11

Анонимен

преди 6 години

А защо не потапят лодки? Това е нарушаване на границата на ЕС. Ако някой нормален го направи ще го вкарат в затвора, но за полухора, трябва някой да се съобразява с тях. Да си стоят в Африка Zoo и да си тренират носърските физиономии за сафарита.

10

Чукундур

преди 6 години

Чудя се на акъла на европейските геронтофили.Убиха Кадафи и чистите им държави замирисаха на арабски фекалии.Мисля,че трябва да си припомнят Нютоновия закон за действието и противодействието.

9

Анонимен

преди 6 години

До ОсманДа не забравяме Хилъри. Четете имейлите в уикилийкс. Тя самата е е изявила мотивация да разрушава Либия, и "отгоре" и дават тази работа. Това е ставало чрез Хилъри фондейшън.

8

Анонимен

преди 6 години

Даа, някой трябва да носи органите към Европа, и да връща живите трупове.Ционистите ще отговарят за тази мръсотия, която правят там.Страшния съд е близо.

7

Осман

преди 6 години

Кадафи беше диктатор като Саддам. Ама Ким Чен Ун също е диктатор. Хайде пуяка да напада. Лицемери, двуличници и страхливци. Това са ционистите и техните поддръжници.

6

Осман

преди 6 години

Това са последствията. Не трябва да се бориш с последствията а с причините. Като за начало могат да вкарат Саркози който събори Кадафи в затвора. Саркози е евреин между другото. Президентската му кампания беше спонсорирана от Кадафи. Ким Чен Ун е много по опасен от Кадафи ако го настъпиш. Ама къде е Саркози. Хайде нападайте го се???!!!Ха ха.

5

Анонимен

преди 6 години

Децата от къде пари за жилетки и лодката те не са евтини, а как са прекосили пустинята?

4

Анонимен

преди 6 години

Това не е ли работа на ООН?Какво работи тази организация,защото не се сещам нещо съществено да е свършила.Европа реши ли всички проблеми на европейците и справи ли се с миграцията на свой терен,та е тръгнала да събира мигранти в Либия?И защо тази работа не се предложи на САЩ и без това те са виновни за днешното положение в Либия.

3

Б Х К

преди 6 години

Няма ли кой да помогне на децата от снимката?

2

лудост

преди 6 години

Нападнаха Либия убиха Кадафи който пазеше Европа от бежанците от Африка,съсипаха страната,сега там е шок и ужас, а сега ще правят отряди?!

1

Анонимен

преди 6 години

Европейската комисия ще създаде нарочна група, която да събира и връща по домовете им мигранти, заседнали в Либия.По домовете им в Германия.