20

Лъчо

преди 2 години

Подкрепям коментара под мен.О.Димитър е най- големият измамник в Шумен.Не допуска никой млад свещеник да се развива.Близо 45 г.- управлява Шуменска Духовна Околия, колкото е управлявал Тодор Живков.Що се отнася за о.Красимир е една *** лисица, която гледа да се докопа до власт и пари.

19

Православен

преди 3 години

Протойерей Иван Павлов е най -търсеният и достоен свещеник в гр.Шумен.Според мен тази статия цели да урони престижа на този много - добър Човек.Зад тази статия стоят клеветите със сигурност на най -завистливите свещеници а именно о.Димитър и о.Красимир за които се знае,че имат тесни връзки с местният парламент и журналистите в града.

18

БАЙ ИЛИЯ

преди 4 години

Познавам отец ИВАН отдавна помагал съм каквото мога той също ми е помагал и помага духовно на много хора не го познавам като лош човек всеки е бил млад и с вряща кръв, никой не е безгрешен важното е да се учиш от грешките си да е жив и здрав и хубавите му дечица които са много послушни ,нека бог му помага и за напред .

17

Анонимен

преди 6 години

Отец Иван е много добър свещеник! Познавам го от много години като добър тацьор и спортист. Не вярвам да се е спречквал с някого. Бог да му помага в не лестният му път!

16

Пребит

преди 6 години

Този отец с рап другарите си бяха големи побойници и по време на едно меле в градската градина преди доста вече години в Шумен той беше един от най-активните биячи. Лично съм потърпевш от него. През последните години от както е поп, когато се срещнем с него случайно в града извива глава. Веднъж ме наруга след като го попитах помни ли ме. Вълкът козината си мени но не и нрава. Смятам че е много хитър и се прави на света вода ненапита!

15

Християнка от Шумен

преди 6 години

Познавам Протойерей Иван Павлов, като всеотдайен духовник. Скоро го направиха и. д.Игумен на манастир "Св.Ап.Петър и Павел край с. Златар. Много ремонти направи там. Обича да ходи там и често извършва Света Божествена Литургия. Много се радвам за него и за неговото семейство! Статията ми харесва много, да е жив и здрав и да продължава да помага на Шуменци!

14

Анелия

преди 6 години

Бог да благослови о. Иван и всички свещеници в България! 🍷 Много хубава статия, браво - успех на всички православни християни в България! 🍷

13

Християн

преди 6 години

Хубава статия, да е жив и здрав отец Иван и да продължава да помага на младите семейства! Що се отнася до коментара под мен за журналистите го подкрепям. Голяма част от журналистите търсят сензация и много често уронват престижа на много свещеници и други обществени хора в България. С клевети не се печели, а с работа и достойнство.

12

анонимен

преди 6 години

Преди да съдем някого, хубаво е да знаем повече за него. Познавам отец Иван от много време, като добър свещеник. Прочетете хубово статията и тогава говорете. Сигурно някой журналист нарочно е написал таково заглавие за подбие авторитета на свещенника. Неходи в дискотека от 20 г., забележете той казва,че слуша и гледа ритмични танци вечерта след като децата му са вече в леглата. Невиждам нищо което е да модернизира вярата.Много съвестен свещеник и нека Бог да му помага.

11

Стамат

преди 6 години

Не успяхме да изкореним Църквата... Дай ся да опитаме друго - да я модернизираме.Жалки либерасти!Свещениците трябва да са доста внимателни в "цивилните" си изяви, а този не е...

10

Анонимен

преди 6 години

Ще да пия на пук врагу,на пук и вам, патриоти,аз вече нямам мило, драго,а вий... вий сте ***!

9

Анонимен

преди 6 години

Мечти мрачни, мисли бурниса разпалили душа млада;ах, ръка си кой ще турнена туй сърце, дето страда? Никой, никой! То не знаенито радост, ни свобода;а безумно как играев отзив на плач на народа!

8

Анонимен

преди 6 години

Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава!

7

Анонимен

преди 6 години

До suncho82 що ? ти да не би да си бил при него ? че да знаеш дали е бил пиян или не

6

anonimen

преди 6 години

Последни времена са и нека всеки да се замисли как прекарва дните си,защото както е казано:В каквото ни завари Христос,в това и ще ни съди.Ако ни завари в преяждане и пиянство,ще ни съди като пияници и чревоугодници,ако ни завари в пост и добри дела,ще получим Божията милост.Бог да ни помага в тези трудни времена!

5

българина

преди 6 години

истински българин и пазител на българщината, като същевременно не се е отделил от реалния живот

4

sis

преди 6 години

Попе прочети Библията,по специално втора Божа заповед!От къде проповядваш,чел ли си Словото Божие?Слава на Бога!

3

suncho82

преди 6 години

До Анониментова стихотворение когато Ботев го е писал е бил доста пиян

2

Анонимен

преди 6 години

Грабят от народът гладен,граби подъл чорбаджия,за злато търговец жадени поп с божа литургия!Грабете го, неразбрани!Грабете го! Кой ви бърка?Скоро той не ще да стане:ний сме синца с чаши в ръка!

1

Анонимен

преди 6 години

Недей оставя, мили Боже, без лампа твоя свет олтар,без химна твоето подножье, без вяра живата си твар.Недей оставя без звездица моряка в нощний мрак остал,без утро мъничката птица, народите - без идеал!Иван Вазов, "Линее нашто поколение"