108

nina

преди 4 години

Жива да не бях..от къде черпи вдъхновение тази госпожа,от килйните училища 16-17 век ли?Тя да не е на 120 години??

107

Анонимен

преди 6 години

Скъсали са се да защитават децата, сещат се само когато се случи нещо травмиращо. Защо не се обърне внимание и да се накажат учители, които пушат дори в училищния двор. Да не говорим че пред училищата се пуши и пие кат за световно. За строгите мерки на дисциплина в всяко училище!

106

Анонимен

преди 6 години

Двете учителки май на лесбо двойка ми бият. Мъжът е защитил честта на жената

105

Шоп

преди 6 години

Който не знае да целува ръка, идва момент да целува дуппе.

104

123

преди 6 години

До 80 :Прав си за настоящето поведение в Турция.Този диктатор е каго бясно псе,не можеш да предопределиш постъпките му.Агонизира,може би е затова.Що се отнася за учителите тук те са повече идеалисти от българските си колеги,повярвай ми.Трябва да се направи дълбоко академично проучване върху причините за озверяването на учителите(а и на целия народ).След като се постави правилната диагноза чак тогава да се започне лечението.

103

Анонимен

преди 6 години

"Господи, с какво могат да са виновни пред учителката си едни деца - първокласници???!!!"Ти куп деца само на картинка ли си виждал да знаеш, че без умерена заплаха ти е спукана работата, ако искаш нещо от тях? А куп деца за 6-7 часа, ВСЕКИ ДЕН, без възможност за репресия? И изобщо не става дума за педагогически подход. Винаги ще има някой, който ще изследва границите на позволеното, ден след ден. И ще ги разширява. Защото няма какво да го спре.

102

Габрово

преди 6 години

Много сте интересни с изказванията "какво са виновни тези деца" че те от малки се учат...или като стане на 18 ще му давате акъл хахах...да гледа по лесния начин да вади пари да лъжи старите хора че някой починал за да му вземе спестяванията...или да се учи да работи...малко трябва да се замислим!

101

Един

преди 6 години

Пушат цигари от 5 клас ..къде са тез от защита на детето пълни глупости...само дисциплина трябва иначе няма да се оправи нищо.

100

до Мен

преди 6 години

Господи, с какво могат да са виновни пред учителката си едни деца - първокласници???!!! ПЪРВОКЛАСНИЦИ!!! И тя ги наказва с вдигнати ръце и сума инквизиторски методи!!!? И това е учителка по френски!! - садистка, а преподава на деца в първи клас! Така ли ги възпитава в дисциплина, някой осведомява ли се за психичното състояние на учителите, преди да постъпят на работа?!

99

Някай

преди 6 години

Защита на детето!!! Веждаме каква защита повечето наркомани и необразовани аз съм за по строги мерки...а не да им обясняваш нетрябва така.

98

Мен

преди 6 години

Родителите защо не попитат своите гамени с какво са провокирали учителката за да се стигне до тази ситуация а направо търсят саморазправа с учителите.

97

П.Петров

преди 6 години

По мое време га.менчетата получаваха показалка в главата, ако пречат в час на останалите, които искат да научат нещо. Сега какво ?

96

Анонимен

преди 6 години

АнонименСамо с такива методи ще израсне едно качествено поколение

95

Анонимен

преди 6 години

Това с целуването на ръка е извратено. Но да постоят един час прави, нищо им няма. Всичките родителски телеса, много бързо са се организирали,за да линчуват учителките. Но ако влагаха всеки ден по 1% от тази енергия, за да си възпитават отрочетата, нямаше днес да четем тази вест.

94

12053

преди 6 години

Сбъркано е всичко - сбъркани родители, които не умеят да взъпитат децата си, съкани учители, коитоне умеят да преподават увлеткателно, сбъркани дечица, растящи без обич...

93

шматка

преди 6 години

До 106Алооо как насила ще кара детето да целува ръка.Ако ти си склонен да целуваш ръце аз не съм.Това е унижение.Мъж може да целува ръка на жена едва когато осъзнае ролята на това действие.Сега тази "императрица"да я накарат да целува ръцете на всички родители за да разбере какво са чувствали децата

92

L

преди 6 години

Проблемът е че повечето родители в момента са жертви на чалгарските 90 те години.

91

маларт

преди 6 години

Е това с целуването на ръка унижение ли е? Това е етикет. А с гимнастиката мисля, че родителите би трябвало да са благодарни, че някой се опитва да научи децата им на дисциплина и ред. Тук дори няма бой или насилие. Ред по друг начин няма как да се въведе. Някъде го правят с глоби към родителите, ама и това не помага. Затова децата ще бият и посягат на родителите си, защото им позволяват всичко, а ако някой се опита малко по-строго, обвиняват го и се сдружават да го изгонят

90

Анонимен

преди 6 години

Щом учат френски - трябва и ръка да цепуват в първи клас. Не ми се мисли какво имат по учебна програма да целуват във втори...

89

Анонимен

преди 6 години

gluposti