24

Супермен

преди 6 години

Най - лошото е че въпросният дядо почина около месец след посегателството над него и домът му. Най - вероятната причина е причиненият стрес! Сега тия *** само за 300 лв ли ще ги съдят!?

23

Анонимен

преди 6 години

Поредната фалшива новина.300лв у старец?Как пък не!?

22

суьо

преди 6 години

До ТерсенетоНе е ли по-добре дядото да има пистолет и да ги гръмне на минутата? Но ще го съдят за несъразмерна употреба на сила. Кво да се праи таков е закона (и тия, къде го правят!)

21

43345654656567

преди 6 години

До ГеоргиНяма нужда от ТВУ - само смъртни пбисъди, нищо друго, произнася се и се изпълнява на момента! Бесилка, брадва, куршум... няма значение!

20

Асан

преди 6 години

Викам на Айшето: - Сериозно ли късаме или ще си останем все пак братовчеди?

19

до жибор от славянин

преди 6 години

Знам че страшно ти се иска ''комизма-социализма'' да е виновен за това, ама той не е, виновна е твоята любима демокрация и нейните ценности - либерастия, толерастия, права на малцинствата и останалото от демократичния списък! При комизма-социализма въпросните имаха по 2-3 деца колкото имаха и българите с идването на демокрацията и нейните ценности въпросните се превърнаха в свещени животни и демокрацията започна ударно да ги стимулира да се размножават и да практикуват културните си особености!

18

Анонимен

преди 6 години

Сега да изгорят и крадците и проблема ще е решен.

17

Anton

преди 6 години

Ей, вярно ... благодаря за урока по география ... наистина е странно и не го знаех :)

16

До Антон

преди 6 години

Има и град ,и село Каспичан - едно до друго са ,странно но факт

15

Anton

преди 6 години

Малко off topic ... нямам нищо общо с Каспичан и въпреки това знам, че е град, а не село ... специално проверих отново преди да напиша коментара.

14

Додо

преди 6 години

Остава да кажете истината, а нея всички я знаем - въпросните младежи са ЦИГAHИ, които (незнайно защо) всички вие, жалки драскaчи на надница се опитвате повсеместно и всячески да браните! Дали пък това, вашето не е дефиниция на пълна лудост?

13

Боко Тиквата

преди 6 години

Абе не свикнахте ли още с такива новини? Ето покцията си е свършила работата и е вкарала апашите за нкояй и друг час. Това трябва да ги вразуми и да не правеят повече така. Сега аз да се напъвам по0строги закони ли да измислям?

12

Анонимен

преди 6 години

Срам за всички управляващи които разрешават всичко това да се случва.

11

Георги

преди 6 години

Едно време за непълнолетните престъпници имаше ТВУ(трудово възпитателно училище),а за пълнолетните -Белене! Имаше и закони и съд които ги изпращаха там!

10

Терсенето

преди 6 години

Хаиде дай пример от САЩ, като ти нахлуят във къщата прикован на легло? Във *** е катастрофа. Дядото е би трябвало да натисне бутон, и до две минути да дойде полиция и да изпозастреля всички на общо основание.

9

Анонимен

преди 6 години

Римляни ли са били или да?

8

Че Гевара

преди 6 години

Дядовците са служил войници ,само им разрешете да имат пищови ! След десетина надупчени рим.яни набезите ще престанат !

7

Жибор

преди 6 години

Това са едни привилегировани *** със свои "културни" особености,които се увеличиха десетократно по времето на комизма-социализма.

6

Променете закона,бре

преди 6 години

В САЩ се действа най-разумно.Влезе ли в дома ти, за да безчинства - стреляш на месо!Ако им хареса, пак да заповядат.

5

Анонимен

преди 6 години

Евроатлантико-соросоиден корумпиран съд и ето резултата безнаказана тъммокафява престъпност.