146

Ортодокс

преди 6 години

Всички фалшиви моралисти тук, които плюете по тях двамата, че била с разведен мъж и се имате за големи християни - колко от вас живеят без брак? Колко от вас са правили секс преди да имат сключен брак? Ама сега ми се правите на големите християни, нали. Къде в Библията пише, че това е по-малък грах от това да си с разведен мъж? Да ви покажат Библията, няма да я разпознаете, ама много ви знаят устите, иначе.

145

По добре тез двамата

преди 6 години

Отколкото Румен Грипена и Деса дългата

144

Ът

преди 6 години

Днес къде са на работно посещение? Как спаха, как се събудиха? Хайде разказвайте ни за Поплювналиев и Недоебанова.

143

Пак се изля злоба неземна и какво хората да не продължат да живеят ли? Цъцъцъцъ км минавате бабите морализаторки от село! По зле сте от тях те от нямане какво да правят, с вие от чиста злоба! Не знам цяла нощ пиете злоба и сутрин я плюете! Ако не бяха президент и синоптичка, а най обикновена двойка пак щяхте да плюете морализаторски! От близо 30 години в тази страна се деградира постоянно и падаме още и още! В Библията е казано че само този който е безгрешен може да хвърли камък! Седя и се смея!

142

Тони

преди 6 години

Като чета коментарите стигнах до следния извод: много *** народ, много примитивен, не са ни виновни управниците, виновна е простотията народна!

141

Тони

преди 6 години

Любовта е най - великото чувство! Кой се осмелява да застане срещу нея? Хора, опомнете се! Вие сте най- висшите творения на света, а отричате това, без което ние като ЧОВЕЦИ няма да просъществуваме!

140

Мен

преди 6 години

.....нужда от хора като тях, а не от злоба ри ято повечето, които са писали. Намерете нещо добре и живейте с някакъв смисъл.

139

Мен

преди 6 години

Не мога да разбера от къде тази злоба и как е възможно нормално човешко същество да избързва толкова много злоба и грозотия. Абе, хора ако вше сте нещастни и не реализирани т.н. човешки същества, не си го изкарвате на хората. Излядоха и говориха заради такива като вас. Ако не можете да понесете, че има и хора, които успяват да намерят смисъл в живота въпреки нещастието, което им се е слумило, то не знам има ли смисъл от вас. Хората са позитивни и добри, освен,че са реализирани, а света има нуж

138

Пешо

преди 6 години

Без малко да повявам че не е гей!

137

Айде стига!

преди 6 години

Неадекватно и лежерно поведение на баща загубил сина си и майка останала сама с невръстна дъщеря. Смешници!

136

.

преди 6 години

Плевняка да мине и другата синоптичка Никол Станкулова. Свят мъж бил. *** го у тупана мазен. Ще му вземе колкото може пари и до няколко години ще му бие шута.

135

Анонимен

преди 6 години

Тая от дете ( тийнейджър ) си е golddigger. Когато Бербатов изгряваше му се натрисаше няколко месеца, но той се усети и избяга. После 1-2 години скачаше оттук -оттам.Имаше няква афера с много тежък баровец , но там много не се говореше защото най- вероятно е била любовница. После уж се беше укротила покрай бащата на детето й, но успя и Камата да я прослуша в една хотелска стая........и сега си намери женско пристанище с пари......Жалкото е, че такъв човек е бил Президент и Главнокомандващ

134

Анонимен

преди 6 години

Не гледах интервюто, но все пак не разбирам за какво е цялата тая истерия и плюнки. Кое е странното, лошото в цялата тая работа, че един мъж с проблеми в брака отдавна и вече разведен се е събрал с една хубава и според мен свестна жена.

133

Боже!

преди 6 години

Как може проблемен президент с такава голяма трагедия за цялото си семейство да подскочи в друг свят и да ни занимава с него?!Да отиде в предаване, дето мятат моди и клюки, и да споделя вълнения като тинейджър.Вие представяте ли си този недоразвит човек да трябваше да взима решения при бедствие или война?Девойката какво да я мислим-тя играе в треторазряден американски филм, с който е израснала.Не е прочела една книга-иначе щеше да го пази от такова излагане.Как са децата на Плев.?сега?????

132

extremist

преди 6 години

АБЕ ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ СОПО*ЛИВИТЕ ИСТОРИИ НА КОМУНИСТА-АТАКИСТ, ПЪРВА ФЪФЛЕЩА ПЛЮНКА И ПОСЛЕДНА ДУПКА НА КАВА*ЛА НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА ЗНАЕ, НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА И НЯМА СМИСЪЛ ДА ГИ ПИШЕТЕ. ЩОМ НЯМА С КАКВО ДА ЗАПЪЛНИТЕ WEB-СТРАНИЦАТА МОЖЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ВИЦОВЕ, ТУИТОВЕТЕ НА ТРЪМП,ПУТИН,МЕРКЕЛ.....

131

extremist

преди 6 години

НЯКОЙ ДА ДАДЕ НА ПЛЮНКАТА ЛИГАВНИК, ЧЕ ВЕЧЕ НА НАРОДА МУ ТРЯБВАТ ПЛАВНИЦИ. АКО ПРОДЪЛЖИ В СЪЩИЯ ДУХ ЩЕ СИ НАМЕРЯ КАНУ

130

Признателните българ

преди 6 години

*** сериал ,, Цървулите"

129

да им е сладко

преди 6 години

Поплювналиев и Недоебанова се стъписаха от народната "любов".

128

kvo be

преди 6 години

bati mishkite

127

Авера

преди 6 години

Срамувам се че вечно четящия бележки ни е бил президент. Той просто беше поставено лице, от което лице не зависеше нищо. Други дърпаха конците, а той само заемаше поста само държавата да не е без президент. Жалко за детенцето и лека му пръст, което си отиде толкоз малко. А нашия *** нагъл седнал да се изявява като медийна звезда с Деси Банова. Почти всички управници са ни такива. Те за семействата си не мислят а ние чакаме да мислят за народа. САМОЖИВНИЦИ!!!Затова сме на този хал.