акъл някой тръгва да изпреварва на завой без видимост. Ето на такива трябва да им вземат книжката. Защото и да си с нормално кръвно и здрав като бик като ти изкочи някой от завоя без видимост ще получиш я инфаркт я инсулт.

149

Факт

преди 6 години

Катастрофите причинени от сърдечен инфаркт и инсулт са единични случаи.Обаче тия причинени от млади,здрави и прави водачи са преобладаващата част.Ясно е че се готви поредното законодателно безумие.Кой е по-опасен на пътя-пенсионерът,който освен на лекар и до село рядко ходи другаде и то със скорост под ограниченията или да кажем пращящи от здраве и самочувствие *** индивиди,за които законът е тера инкогнита?

148

Хипер Идиотов

преди 6 години

Браво Бой Бор. Изключително съгласен-поддържам "нормално"кръвно с хапчета и подозирам,че го "вдигам" благодарение на теб:1.Тапии за инструктори са предоставени на отявлени некадърници,без педагогически умения,с крадлива същност;2.Техните произведения знаят,че на пътя цари беззаконие,непознаване правилата и безнаказаност;3.Всички са горди,че София е полигон,на който да се учат да шофират(при 800 лв. цена за кола);4.Оженствяването на шофьорлъка ще носи все повече беди!5.Копай кметице-там е .

147

Някой си

преди 6 години

Пореден тест, който ще доколко идиотизъм може да поеме "лошия материал".Как действително смятат да контролират "високото кръвно налягане" и какви граници ще бъдат възприети за високи и от КОГО?Само ще създават допълнително работа на съдебната администрация!

146

Анонимен

преди 6 години

Всичко това се прави отново и отново за пари. Ще трябва да се плаща и за тези прегледи, не ви ли е ясно. И така ще влизат отново пари в здравеопазването, че тази здравна реформа цъфна и върза и се чудят какво да измислят.

145

Анонимен

преди 6 години

Нямат прово да бъдат дЕпУ тати ВСИЧКИ диабетици, хипертоници, с инсулти, инфаркти...Но ни "управляват" наркомани, ***, простаци, ***, с други думи ***...Казах!!

144

Анонимен

преди 6 години

До ГЛУПОСТИ Това е истината която е налице вече много години и управляващи не желаят да и видят и променят.

143

Христо

преди 6 години

Поредната идиотия......

142

Анонимен

преди 6 години

Мой познат, чужд гражданин , живеещ в Европа дойде на гости в Русе, но влязъл през Калотина. До като дойде бил изумен и много уплашен от безобразното каране у нас. Вместо да се върне през Калотина излезе през Д.Мост само да напусне по-бързо страната.

141

Анонимен

преди 6 години

а за хиперпростотии ще отнемат ли депутатски карти?!

140

Анонимен

преди 6 години

Безсилието да спрат джигитите по пътищата. Пияни и надрусани неграмотни ....... Кой няма кръвно днес? Това е дискриминация!!!!!!