66

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 65 Тези бидони са да си долееш вода в радиатора , ако се наложи. Тук че ги откраднат за кисело зеле.

65

Отвратен

преди 6 години

Стигна се до там , че ако караш по правилата , ще отнесеш много псувни а може и бой.Такива случаи имаше.

64

Анонимен

преди 6 години

Тия мантинели няма ли кой да ги озапти. Непрекъснато нападат невинните шофьори. И заглавието е втази насока.

63

Анонимен

преди 6 години

Едва ли е минало без засичане от друг автомобил, който после е изчезнал от мястото на катастрофата. Почти винаги е така.

62

Анонимен

преди 6 години

Точно за това в белите държави точно където мантинелата почва да разделя пътя се поставят бидони с вода или гуми именно ако се вреже някой да може да оцелее

61

wow

преди 6 години

Мантинелата да се даде на вторични суровини за опит за убийство.

60

рускиня

преди 6 години

Според свидетели на инцидента колата е била с износени летни гуми и се е движела с висока скорост. Лекият автомобил е бутнал четири крепежни колчета на мантинелата, специално изчислени, за да удържат тежестта и на тирове. Смята се, че 33-годишният мъж е употребил алкохол и наркотици.така че не е мантинела виновна , а ***. шофиращ колата

59

Анонимен

преди 6 години

Демонтирай мантинела - спаси човешки живот!

58

Анонимен

преди 6 години

Много се радвам, че не е наранил други освен себе си! На 33 с наркотици, алкохол в 10 сутринта? летни гуми, с поне 80км се е движил... егати лекето тъка съдбата си е свършила работата

57

Бай Гого

преди 6 години

Само супер *** не разбра ,че битката с мантинелите ,дърветата и влаковете е безсмислена !!!

56

was

преди 6 години

Виновен е Бойко Борисов!

55

Анонимен

преди 6 години

Мантинелите в началото и в края си трябва да бъдат закривени към земята, (да не кажа направо забити в земята) защото иначе са опасни.

54

Недялко

преди 6 години

Може би и мантинелата е била неправилно монтирана, закрепена със съседната ...

53

gg

преди 6 години

със сигурност травмите на са му от мантинелата която е влязла в купето а от самата кола. Ако мантинелата беше минала през него - не ми се мисли. Дано да се оправи и късмтеът е( най-големия) че не е имало други в колата!

52

Анонимен

преди 6 години

Пиян и надрусан е бил , с летни гуми е бил, с много висока скорост е карал.Отнесъл е 4 колчета, които би трябвало да спрат и тир. Пак ли мантинелата е виновна?

51

Сашо

преди 6 години

Мантинелата удря само при самоотбрана!

50

Анонимен

преди 6 години

Там при ограничение 50 се кара с над 100. Ако карам с 60 всички ме задминават и свирят. Намалят чак на радара сед кулата. Ако беше карал с 50 дали щеше да се наниже така? Но пък това е хубав повод да обвиним мантинелите и да откраднем едни пари за смяна на мантинели. Нали платени днесбг ?

49

fool_for_a_lifetime

преди 6 години

До ЖороНе се заяждам, просто подчертавам, че бъркате. Много е просто в случая, това е пасивна форма. И за да се разбере, просто се задава въпрос:Извадиха шофьорА - Кого извадиха?ШофьорЪТ беше изваден - Кой е изваден? Това са части на речта, в първия случай е допълнение, във втория е подлог.

48

Анонимен

преди 6 години

Ама мантинелата просто ей така се е откачила и се е опитала да го убие, или по-скоро селякът се е нанизал в мантинелата.

47

Gogeto

преди 6 години

Да,мантинелата е в състояние да убие .Винаги може да кривне автомобила(авария,отклоняване на вниманието,избягване на паднал на пътя предмет).Трябва да се нанижеш на мантинелата ли?Плъзнал се и паднал моторист,отпиши го ако се удари в тези железа.Шофьор, не познаващ пътя, в последният момент кривва,но за да не удари колега се нанизва.Висока е била скоростта му-сигурно.Има много да се направи по подобряването на подходи към и изходи от кръстовища,подлези,надлези.