7

Анонимен

преди 6 години

Найди и каза нейна приятелка е.Време да се омъжиш не по любов ,А по сметка! И да!

6

Анонимен

преди 6 години

То е смях търся _мъж да е бебе ... котка и декоративно куче!!!.Шест брака направих поради този факт.Но се оказват луди ...,луди жаби.Аз съм вярна жена.Защо ли !? Всички ги обичам лудо! Една моя гъъърллл ми каза една вечер стигааа се отдава толкова.... Не те заслужават!

5

Анонимен

преди 6 години

Вдига му телефона.Но тя не знае тази че тази която му звъни му е била някога жена.

4

?!

преди 6 години

Съветът "Трябва да е много романтичен" нещо не мога да си го представя в наше време.Да е стабилен, да е сериозен, да я уважава, да не е пияница - това го чува всяко момиче, докато получава съвети как да си избере съпруг.Но "да бъде много романтичен" - това мога да си го представя само като съвет, даден от 12-годишна ученичка на друга нейна връстница, докато си фантазират в какво момче ще се влюбят, когато пораснат.

3

Анонимен

преди 6 години

Каза телефона.Е аз съм ...баба Меца да кажем.Той като не бива,как !?

2

Анонимен

преди 6 години

Водещ?! Ние обичаме да сме си самодостатъчни.А не да сме доминатна.

1

Преди време чух

преди 6 години

лелка да съветва момиче:"Не изпускай този, пък появи ли се нещо по-добро, има и развод!" Така съветват дъщерите си някои уж много солидни и почтени госпожи.Кой да бъде водещ?Още при подписването на граждански брак се дебнат един друг, всеки един се стреми да настъпи другия, за да командва после.Да си мълчи ли? Как си представяте Пена да си затрае?:)Да не му проверява телефона?Това зависи от характера и възпитанието на жената, но за съжаление честните и наивни жени често се оказват измамени