42

Анонимен

преди 6 години

Албания и Македония , че и България ами и Косове ще е за капак.

41

Анонимен

преди 6 години

ТО ЕДНИ АРМИИ... ЧЕ ЧАК И СЪВМЕСТНИ УЧЕНИЯ ЩЕ ПРАВЯТ. ХА-ХА-ХА

40

ЗА КОЛЕДА 150 кг.

преди 6 години

И този се угои като Борисов, да не останат по-назад от масивния Пеевски и Цацаров.

39

Анонимен

преди 6 години

МАРЕШКИ НАЛИ КАЗА, ЧЕ ОСВЕН ТРИТЕ ПРАСЕТА , БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА И ОТ ТРИМАТА ***.

38

X + Y + Z = НУЛА

преди 6 години

Когато размерът нa дебелината по Z надмине ширината на раменнета по Y , а по X остане най-отгоре едно ръпонче си казваш добре че му е толко малка кратунката та противника да немое да га умери и да си останеме без мЪнистЪр, оти друг текоф сио немаме

37

Анонимен

преди 6 години

БРАВО НА ШКЕМБЕ ВОЕВОДАТА.

36

Анонимен

преди 6 години

Смешници.Нищо друго.Руснаците въоражиха сърбите до зъби с оръжие.Само за последните месеца са им доставили 16 мига.

35

demograph

преди 6 години

Всичко си идва на мястото. Изгражда се бариера пред *** от Гърция и Сърбия. Под диктовката на НАТО и САЩ. Следва продължителен вой на умряло от изток.

34

Я, па Я

преди 6 години

А ми нормално. Какво се чудите Албания 700 г. е била част от България, за Македония няма какво да се говори. Сега най вероятно и Албанската Православна Църква ще пойска БПЦ да и стане майка, както си е било. Не забравяйте, че православните от Албания са се преселили в България след ислямизирането на земите им. Нещата си идват на мястото. В Кремъл и Белград газ пикаят ...

33

над клищетата

преди 6 години

До Анонимен 32Защо мислиш, че като са НАТО-вски тези стани, ще й се противопоставят? Освен това има глогални сили, които негласно също тикат в тая посока! Геноцида над българите например, през 20 век в Югославия и Гърция, беше под мощен чадър и от началническия Изток и от началниеческия Запад.... Факт!

32

Анонимен

преди 6 години

До 30 Какъв отпор на Сърбия,та тя е заобиколена от 6/шест/ НАТОвски държави,къде ще шава?Що се отнася до отношенията македонци -албанци,те за в бъдеще ,ще бъдат още по-лоши,защото албанските партии,не се отказват от исканията си ,езикът им да е официален в ЦЯЛА Македония!! Искат и смяна на химна и знамето!

31

Васо

преди 6 години

Този на снимката още ли се брои за патриот.

30

много правилно

преди 6 години

Отпор срещу геополитическите планове на Сърбия, а за що не и Гърция срещу тази територия, включително и срещу нас...... ....едновременно с това стопиране на напрежението и подобрени отношения между Македония и Албания! Чудесно решение!

29

Анонимен

преди 6 години

В този съюз ,не е много ясно ,кой кого ще пази ,особено ,като се има в предвид състоянието на нашата армия,защото се оказа,че Македония има 3 пъти повече хеликоптери от нас,а и танковете им са почти колкото нашите! Албанците ,пък ,като стане въпрос за война със сърби и гърци ще мобилизират повече хора.Повечето от нашите при мобилизация ,ще избягат в чужбина!

28

Бегай Копче се кине

преди 6 години

Проектът ГЕРБ в коремите и по-надолу

27

Анонимен

преди 6 години

Поделихме си Македония с албанците.

26

Пророкът Гочо

преди 6 години

Преди десетина години щяхме да приемем тази новина като виц.

25

шматка

преди 6 години

Значи албанците ще ударят Русия откъм север а македонците от юг.Ние им нанасяме фронтален удар и с Русия е свършено.

24

Анонимен

преди 6 години

Американците, чрез своите послушковци в държавното управление, се опитват пак да ни набутват в пропаднали клаузи, та да вадят с нас горещите кестени после...

23

Анонимен

преди 6 години

С Албания и Македония: Правим обща платформа за сигурност!?!Тя ще е една сигурност - разровиш ли я, ще мирише ...Върхът на тъпнята е това. Намерили с кого да се сдружават нашите ***!...Нито Албания, нито Македония някой ги бръсне за слива, нас вече май също.Краставите магарета през девет дерета се надушват.Но нещо ми подсказва, че пак ще го отнесем накрая.