80

Гост

преди 6 години

В исул има един проф Кинов мн добър доктор иначе но обикаля страната всяка седмица и прави прегледи на заблудените хорица и им взема по 60-100лв за преглед.На ден се случва да преглежда по 60 човека.Сами си направете извода

79

Анонимен

преди 6 години

До гост 76-----------------------Да де.Изписано от лекар на пациент. Пациента отива в аптеката и си го купува.За какъв износ става дума! А! Вносът и износът се извършва от търговците на лекарства.

78

Корни ще я окошарят

преди 6 години

Повече законност ще доведе до по-малко социализъм.Браво на Полицията. Трябва да бъде по-настойчива особено по отношение на престъпленията със социален характер.

77

Ертъ

преди 6 години

Няма лошо. И аз си взимам лекарствата контрабанда, защото о е 3 пъти по-евтино. Защо мислите, че хора изобщо въртят тоя бизнес ? Защото има хиляди като мен, на които не им пука, дали лекарствата са с рецепти, дали са с платени такси, дали са одобрени. Интересува ме, че помагат и са ми достъпни.

76

Анонимен

преди 6 години

И какво толкова е станало, че да се иска такса мащабна операция ? Едни хора, изнасяли една стока ...

75

гост

преди 6 години

До АнонименФармацевтът не може да даде лекарството, т.е. да го извади от склада на болничната аптека, ако то не е изпидано от лекар, бе умнико!

74

Бих се обзаложил..

преди 6 години

.., че арестуваните ще бъдат наказани най-сурово, ще бъдат освободени чак след седмица, а някои от тях даже ще ги ударят с условни присъди на процеса, а всичко това ще забави харченето на спечеленото с толкова труд . Българското правораздаване е строго и справедливо!

73

Анонимен

преди 6 години

До Крум--------------------Какви лекари,бе ***! Фармацевтите внасят,изнасят и продават лекарства и определят цените им. Не лекарите!

72

Крум

преди 6 години

...Това немогат да се нарекат хора камо ли лекари..Откакто превърнаха здравеопазването в България в търговия 90% от хората в бели престилки престанаха да бъдат лекари а станаха търговци и вампири пият човешка кръв

71

Авера

преди 6 години

Лекарство което тук се продава за 600лева ние си го купуваме от Турция за 106 евро. Сами си правете извода.67

70

60

преди 6 години

Какъв отговор искаш и от кого никой няма да ти го даде. Това е за жалост чистата истина и се знае как лекарите точат душичките на хорицата и паричките на фалшивата здравна каса.

69

Голям прос

преди 6 години

Това има ли общо с онова, че лекарствата в Турция бяха по-евтини от лекарствата в България. Производство на Соффарма. Преди нялолко години.

68

Авера

преди 6 години

Хора кажете ми къде може човек да се оплаче от тази СХЕМА. Защо ни задължават да си плащаме здравните осигуровки, а като се разболеем по сериозно касата за нас не съществува.

67

Авера

преди 6 години

Смея да твърдя че в тази СХЕМА са забъркани хора на ръководни постове, депутати и други тем подобни които коват законите за здравеопазването.Ние от доста години се лутаме в същата схема. Тя един сложен пъзел в който те зарибяват най напред със скъпо струващи лекарства а после те разкарват по разни комисии за да те убедят че не попадаш в графата за безплатно лечение. Защото лекарствата са доста скъпи ние търсиме от чужбина на по ниски цени, а в същото време тук СХЕМАТА е в действие.

66

Анонимен

преди 6 години

Тия дни се обадих на мой познат доктор да го питам нещо.След доста време се свързах с него. Той се оказа на почивка в Белиз. Обзалагам се,че доста от вас не са и чували за тази държава.

65

Анонимен

преди 6 години

2008 Бойко и за съдебната система, политиката и администрацията казваше, че ще има осъдени и в затвора, но няма. Сега тези ще ги пуснат и оневинят в момента, в който се съгласят да работят за Големия Босссс.

64

Миро:

преди 6 години

Всеки трети от ГЕРБ е толкова т.п, колкото първите двама!!!

63

Миро:

преди 6 години

ВСЕКИ ТРЕТИ ОТ ГЕРБ Е ТОЛКОВА ***, КОЛКО ПЪРВИТЕ ДВАМА!!!

62

Анонимен

преди 6 години

И сега като се разбере, че арестуваните лица са супер богати, какво ще се направи ?!?!

61

Борислав

преди 6 години

До Е , КАК БЕ БОРКО..50 Напълно съм съгласен,но да не забравяме и креатурите,герб,дпс,обединени птрЕоти и др.такива,който са производни на партията майка.