13

До 18

преди 6 години

Братле, готов съм да се срешнем един на един! Чакам те пред вас точно след десет минути, слагай си памперса и слизай.Ако си мъж де.....

12

да знаете

преди 6 години

Еееее, ама то Мйерсейдьес и БйеЕМвйе на мокро и сняг не вървят!

11

До онзи с Аудито

преди 6 години

Пич автомонтьорът ми знаеш ли как вика на Аудитата-масльонки,защото като ги вдигне на ротари лифта и отдолу всичкчи текът масло да си ***..от всякъде..нови стари няма значение..масльонки..и като ти кажат един амортисьор 2 бона и сгъваш цирка и та заболява сърцето дори и да ги имаш парите...Тези коли са дупка в която постоянно се наливат МНОГО пари..УСПЕХ :D

10

Шаран-БГ

преди 6 години

"Най-вероятната причина за инцидента е" идването на Мерцедеса в България !?!?

9

Анонимен

преди 6 години

Дръгел, къде можеш само да мечтаеш да караш, бедняк с осакатен к3неф - въртигумка и малолитражно двигателче, ела да караме по Тракоя от местп до триста и да ти подам бинокъла, женствен форумен неможач с афинитет към псевдо автомобили с посредствени характеристики.

8

Анонимен

преди 6 години

До Ауди Куатро Миналия месец едно гъзе с ауди куатро ме засече на България с над сто, на следващия светофар го извадих от колата и отнесе няколко шамара. Нещо да ти говори случката?

7

СА

преди 6 години

До До 10Представям си я твоята "истинска" кола-20 някакъв дръгел,който не може да премине истински технически преглед!!

6

Ауди Куатро

преди 6 години

И аз карах оттам вчера в дъжда със 100+, ама не съм отнесъл огради, защото карам правилната кола с правилната 4х4 система,

5

Анонимен

преди 6 години

Мерцедес е хубав автомобил ,но цялата кола е направена с концепцията да се кара бавно,спокойно и комфортно.Тогава му е чарът.Изобщо баровската.Като почнат да ръгат скоростния лост да помпат газта и да въртят рязко воланът и вече всичко отива по-дяволите.

4

Анонимен

преди 6 години

Мeрцедес "канца" ХАХАХАХАААААААААААААААААААААААА

3

sas

преди 6 години

Да плати гамена 3-4000 лева,че да знае за другия път!Ама той пак ще е човек на някой!

2

Канцането..

преди 6 години

..на Мерцедеси върху трамвайни линии е стара българска традиция! Хубав глагол е глаголът "канцам". Върши чудесна работа на дами, които скоро не са били канцани. Повишава грамотността им.

1

Анонимен

преди 6 години

Нинова е разхлабила оградaта за да може некакяв мерцедес да отнесе 20 м ограда и Нинова открадна легналите полицаи от улиците и сега карат като луди.