89

Анонимен

преди 6 години

Кога Баце направи магистралата и един дъжд и направи толкива дупки. В Северна Корея се живее по системата Чух Че, у нас по системата Су Джук. Квото е направил Съджук паша и особено Послушницата му, Картофената принцеса от Белчин баня, всичко е отишло у ряката.

88

Бай Иван

преди 6 години

Я да отиде тиквата в Дубай да види магистрали

87

Всичко помним!

преди 6 години

Все си мисля, че основна вина за това има Костов!Лявото колело на асфалтополагащата машина е била произведена по Костово време!Нъл тъй, дрогари хибридняци?Нема начин това да не е причината!

86

Един от Северозапада

преди 6 години

Баце нали прави спешни ремонти? Всичката Герберска работа им е такава...

85

Анонимен

преди 6 години

Току що минах през Прохода Петрохан.Ми там вече е ОФРОУД Трасе.Огънах Желязна Джанта.Карайте с Ниска скорост с висока скорост в участака Софийска при попадане в (кратер) колата ще излезе извън контрол.

84

Реалист

преди 6 години

До Го4о 84 Как да не е задължително ? Нали като караш бавно някоя мутра ще те спре и прибие от бой че караш бавно.

83

Мнение

преди 6 години

Причината е че под асфалта няма 10 см. плоча от железобетон и след това 4 слоя с асфалт, всеки с различни свойства . Така се строят магистрали в " проклетата" Америка.Издържат между 50 и 100 г. в зависимост от натоварването.А при нас как е ?

82

Радо

преди 6 години

Магистралите на БОКО

81

Аоа

преди 6 години

Освен щетите да върнат парите от винетки те и данък път.

80

Рмн

преди 6 години

До Го4оГо4е, когато другите карат бързо е абс. неразумно ти да караш бавно. Превръщаш се в нещо много по-опасно от дупка

79

Успех на ГЕРБ

преди 6 години

2051-ва година.На конгрес на ГЕРБ старейшините предложиха, а присъстващите единодушно избраха Бойко Борисов за Първи, Единствен и Пожизнен Председател на ГЕРБ, Министър-Председател, Председател на Народното Събрание, Президент на Републиката и Футболист на Годината.ТОЙ ОБЕЩА да строи магистрали без дупки.На въпрос от чуждестранен журналист, пропуснат незнайно как от гавазите на ИПОН - ЗАЩО ДОСЕГА не е направено, Борисов гневно отговори, че Му пречели Станишев и Костов. И Нинова.

78

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е ДУПКАТА "БОРИСОВ" ФАКТ!А хората нарекоха магистрала Тракия "магистралата на смъртта"

77

extremist

преди 6 години

АБЕ Я СЕ РАЗХОДЕТЕ ИЗ ЗАПАДНА ЕВРОПА ДА ВИДИТЕ КАКВО Е ТОВА "ПЪТ" И "МАГИСТРАЛА"; НИЕ СМЕ ОКОЛО 1 ВЕК НАЗАД СПРЯМО ДЪРЖАВИ КАТО ШВЕЦИЯ И ДАНИЯ - ТАМ МАГИСТРАЛИТЕ СА ОСВЕТЕНИ НАВСЯКЪДЕ И НЕ СЕ ОТВАРЯТ ВНЕЗАПНО "ДУПКИ"

76

Го4о

преди 6 години

Шофирането на "магистрала" с 120 - 140 км. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Карайте внимателно за да можете да намалите скоростта или да спрете ако Ви се наложи!!!!! В този случай няма място дори да се мисли за "обезщетение"!

75

Анонимен

преди 6 години

в ППЗДП пише чл. 20 : караш и избираш скоростта според видимостта напред

74

ДА

преди 6 години

Тракия,освен че не е магистрала,а обикновено шосе,дупка и кръпка една след друга,няма и осветление и маркировката е зле.Скоро минах през Сърбия,за ЕС,направи ми впечатление,че посред нощ всички кръгови и отбивки по магистралата СВЕТЕХА!!ЯРКО!Нямаше начин да се загубиш по тъпя и да се заблудиш-накъде да завиеш.А те дори не са в ЕС!А ние само *** лентички,усвояваме средства-първенци сме и после на воля си ремонтираме новооткритото!

73

Анонимен

преди 6 години

Какво искате пухчето вече е европредседател, тя не отговаря за магистралите. Наблизо имало ли е магистралка?

72

Кратун

преди 6 години

Потроши и скочи - универсалните думи на слабограмотния журналист с беден речник.... Можете да образувате с тях всякакви конструкции. Някой скочил на някого означава обикновено изказано възражение, иначе се използва потрошил.

71

Анонимен

преди 6 години

Toва е добра новина, откъде този негативизъм? Няколко коли по-малко, няколко шофера, отказани от нови подвизи в живота. Няколко превъзпитани скапаняка около тях. Дано се отворят още мистериозни дупки.

70

Анонимен

преди 6 години

gorkite hora