12

Анонимен до 8

преди 6 години

Абе ти добре ли си бе *** ? Нали Асад беше избран с мнозинство, и това не се хареса на сащ.американците дадоха пари на опозицията, въоръжиха ги и така започна арабската пролет.Преди да пишеш глупости провери .

11

Анонимен

преди 6 години

няма по подла държава от сащ . Тези които и ръкопляскат че няма да взимат мигранти всъщност са мазахости защото точно сащ правят така че ЕС да потъне с мигранти . И понеже са толкова нагли и никой не може да им каже нищо, могат да убиват , разбиват държави остава въпросът кога ще си платят сметката . Защото възмездието винаги идва .

10

Анонимен

преди 6 години

Евалла на САЩ. Никакви екологични идиотщини /изтеглиха се от климатичното споразумение/, сега - никакви лигавщини с ниграта и с тъмните. Само дето търпят прекалено много обратните..

9

Анонимен

преди 6 години

Всички 193 члеки са подписали и никой не е бил против ми ок, такова единодушие и във СК няма както във ООН. Тръмп иска да управлява, както Ким управлява дъжавата си. Oвчи глави, кога ще разбеете че имате объркани представи за ляво и дясно.

8

Анонимен

преди 6 години

СВЕТОВНИЯ АУТСАЙДЕР СЕ ИЗОЛИРА ОТ СВЕТА

7

до йо

преди 6 години

Не е така.Основната причина е фактът че ги спасяват и им дават социални помощи.През ВСВ е нямало социални помощи и бежанци.Загинали са десетки милиони,имало е атомни бомби,адски химически оръжия,огнехвъргачки,отровни храни,бомби маскирани като играчки ,изобщо всичко е било подло ,мръсно и коварно. Но белите хора са се справяли. А сега какво?Лигавщини.Някой от тия си пореже пръста или изкълчи глезен и половината му клошарска държава пали лодките с 200 към Европа.

6

Анонимен

преди 6 години

До 5До колкото помним комунистите в Сирия ,не се съобразиха с народния глас да напуснат властта и обявиха война на народа - гражданска война. Не виждам ква вина търсиш в САЩ.

5

Анонимен

преди 6 години

А така ! Добре, че сме бедна държава и не искат да се заселват тукда му мисли Германия

4

йо

преди 6 години

Основната причина за миграцията и бежанците е държавата "САЩ" с нейните войни по света за налагане на тотално господство. Сега да му мислят другите.

3

Анонимен

преди 6 години

"Международните правИ" на бежанците? Сега, вярно, че множественото число в българския е ужасно трудно за научаване, ама...

2

Анонимен

преди 6 години

Честито, САЩ няма да приемат повече бежанци, Европа да му мисли! Колко удобно за янките...

1

..

преди 6 години

Не може ли и ние да се откажем от приема на бежанци?