28

1

преди 6 години

До .Ощетяват всички, за да дават на шведите!Те все нямат, но елате в Пловдив в четвъртък, петък, събота и неделя, за да видите и чуете за какво става въпрос! Иначе все са "гладна" и искат да им се дава, без да работят, ама нали са гласоподаватели!

27

.

преди 6 години

Още по ощетени са онкоболните, които обрекоха на смърт , за да си отдъхнела хазната, прочетете за Аделина Банаклиева. Геноцид над българския народ.

26

Анонимен

преди 6 години

НЕ САМО В БЮДЖЕТ 2018 Г. ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ОЩЕТЕНИ .АЗ ДЪЛЖА ОТКРОВЕННО ДА КАЖЕ ,ЧЕ 80 % ОТ ОБИКНОВЕНИЯТ БЪЛГАРИН Е ОЩЕТЕН И ТО ГОДИНИ НАРЕД. ОЩЕТЯВАТ СЕ МЛАДИТЕ СЪС СРАМНО НИСКИ ЗАПЛАТИ, ОЩЕТЯВАТ СЕ ОБИКНОВЕНИТЕ БОЛНИ С ЛИПСА НА БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ОЩЕ И ОЩЕ ...И ВСИЧКО ЗА ДА ИМА ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ЗА ГЛЕЗОТИИ, СКЪПИ ЛЕКИ КОЛИ, ЕКСКУРЗИИ,ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ИЗМИСЛЕНИ ДОХОДИ ОТ БОРДОВЕ И Т.Н,ЗА СУБСИДИИ И ВСИЧКО СА АЛЧНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ. НАРОДЕ ? ? ?

25

1

преди 6 години

До Анонимен1. Защото са спестили!2. Защото им действуват психологически.Възрастните хора се подвеждат много лесно.

24

Анонимен

преди 6 години

А защо хвърлят хиляди левове от тераси и балкони ?

23

Анонимен

преди 6 години

Щом се справят значи им стигат 200 са достатъчни да обърнеме внимание на децата неможе да родиш и да те остават да си го гледаш

22

до 21

преди 6 години

работя над 12 годинии на запад и няма да ми се наложи да ползвам българската пенсионна система....оставям всичко на теб. тук на запад имам ИНДИВИДУАЛНА партида и нито издържам някой нито някой после ще ме издържа....просто ще получа това което сам съм си заработил

21

до 20

преди 6 години

прав си а и през соца вноските за пенсии не влизаха и не се съхраняваха в пенсионен фонд....такъв просто нямаше а с парите за пенсии се строяха пътища,заводи и т.н. та пенсионерите все говорят колко много били построили през соца...да но с парите си за бъдещи пенсии

20

1

преди 6 години

До и защоА ти сещаш ли се, че пенсионерите не са се родили такива, а и те са работили и са издържали пенсионери?И другия момент, има една поговорка:"Аз, на твоето не мога да се върна, но ти на моето ще дойдеш"

19

Анонимен

преди 6 години

Пенсиите са ниски само на натрупалите много стаж през Соца!И това е нормално - заплатките бяха малки, с малки отчисления за пенсия ... и сега защо искат високи пенсии?!Живял си в соца - губиш.Колежка кранистка се пенсионира преди 2 месеца и взема 742 лв. пенсия. Заплатата и беше 820 лв.

18

Някакъв

преди 6 години

Всъщност на ГЕРБ са им необходими само държавните служители,които са им достатъчни ,за да печелят изборите.Затова техните заплати растат по-бързо и в новия бюджет се отделят по -високи суми за агенции,министерства и тем подобни разни безобразни !

17

и защо

преди 6 години

пенсиите трябва да се обвързват с ръста на БВП ?? за този ръст допринасят работещите...т.е. изработилите го а не пенсионерите ....нито администрацията..така , че би трябвало пенсиите и заплатите в администрацията да се коригират само с % -та на инфлацията . айде стига с тоя комунизъм да се разпределя на всички по равно(а дори администрацията получава гарантирано увеличение доката при частника може и да няма увеличение)

16

ПАК ШЪ ВИ НАШЕПНА

преди 6 години

ВСЯКА ПОЛИТИЧЕСКА КОНФИГУРАЦИЯ СЕ ГРИЖИ ЗА ЕЛЕКТОРАТА СИ- ЕДНИТЕ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ, ДРУГИТЕ ЗА МОРАВИТЕ.ПРИТЕСНИТЕЛНОТО Е, ЧЕ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ СОЧАТ, ЧЕ МОРАВИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ.ИМАМЕ СТАТИСТИКА ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ.

15

Анонимен

преди 6 години

Мика Зайкова веднъж поясни, ако във Франция взимаш 1000 заплата, то пенсията ти ще е 700, а В *** за 1000 заПЛАТА, ПОЛУЧАВАШ 350. нЯМА НУЖДА ОТ УТОЧНЯВАНЕ НА ВАЛУТАТА. вАЖНИ СА ПРОЦЕНТИТЕ.70% СРЕЩУ 35%.А УЖ СМЕ В ЕДИН ДОМ...

14

Неа

преди 6 години

Оооохх ще прокопсаме .... Иии като издържаме възрастни родители и нямаме пари за деца . Какво правим ????

13

ОНЗИ

преди 6 години

*** защо се опитваш да коментираш неща които изобщо не разбираш!? Хващай метлата и ходи да метеш *** по улиците!

12

Анонимен

преди 6 години

Коментатора е от БАН и затова плюе бюджета и лъжже.Нали сега мързеливвците от БАН искат все повече пари, всъщност нищо нежправят за да ги заслужат.

11

Луи фьо Фюнес

преди 6 години

Това разсъждения на нормален човек ли са,или се прави на откачен?

10

Луи фьо Фюнес

преди 6 години

Това разсъждения на нормален човек ли са,или се прави на откачен?

9

Анонимен

преди 6 години

На кого му пука за пенсионрит, че е е. Тия са ***. Гледат само да има Суджук.