23

да знаете

преди 6 години

Еееее, ама то Мйерсейдьес и БйеЕМвйе на мокро и сняг не вървят!

22

До 15...

преди 6 години

Ей ***, разправяш значи, че филтъра в колата те спасява от серен диоксид, азотен диоксид, въглероден...??? А за баракудите ми не бери грижа, само хибриди си купувам...

21

шматка

преди 6 години

Тея софиянци като цяло много задръстени ще излязат

20

Анонимен

преди 6 години

Готино и е на Софиянци.Имат си страхотен план за приятна вечер.

19

Анонимен

преди 6 години

На софияндури така им се пада! Щом знаят на избори да *** за ГЕРБ и ПатрЕоти, от които ние в цялата страна после страдаме, сега нека софияндури да страдат колкото може повече

18

Анонимен

преди 6 години

Юрданкеееее, ела си виж пътищата!!! Видими резултати само с фандък не стават! След един ден дъжд в София е за кану!

17

Анонимен

преди 6 години

Данче, Данче-е-е! Оти си не седЕ у СамУкоФско, да си кОпаш картофите...Ами разкопа и паветата на Дондуков...

16

Анонимен

преди 6 години

До София - Европа? 12Т.н. престижни квартали в София са бивши селски ливади. Там си купуват жилища само селски другари. В центъра има прекрасни апартаменти и много по добро строителство от уж новите , ама пусти манталитет .

15

Анонимен

преди 6 години

до 8. С каква баракуда си че ще се задушиш? В по новите модели има въздушни филтри които не позволяват да ти влиза директна пушилка отвън и парното си циркулира пресен чист въздух. Сигурно си с някоя баба яга от началото или средата на 90-те години щом парното ти ще те удуши. Карй на изпотени стъкла и ги бърши с ръкав отвреме навреме!

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Като не ти харесва в София заминавай си на село. От такива като тебе не можем да се разминем по улиците .

13

Румен

преди 6 години

Вали дъжд.Кметицата е виновна!Ууу,Ууу!Оставка!

12

София - Европа?

преди 6 години

Този град е всичко, но не и европейски. Вали от днес сутринта и улиците са наводнени, да не говорим за престижните столични квартали. Те тънат в кал. Ами ако вали две седмици, като в Холандия? Трябва да се издавим и потънем в калта. Така ще е то. Но да се мисли за работеща канализация и чистене да дерета не е като да даваш на мутрите да строят където има свободен км2. Брокерчета преустановяват огледите до спиране на валвжите и до изсъхване на калищата в баровските квартали. Трагедия.

11

Анонимен

преди 6 години

Боби, гюбре такова, не бъркай градски транспорт в София с този във Виена...

10

Анонимен

преди 6 години

А за това че половин София цял ден е БЕЗ ТОК дума не видях в "обективните"български медии.НИКЪДЕ!!НИЩО!!Мълчът като комунист на разпит.ОМЕРТА!Това е Тиквена България в 21век.

9

Bobi

преди 6 години

Виена-София за 1 час, летище София-Център за повече от час.. Остана ли изобщо човек без кола в тоя град? Толкова ли и трудно да се ползва градски транспорт? Горивата трябва да се вдигнат двойно..

8

Анонимен

преди 6 години

Ейй, аман от разбирачи бе, изпотяват се ако пуснеш вътрешна циркулация. Ако пуснеш външна рискуваш да се отровиш от изгорели газове в задръстването. Та по добре изпотени стъкла отколкото задушени шофьори...

7

Анонимен

преди 6 години

Чакат се обилни валежи, МВР взима превантивни мерки От вчера.

6

Гришо

преди 6 години

Спрете задръстването преди то да ви спре!

5

от софиата сам

преди 6 години

"Сичкото крастовиште болкирано! Хората са на задрастваниа! И асам на задрастване! На ного колите са им магливи стакла та! Магливно е! Хора та невиждат нито на прет нито на зат!"Коментирва за прет новата телевизиа ниакакаф чиек.

4

Анонимен

преди 6 години

За да ти се замъглят стъклата това означавва че не ти работи парното. Когато парното работи стъклата изсъхват и не се потят. За задното стъкло си има нагревател. Какви кошници кара народа не е истина. Технически не са в ред а и не си дават зор да си ги оправят. Никога не тръгвам на път ако нещо е излязло от строя!