4

Анонимен

преди 6 години

12 часа стояхме без ток днес покрай София. Пуснаха го в полунощ. Какво и е точно сложното на метеорологичната обстановка не ми е ясно. Какво ще стане при виелици и -10?

3

Анонимен

преди 6 години

Абе, на мен ли ми се струва, че нещо се преувеличава?Аз съм от Благоевград, нито тока ни е спрял, нито сме залети от вода. Даже, вчера нямахме вода...пак работливите от ВиК решии да сменят тръби по никое време...вероятно заради някой нов стреж на кмета слънце (на бацето десната ръка).

2

Анонимен

преди 6 години

До анонимния разбирач No.2 под мен с 30-годишния стаж по трафопостовете на Бай му Тошо:Абе пич, а когато вали мнооого дъжд и се поскъсат няколко жици от силния вятър, или пък падне някой и друг стълб, това пак от недостиг на мощности ли е? Я си гледай пенсията и не пиши глупости! Моля!

1

Анонимен

преди 6 години

Тая с кокошето ду.*** в устата голема специалистка бе! Аз пък не съм специалист а само 30 годишен техник в подръжката на трафопостовете по бай Тошово време. И понеже неразбирам нищо от подстанции трафапостове напрежение волт и ампериаж ще ви кажа че в момента електроситемата е пред срив. Ще попитате резонният въпрос ЗАЩО? Ами поради една много важна причина. Недостиг на мощности. Затова се изключват най големите консуматори за да има за по малките. Има и аварии в трафопостовете от дъжда!