11

Анонимен

преди 6 години

По добре да станем здравен център на балканите да търкаме гърбовете на бибичките и дядовците в обществените бани и да им даваме хапчетата за сън вечер преди лягане - направо да станем най големия психодиспансер на балканите

10

Анонимен

преди 6 години

НЕ ИСКАМЕ ДА СТАВАМЕ НИЩО ЗА ЧУЖДЕНЦИ, А СВЕТОВЕН ЦЕНТЪР.

9

Анонимен

преди 6 години

НАЛИ СТАНАХМЕ ,,ЕНЕРГИЕН ,,ВЪЗЕЛ НА БАЛКАНИТЕ ,КОЛКО МУ Е ДА СТАНЕМ И СПА .КОЛКОТО ЕНЕРГИЕН ,ТОЛКОВА И СПА.

8

Анонимен

преди 6 години

Повечето СПА хотели имат по една сауна, джакузи и басейн със студена вода и се мислят за СПА.

7

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

По настоящем, само в София има 44 находища на хипотермални води с общ дебит 268,5 л/с, с температура между 19 и 81о С . Този дебит дава възможност около 20 000 души дневно да ползуват балнеоложки процедури. София е била и балнеоложки център, което е отразено в герба на столицата ни.

6

АНТИ

преди 6 години

СПА експерт пресмята смята,да, мечтите са безплатни.Кво ще бъде тук решава,мафия вместо държава !!

5

Анонимен

преди 6 години

Страшно спа, ходихме на Вършец една пижама няма от къде да си купиш, в града има 1 ресторант само в центъра. Какъв спа? Толкова много неща трябва да се направят. Сандански е гопе-долу ок, но все още далеч от спа туризъм. Иначе много приказки.

4

тнт

преди 6 години

Това е бъдещето - възрастни хора безброй,при това с пари. В България са 45% от минералните води в Европа. Но за да се стигне до светлото бъдеще трябва на местните да им влезе в главата,че първо се дава,а после се взема. По старите селски минерални курорти си живеят със спомени от текезесарските времена. Държавата с нищо не им помага,стиснали са монопола върху мин.води и не дават на общините шанс да оцелеят.

3

Анонимен

преди 6 години

То сме си жив спа център- даже по домовете ходят на посещение. Излезеш до магазина и те срещне група физиотерапевти, едвам се прибереш и пак те налазили - физио до посиняване. Цената е по СПАразумение, пари, злато, телевизор, дърва .

2

ФАКТ

преди 6 години

Ния и сега сме привлекателни за чужденците евтин алкохол и ***....

1

Анонимен

преди 6 години

Защо се дава трибуна на такива селяни не мога да разбера, вече всякакви се изживявят като експерти Оказва се, че Европа и Русия са силно болни. Умиращото гето БГ ще излекува Русия и Европа .