9

Анонимен

преди 6 години

Биологически нищо не е закодирано. Мен ме преследва доскоро една 60 годишна баба. Това да не и е закодирано? Като та перне дамлата и почваш да правиш глупости. Е глей днешните феминистки - понеже нямат достъп до млади расови жребци и вдигат джангър до небесата...

8

бай ПЕТКО

преди 6 години

Какво ни занимавате с тия извратеняци !

7

Киртак

преди 6 години

Шоуто бе преди години. Когато в един офис в САЩ всички служителките без една обвиниха шефа си в сексуален тормоз. Едната пък го обвини в дискриминация. Тъй като била грозничка, нея я пропуснал и с това пренебрегнал.

6

Анонимен

преди 6 години

Ей, туй жените са станали много порядъчни същества.

5

ГДБОП

преди 6 години

Ххахахах бате Бочко е превеждал с гугъл преводача;)))

4

Анонимен

преди 6 години

Ама то така се започва после се стига и до секса. Тези да не са искали направо да прескочи на секса? Старите хора казват! От вратата за краката ли???

3

Анонимен

преди 6 години

Сексуалното насилие е либерастки мит. Тук знаем, че е биологически закодирано мъжът да преследва жената. За третия пол знаят повече на Запад.

2

Възмутен

преди 6 години

Щом не си *** или муджахидин от емирствата,за теб белите жени са забранени.Не вадиш ли 30см в панталоните или 30милиарда в банковата сметка,не посягай на бледолика жена!Казах,ХАУ!!!

1

Анонимен

преди 6 години

e... щом гейд не се оплаква, какъв е проблема да се пипат?!6 жени, пък само за една се говори, и то тя самата нищо не казва, а некви други хора, които ги били видяли .. wtf?