16

Анонимен

преди 6 години

До 6Къде го видя този един и същ състав на делиормана?Освен наедрелия Моци и от време на време играещия Дяков, другите са сравнително нови Кешеру, Лукоки двамата вратари след контузията на Стоянов,Пл(Б)астун, онзи великан от Ботев Паоло някакъв си, само чужденци че не мога да им запомня имената даже, грозното малко човече Натанаел също е новНо важното е, че записаха набързо три загуби от ЦСКА Верея и в лига Европа, сега и Хофенхайм да ги тресне и недоразумението Херо е пътник

15

Koko

преди 6 години

До АнонименДълъг това ти ли си?

14

локо

преди 6 години

аре сички ли от ботев подуене вземате такива тегличи от стари влекачи?

13

сирака

преди 6 години

това за Кой отбор ставаше на въпрос? и кой е тоЯ бамбукарев.

12

ЦСКА

преди 6 години

Прогнозата, че дедо Роси ще е до Нова година, май ще излезне вярна!

11

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Делио Роси е човек на Левски! Когато тренсфер се прави без да се размива отговорността (както се правеше при Батков), то тогава е ясно кой я носи. Почват пак старата песен, дано Роси излезе смел, човек. Защото изтървете ли и него, трябва да идва Моуриньо!

10

Анонимен

преди 6 години

тука се пресоляват нещата. Това са си нормални неща в един клуб да има дискусии. а то се прави от мухата слон.

9

Анонимен

преди 6 години

Помня, че Букарев беше обещаващ талант като млад, но се козтузи и приключи. Освен това, той е юноша на ЦСКА. Не знам защо сините назначават бивши цесекари за шефове :))) На треньорите трябва да се дават повече правомощия. Сега примерно Букарев не харесал набелязаните футболисти, но Роси знае защо му трябват и ще извлече максимума. Не знам, не знам.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6"...Лудогорец печелят чрез чисто футболни достойнства.." нИ моа. рИвЪ.

7

Жоре Барбуковио

преди 6 години

Скъсал бил списъка на Роси...не е той а е финия бизнесмен от Лондон със запазена ложа на стадиона на Челси. Просто настъпва време разделно за него и виваком, което автоматично ще значи ариведерчи рома и за еф це леске подУЯне....

6

Анонимен

преди 6 години

Ще ги скъса ами....В Левски и ЦСКА печели индивидуалността,която се докопа до власт точно с комисионни от трансфери,укриване на реалната сума,шуробаджинащина,пари " под масата " ,за да се купи пореден анонимник и не рядко от черно тото.Лудогорец печелят чрез чисто футболни достойнства.От точки в Европа и покачването на цената на футболистите си,именно заради приличното представяне в Европа ( Кейсара,Кафу) .С години играят с ефин и същ състав,а отатък всеки сезон се купува и продава на килограм.

5

Анонимен

преди 6 години

Не е вярна новината. Роси толкова защитна тактика има, че даже листпвете на списъка ги е защитил, с катеначо, демек ги е ламинирал между 2 фолия. Не е последвала атака от Роси към Букарев, щото Букарев не знаел как се държи ножица и се мъчел да ги скъса на ръка. Роси се мъчел да си спомни кво е това атака, но заради възраста си , неуспял

4

Дельо

преди 6 години

много ясно, че ще му скъса списъка! Къв е тоя Делио Роси и какво разбира той от футбол и играчи??? Явно в Лацио, Сампдория и Фиорентина мениджърите са разбирали от селекция, че са му взимали добри играчи, да може да постигне нещо този жалък човечец във футбола!Евала на Букарев, само така, ти си човека за селекция, мани го този аматьор Делио Роси, късай списъци и да не ти пука.Извод: така футбол не се прави

3

Анонимен

преди 6 години

По добре развийте млади таланти от България, играещи в малките градчета във В група , от колкото да наливате пари за бездарници от вън. Мотивацията им ще е по голяма най малко.

2

Анонимен

преди 6 години

Отново...много специалисти в Левски...и всички разбиращи повече от останалите.После, пак ще има- виновни са марсианците, съдиите, домуса...и др.

1

Анонимен

преди 6 години

То без това Роси скоро ще е пътник. Пък и Уефски кога са успявали със селекция. Нека го има синия отбор, кеф ми е просто да ги бием.