19

Анонимен

преди 6 години

Браво на Бойко за всичко се грижи и още има хора които се правят на сляпи

18

Анонимен

преди 6 години

Какви при, от къде са, на какво основание???

17

Пешо

преди 6 години

Танцуващият със сабя!Егати тупана е тоя!

16

Анонимен

преди 6 години

АЛЧЕН ,НАГЪЛ И ЛЪЖЕЦ КАТО ВСЕКИ КОМУНИСТ !

15

Анонимен

преди 6 години

Какви пари отпускаш ти бе наглец ? Ти само обираш зорлем парите на народа за да си осигорите охолен живот...Няма по-големи наглеци от БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ! ОКАЗА СЕ ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НАЙ-ПЕЧЕЛИВШИЯТ БИЗНЕС Е ПОЛИТИКАТА. ОТ ТАМ ЗАКОННО СЕ ПРИБИРАТ ПАРИ ЗА ОГРОМНИ, НЕИЗРАБОТЕНИ ЗАПЛАТИ, КРАДЕ СЕ ЗАЩОТО ВЕЧНО НЕ ИМ СТИГА НА ТЕЗИ ГЛАДНИЦИ И НАРОДА ГИ ТЪРПИ......

14

дедо Ташунко

преди 6 години

Борисов, оправете си първо язовирните стени, после църквите! Стига с тези изхвърляния за ефтина слава. Язовир "Бели Искър" застрашава хиляди човешки живота на поверената ви рая.

13

САМО ТАКА

преди 6 години

АКО НЕ ГИ ПРИТИСКАТ ТИЯ ОТ ГЕРБ ВСИЧКО ЩЕ ОПЛЮСКАТ. ПРИ ТОТАЛЕН АТЕИЗЪМ Т.НАР. СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА Е ОТПУСКАЛА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЗА ЦЪРКВАТА ОТ БЮДЖЕТА И ТО БЕЗ ДА СЕ АФИШИРА, ТИХО И НОРМАЛНО. ВСИЧКИ ХРИСТИЯНСКИ ХРАМОВЕ СА ПОДДЪРЖАНИ ОТЛИЧНО И РЕСТАВРИРАНИ. СЕГА ГЕРБАВИТЕ ВДИГАТ САМО ПУШИЛКА И СЕ ПАЗАРЯТ ЗА ВСЕКИ ЛЕВ, НО СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ КОЛКО ЦЪРКВИ СА ПОСТРОЕНИ СЛЕД 10 НОЕМВРИ, БЕЗ ТОВА ДА Е ТЯХНА ЗАСЛУГА. КАКТО СЕ КАЗВА БОКО НЕ ДАВА АВАНТА,АКО НЕ ЕЛИЧНО ЗА НЕГО - ЗАТОВА ДА ГО ПРИТИСКАТ

12

бегай на зъболекар

преди 6 години

лош арен, тва иаме и тва ще си траеме. който иска промяна да ходи да гласува и да внимава.хубавото на кражбите които правят администраторите е това че винаги може да им се конфискува което са награбили

11

Анонимен

преди 6 години

И от джоба си ли ги даваш тия пари, бе мръ-сник такъв.Или от нашите данъци.

10

Анонимен

преди 6 години

Именно бог иска пари от хората, нали неговите служители неовата воля изпълняват, да не е по моя заповед платено и кръщенето и венчаването?

9

Анонимен

преди 6 години

Борисов,я кажи защо царчето те придружаваше в Саудитска Арабия и какво си говорихте пътьом?Има ли нещо общо с молбата ви към ВКС за спиране на делото за царските имоти за 6 месеца.Вярно ли е,че ще търсите извън съдебно споразумение целящо да оставите на царя двореца "Врана" и "Царска бистрица"срещу прекратяване на делата от негова страна срещу България.Ако това се окаже вярно,ТИ СИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ,което народа няма да ти прости и няма да ти позволи.

8

Анонимен

преди 6 години

До 2 Ми много ясно трябва ГЕРБ да изчакат да се върне ББ за да даде парите за Ал. Невски и Атон, не може предложение на БСП да се гласува. Повече ме притеснява изказването на Горанов в Панорама. Косвено заяви, че налагат мораториум върху новите лекарства, за да могат само богатите да си купуват от чужбина, а бедните да умира.

7

Анонимен

преди 6 години

Това е доказателство как се дават пари по волята на един човек, а не по закона за бюджета. Освен това, скандалното тук е как се газят правилата при всяка непредвидена или нежелана от властта ситуация, а не че сумата е точно за манастирите. Пропуснаха и манаснирите и лекарствата за онкоболните. Това за тях са просто едни пари...

6

Анонимен

преди 6 години

Аааааао, не! Църквата е най-имотното НПО в държавата. Откъде накъде държавата ще им дава пари от наште данъци? Червените атеисти само глупости измислят.

5

анонимен

преди 6 години

Браво!Трябва да се грижим за светините си.Те са част от нашата история,те са и искрата духовност,която ни води към спасение!

4

Анонимен

преди 6 години

Днес БГ са запразнували или коментарите за гората не им отърват - все грешен код умишлено ли е това господа?.....

3

Анонимен

преди 6 години

Кави пари ще отпускаш бе това да не са на баща ти милионите? Погледни колко народ гладува мизерува и студува. Но теб това не те грее какво са там няколко милиона гладуващи мизеруващи и студуващи я по важното е тука да си делнеме някое милионче с нашите фирмички па овцете да го дуунат под вода да не дигат прах. НАЛИ? Прав си! Когато не си седнал!

2

Анонимен

преди 6 години

При първото гласуване повечето депутати бяха "за". В това число имаше и от Дпс и от Патриотите. След като часове наред Герб увърта накрая решиха, че трябва да го прегласуват. Защо, бе?То се вижда кой прави скандали.

1

Анонимен

преди 6 години

Само не слагайте ваши фирми да ремонтират .