93

Анонимен

преди 6 години

До cCc А знаеш ли как и с какво са правени тези джамии? Българската в Инстанбул е платена и построена от българи. Сега турците една джамия не могат да си построят, виж по селата какви пародии на джамии са направили.

92

Анонимен

преди 6 години

До Мечо - Няма турско знаме, но има турски полумесец, което е по отвратително от турско знаме!

91

Васил

преди 6 години

До Анонимен Да не би да няма и то в центъра на столицата ни турска джамия?

90

обичам турци

преди 6 години

Борисов и Ердоган заедно!!!

89

Мечо

преди 6 години

Отгоре на Желязната църква няма турско знаме,а на затворената за служба,полуразрушена Разградска джамия някой е сложил булгарско знаме, без да е дал и стотинка за храма!!

88

МИРО:

преди 6 години

ВСЕКИ ТРЕТИ ОТ ГЕРБ Е ТОЛКОВА Т.П, КОЛКОТО ПЪРВИТЕ ДВАМА!!!

87

IYI

преди 6 години

Падне ли джамията "Ибрахим паша" в град Разград да падне и църквата.

86

IYI

преди 6 години

Засадиха дръвчета които се поливат всеки ден за по бързата разруха на джамията. Друга цел е да не се вижда. Без туй монтираха един памeтник за омаловажаване на джамията.

85

IYI

преди 6 години

Джамия "Ибрахим паша" в град Разград е трета по големина на Балканския полуостров и втора по големина в България след Томбул джамията в град Шумен. Сега за съжаление е пред рухване. Бойко Борисов и Гюнай Хюсмен правят всичко възможно за разрухата на джамията.

84

Анонимен

преди 6 години

"Скоро и джамия в София с български пари"Алоо Вие църквите в другите държави не можете да реставрирате!!!

83

Анонимен

преди 6 години

МДсръбска гадна Д ПД

82

cCc

преди 6 години

А кога ще бъде тържествено открита джамията в Разград?

81

Анонимен

преди 6 години

Сърби гадни

80

до 87

преди 6 години

До Анонимен: да не би мюсюлманите в България да не си плащат данъците ?

79

Анонимен

преди 6 години

Скоро и джамия в София с български пари

78

али

преди 6 години

И това доживяхме, български църкви в Турция се реставрират с турски пари. Освен да кажа браво на комшиите няма друго. А за тези които пишете глупави коментари, настина ви съжелявам....

77

турчин-бг гражданин

преди 6 години

До Анонимен 84Секуларизма е нещо което е подпряно от запада! Защо в Германия съществува религиозни партии като ХДС а в Турция да няма? Знаеш ли че Шулц (Лидера не СДП) е завършил попско училище! Защо никой не говори за това а ви влиза като прът в г*зъ че Ердоган е религиозно настроен!Че какво очакваш от държава с 98.8 процента мюсюлмани, да изберат християнин ли ? или атеист?

76

Анонимен

преди 6 години

След Ататюрк, Ердо е втория ВЕЛИК политик на турците, само дето не е светски настроен!

75

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 6 години

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААКАДАФИ БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ НА ПУСТИННА ДЪРЖАВА - 6 МИЛИОНА :)))ЕРДОГАН Е ПРЕЗИДЕНТ НА 80 МИЛИОНА ОСМАНСКИ ТУРЦИ И КЮРДИ :)))САДАМ БЕШЕ КУПИЛ ОРЪЖИЕ ОТ САЩ, САМОЛЕТИТЕ КОИТО КУПИ - ДАЖЕ НЕ УСПЯХА ДА ГИ ЗАПАЛЯТ, ЗАПАЛВАНЕТО СТАВА ОТ САЩ - СЪС САТЕЛИТНА ВРЪЗКА :)))ЕРДОГАН НЯМА ТАКИВА ПЕОБЛЕМИ, ИЗХВЪРЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ КОМПЮТРИ И СЛОЖИ ТУРСКИ ВЪВ ВОЕННАТА ТЕХНИКА КУПЕНА ОТ САЩ, А НАПОСЛЕДЪК САМ СИ ПРОИЗВЕЖДА ВСИЧКО :)ЕЙ, МИНАЛАТА СЕДМИЦА КОНФИСКУВА ИМОТИ НА АМЕРИКАНСКИ АГЕНТИ В ТУРЦИЯ

74

Су 34

преди 6 години

И щях да забравя, днешните валежи и те са заради Ердоган, бил се разсърдил.Като има утре наводнение в Германия и то е че имало 10 млн турци в Германия.Хахахахаххахахахахаха