40

mustafa mustafov

преди 6 години

Koi shte opredelia koi mojee da raboti ..............Ivan Stoian ha ha ha ili Petkan Ganiovska istoria 4i4o ba4o i strinka

39

Анонимен

преди 6 години

В тази страна живеят някои първосигнални,злобни ***,без грам мозък.Първо това е начин как да се ограби повече,а да се дава по-малко.Второ ще засегне най-слабите и районите в които няма работа,което ще доведе до обезлюдявания и самоубийства.Трето ще се покачи престъпността.И четвърто,в България помощите са толкова малко,че веднага се превъртат през пазара и икономиката и нищо не остава в получателите,което е полза за бизнеса.

38

Дискриминация?Зависи

преди 6 години

До Анонимен 38Конституцията е нещо, което също подлежи на промяна.Законът обслужва нуждите на обществото, а то им спецификиДавам ти пример.Преди време Сингапур е бил на дередже бетер нашите ромски гета. Знаеш какво представлява Сингапур днес.Освен всичко друго, там се дават най-високи суми за детски надбавки.Но не се дават на всички.Надбавки се полагат само на онези деца, които имат поне един родител, завършил университет.Това може да се тълкува като вид регулиране, а не като дискриминация

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16 Кой регулира пазара? Аз ли?

36

Анонимен

преди 6 години

До ПредлагамТова е дискриминация. Прочети Конституцията!

35

Безумните ..

преди 6 години

Управляващи, научиха хората да НЕ РАБОТЯТ.Защо ли? Ами защото стигнаха до извода,че е по добре ДА НЕ работиш и да получаваш трохи,отколкото ДА РАБОТИШ и пак ДА ПОЛУЧАВАШ ТРОХИ. Няма човек,който да не иска да работи срещу достойно заплатен труд. Не ни бъркайте с ония,дето деца раждат деца и не желаят да работят,защото това е техния доходенбизнес. ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ПРОТИВ ТОВА,А НЕ ГИ СТИМУЛИРАЙТЕ,ЗАЩОТО СА ВИ ИЗБИРАТЕЛИ!!!!

34

Счети

преди 6 години

За функционално неграмотните от форума. Не бъркайте "Обезщетение за безработица" със "Социални помощи". Разликата е огромна. Много добре си е написано, който не е работил, няма да яде!

33

Анонимен

преди 6 години

Да, лошо е да си неграмотен, но още по-страшно е, когато си функционално неграмотен.Четеш, четеш, но не разбираш прочетеното. Обаче чукчата е писател...

32

маке

преди 6 години

я можем да работим но съм мръзелив и предпочитам чашката

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Другари безработни и неграмотни и как точно сте внасяли осигуровки като не работиш . В момента няма безработица , а мързеливи хора , които не искат да работят .

30

Анонимен

преди 6 години

Браво на правителството . Най после неграмотните и необразовани *** ще си получат заслуженото .

29

Анонимен

преди 6 години

Глупостта и алчността ще ни затрият като народ!Народ, който не се грижи за своите деца и майки , ще храни и ще се грижи за чуждите, внесените от Африка. Това е бъдещето на територията. Това ни го предлага и един "патриотически" министър, защото другото било много скъпо и продължително. Народе, от майки роден, от майки отгледан....

28

Анонимен

преди 6 години

Смешно е! И жалко! Ще бъдат ударени отново хората, които са работили и плащали осигуровки за безработица. А за другите - то е ясно...

27

Анонимен

преди 6 години

Никакви социални помощи и на малолетните размножаващи се индиянци!

26

Предлагам

преди 6 години

На висшистите - детски надбавки до третото дете включително.На хора със средно образование - детски надбавки за две деца.На хора с по-ниско образование - надбавки за само за едно дете.Считам за много разумно предложението детските надбавки да не се плащат в брой, а да се удържат от данъците. Не плащаш данъци, кой е длъжен да ти храни децата? Изключение може да се направи само за инвалидите, но с мярка.

25

Защо беднатаБългария

преди 6 години

дава едни от най-продължителните платени отпуски по майчинство?Защо никога неработили жени се ползват с правото на платено майчинство? Така и така си стои у дома и НЕ ЖЕЛАЕ да работи, на какво отгоре ще късат от нашите пари, за да й плащат за това, че си прави кефа да си начеше еди какво си? Който е направил дете на такава, той да я храни!А то какво излиза? Ние хрантутим и мързеланата, и осеменителя й, и децата, които те двамата безконтролно създават и ги възпитават по свой образ и подобие.

24

Най-тежка форма на

преди 6 години

социална несправедливост ще има, ако липсва грижа за възрастните хора и особено ако са мизерни пенсиите на онези, които са с пълен трудов стаж.Какъв ще бъде възпитателният ефект? Ти си работил, плащал си данъци, отгледал си ме, но щом станеш безпомощен поради напредналата си възраст, аз те отхвърлям като ненужно бреме и ти отнемам част от заработената с труд пенсия, за да давам помощи и детски надбавки на мързеливци, започнали да се размножават още на 12 г.Такъв пример се дава на децата!

23

До №25 (42)

преди 6 години

Здравата логика изисква да бъдат поощрявани градивните личности, те да създават семейства и деца.Каква е файдата, ако се развъждат неграмотни, нежелаещи да работят индивиди? Няма да им дават социални помощи, но те ще създават безброй деца и цялото котило, включително и дъртите, ще ядат от детските надбавки и платеното майчинство.Затова, най-разумно е на неработили и неработещи родители да се дава само символична надбавка за едно дете. Никога неработила родилка? 6 месеца платено майчинство!

22

Анонимен

преди 6 години

Това се отнася само за Българският етнос . За ,,малцинствата,, няма да хване дикиш. Те са под закрила .

21

Материала е готин

преди 6 години

Първо даваме на 3 млн пенсионери безплатни привилегии,после на 2 млн роми безплатни привилегии, след това пускаме безплатно парно на 1 млн затворници,хора в лудница,инвалиди и майки с деца,студенти и др. хора,които ще научим да се хранят без да дават,а останалите млади,здрави и красиви хора ги пращаме на запад да изкарват по-добри пари и да не се занимават с работещи бедняци и шивачи и траКТОРИСТИ.Ние станахме точно като германците.Те нещат *** работа и викат българина,а ние -виетнамци:)